Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

ברשותי גולף 5 מנוע 2.0. שנת 2006 רמת גימור גנריישן.

תמיד שאני מניע את האוטו בבוקר/צהריים רק מתי שהמנוע קר יש טורים גבוהים +ריח של דלק.

לוקח לאוטו דקה בערך עד שהטורים יורדים ואז אני יכול לצאת לנסיעה.

יש לציין שבמהלך הדקה הזו האוטו קצת מקרטע וכאמור הטורים נורא גבוהים.

כאשר אני לא ממתין ומשלב להילוך(לא משנה איזה) האוטו ממש "רץ" קדימה\אחורה וצריך להפעיל לחיצה "בריאה" על הבלם כדי לעצור.

הדבר די מביך מכיוון שאני צריך כל פעם מתי שהמנוע קר להמתין דקה עד שהטורים ירדו ואז להתחיל בנסיעה.

האים מישהו יודע על תופעה זהה?

האים יש לזה פתרון?

תודה לעונים.

פורסם

ככל הנראה מדובר בחיישן תקול, עליך לגשת למוסך לבדיקת מחשב,

זה נשמע כמו בעייה בחיישן טמפ' מים,

תיכף יעלה פה חבר פורום בשם "מוסך רון" הוא מומחה לרכבים אלו.

והוא יענה לך.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

סשה הפכתי קישורים רבים הם דומים, אבל אף קישור לא מדבר על בעייה ספציפית כמו שלי.

קובי, שמעתי הבוקר שמתי שהמנוע קר אז יש מעיין צו'ק חשמלי שמעלה את הטורים ולאו דווקא חיישן תקול.

שאלתי היא כזו האם כל בעלי גולף fsi ברמת גימור/שנתון זה יש "בעייה" זהה ? (צריכים להמתין דקה בערך לפני כל תחילת נסיעה שמנוע קר)

הייתי שמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי "הבעייה" שלי.

תודה לעונים.

פורסם

באופן כללי מנועי FSI רועשים במקצת לעומת מנוע 2.0 רגיל של קונצרן VAG ואכן הטורים יחסית מאוד גבוהים בבוקר ולכן הרעש מהמנוע גבוה יותר.

בקשר להמתנה של דקה ובעיית הקירטועים אני ממליץ לך לגשת למוסך לשם בדיקה מכיוון שזה מצביע על תקלה כולשהי ברכב.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שאומר מרקו זה נשמע לי דיי נורמאלי אבל בכל זאת כדאי

שתיכנס למוסך מקצועי לחיבור של סורק לוודא שהכל תקין .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...