Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מבקש לשתף :

היום שטפתי מכונית בפעם הראשונה מזה כארבע שנים. לא יצא לי לשטוף אף מכונית, כי לא הייתה לי אחת משלי ועכשיו יש לי (זה כבר נושא לטופיק אחר).

אחרי זמן איכות של קצת יותר משעה עם המכונית, החלטתי כי זו הפעם הראשונה איתה, אך גם האחרונה.

חשבתי שיהיה כייף ואכן היה, אבל הזיעה ואפיסת הכוחות הרגו אותי - לא עוד !

למה לא לקחתי את המכונית למכון שטיפה? עצלנות -נטו.

אני חייב להודות שהפעם האחרונה שהייתי במכון שטיפה, שזה גם היה לפני כמה שנים, הייתה עבורי חוויה לא נעימה. העובדים במקום גנבו לי את כל השקלים שהיו לי מתחת להאמברקס (אתה מכירים את המקום...) ופשוט הרגשתי רע עם זה שלקחו לי דבר שהיה שייך לי ללא רשותי. לא אכפת לי מהעשרים ש"ח שהיו שם, אלא יותר מההרגשה הכ"כ לא נעימה.

בקיצור (הגיע הזמן!),

היום הגעתי למסקנה שלא כדאי לשטוף את המכונית לבד! נגמר! מהיום, רק מכוני שטיפה.

תודה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לבד אז בבוקר מוקדם או בערב.

אישית מעדיף שטיפה ידנית. שהם יזיעו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מבין איך הגעת לעניין הזה... הדבר הכי מהנה אצלי בנושא החזקת הרכב היא השטיפה. אין מענג מלראות את הסבון יורד מהרכב ומשאיר אותו נקי ומבריק, ממש תענוג!!!

אין ספק שזה קצת מתיש לעתים, במיוחד בקיץ, אבל שווה את המאמץ.

פורסם

גם אני הייתי שוטף את הרכב בעבר. כיום הזמן והמאמץ שלי שווים יותר. אני נותן אותו לשטיפה ידנית שאני סומך עליה ושלום על ישראל.

האמת, שבמקרה היום דווקא כן עבדתי קשה על האוטו, אבל לא שלי... אחרי שהרכב החדש של חברה שלי בילה בשטיפה אתמול ראינו שיש עליו טונות של נקודות חומות קטנות שלא ירדו. שעה עבודה היום בבוקר עם פלסטלינה והכל ירד - אבל זה היה מתיש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה הסיבה שאתה כל כך התאמצת בשטיפה ולא מוכן לשטוף שוב?

אני מאוד נהנה לשטוף את הרכב,כמובן בחנייה פרטית בצל ובשעות הערב כשלא יותר מידי חם.

הדבר שהיא מתיש אותי זה לעשות ווקס לרכב.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

דווקא אני נהנה מהשטיפה של הרכב. הבאסה שהחניה אצלנו צפופה ולא מוצלת אז צריך לאלתר משהו או להכניס מדי פעם למכון שטיפה..

בהתחלה גם לא כל כך אהבתי לשטוף, אבל אחרי כמה שטיפות, זה כבר הלך חלק וזריז עם פחות מאמץ.

פורסם

שעות אני יכול להעביר בניקיון הרכב, ויש לי רכב קטן במיוחד!

כל שישי בצהריים אני יכול להעביר בניקיון הרכב מבפנים ובמחוץ עד שהוא מבריק ומסודר טיפטופ, זה אחד הדברים שאני הכי אוהב לעשות. למרות שבזמן האחרון אין כל כך זמן, אבל כשכן היה זמן ולא היה לי אף פעם מה לעשות בשישי בצהריים תמיד ניקיתי אותה בחניה כמה שאפשר 8)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

המכונית שלך קטנה, ממש קטנה לעומת שלי.

חוץ מזה, כשאתה שומע ששטיפה חיצונית + ניקיון פנימי עולים בסביבות ה-50 ש"ח, אתה מבין שהבריאות שווה יותר :)

פורסם

אני שוטף/מנקה בעצמי רק חלונות,שאר חלקי הרכב (חלקי פח "בודי" זה למכונות שטיפה השונות)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תגידו - אתם כל כך עצלנים? מתיש? וואהו. בחצי שעה משחק אקשן או הופעת רוק ב-ווי אני מזיע יותר מאשר שטיפת האוטו.

כווולה חצי שעה (שוטפים אוטו רק בצל ופח קר), 2 דליי מים, גילדה וכמה דפים מהמקומון בשביל החלונות.

כמה זמן זה לנסוע לשטיפה, לחכות בתור, לחכות לסיום הטקס? יותר משעה.

ואני מניח שלפחות חצי מהאנשים משתכרים לשעה נטו פחות מעלות השטיפה - ככה שאפילו חסכתם משהו בעבודה ידנית.

טוב, לפעמים יש לרגע תחושה מעצבנת לראות איזו שריטה חדשה שצצה על אחד המשטחים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מה אתה צוחק?

כשהאוטו שלי ממש ממש נקי אני בכל זאת עובר עליו עוד פעם ואז אני מתקשר לאחותי אומר לה להביא את האוטו שלה כדי לנקות לה אותו.

לא לנקות את האוטו מפאת חוסר זמן אני מבין. אבל בגלל עצלנות ? אחת ההנאות הכי גדולות זה לראות את הרכב שלך נוצץ אחרי שעמלת עליו כמה שעות.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...