Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה לעזרה לרכישת רכב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדקי במחירון אילו רכבים נכנסים לתקציב שלך.

אם יש לך העדפות, פרטי אותן, ונוכל להמליץ לך בהתאם לצרכייך, מתוך הרכבים שתציעי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כבר בדקתי.. לפי המחירון פחות או יותר - כלום לא בתקציב.

כך שבעיקרון אני מחפשת רכבים מתחת למחיר המחירון..

מה יכול להתאים?

חשבתי על אקסנט, אבל אני לא מכירה את הדגמים של שנת 00.

גם חשבתי על מגאן.. אבל אני לא משתגעת על הצרפתיות..

הלאנוס בתקציב, אבל הבנתי שזה חרא של אוטו.

השאלה היא - על מה אתם תוכלו להמליץ?

פורסם

אולי רכבים מהשכרה, לדוגמת הפונטו.

אני ראיתי לא מזמן פונטו ספייס שנת 2003 ב-45 אלף ש"ח.. אבל!!! צריך לבדוק את הרכבים הללו ב4 עיניים, כי בדרך כלל הם עברו התעללויות נוראיות.

אפזר למצוא גם מכונס נכסים.

פורסם
אולי רכבים מהשכרה, לדוגמת הפונטו.

אני ראיתי לא מזמן פונטו ספייס שנת 2003 ב-45 אלף ש"ח.. אבל!!! צריך לבדוק את הרכבים הללו ב4 עיניים, כי בדרך כלל הם עברו התעללויות נוראיות.

אפזר למצוא גם מכונס נכסים.

לגבי הפונטו באוטומט, הבנתי שהיא לא כל כך מומלצת. הספייס לא ממש בתקציב.

הרכב שראית בטח היה גרוטאה אם הוא נמכר בסכום הזה.

אני כבר בודקת במודעות מהשכרה. גם הייתי במגרשים. לא בשביל זה פניתי לפורום.

אני מבקשת לדעת מה *מומלץ*.

הממ. יש פה אנשים שיכולים ממש להמליץ על דגמים שנת 00 שכדאי להתמקד עליהם?

מאזדה? פיאט? פורד? יונדאי?

פורסם

1. אני חושב שזו טעות שאת מקובעת על שנת 00', את יכולה למצוא מכוניות נחמדות בתקציבך אם תרדי בשנתון.

2. אין ממש מכונית אוטו' בתקציב והשנתון שאפשר ממש להמליץ עליה בלב שלם ובחיוב.

3. ראיתי שבהגר (השכרת רכב) יש להם מיצובישי לנסר אוטו' 00' במידה וזה מעניין אותך.

4. לא ידוע לי שיש מגאן בשנתון ובתקציבך אבל בעקרון על אף שהאוטו' לא משהו בסה"כ הרכב בסדר גמור ואם יש בידך למצוא אחד בתקציב ובשנתון שרצית אזי זו בהחלט אופציה טובה.

פורסם

ראשית כל,מי סיפר להלאנוס אוטו חרא?זה פשוט לא נכון.הלאנוסים הללו שירתו נאמנה את חברות ההשכרה והליסינג בשנים האחרונות,ולחות בתחום האמינות הן הוכיחו תוצאות מצויינות.פרטי בדיוק איזה סוג של רכב את מחפשת(מיני,סופר מיני,קומפקטי,מישפחתי,מנהלים....)ונשתדל לעזור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בתקציב שלך תוכלי לקנות:

קאיה מנטור 00 מליסינג בבאדג'ט

קאיה שומה 01 מהשרכה ביורופקאר

קאיה ריו 2002 מאלדן תוכלי לקנות ב-53000 וישמחו לתת לך אשראי על ההפרש...

כל המכוניות לעיל אינו "פאר היצירה" אך הן ישרתו אותך באמינות רבה, וישנעו אותך מנקודה א' לב' בצורה סבירה ולא יותר וגם לא פחות.

אם ברצונך לקנות מכוניות יותר נחשבות תצטרכי לרדת בשנתונים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קאיה מנטור 00 מליסינג בבאדג'ט

קאיה שומה 01 מהשרכה ביורופקאר

קאיה ריו 2002 מאלדן תוכלי לקנות ב-53000 וישמחו לתת לך אשראי על ההפרש...

למה, למה אתה עושה לה את זה??

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב אז ככה..

באמת שקלתי לרדת בשנתון.. כמעט התייאשתי לחפש רכב שכנראה לא קיים.

מי סיפר לי שהלאנוס חרא אוטו?

בפורום מכוניות בתפוז מציינים זאת כל יומיים.

איזה רכב אני מחפשת?!

כזה שיענה לדרישות התקציב קודם כל.

מעבר לכך - אמין, זול לתחזוק, בינוני, גדול או קטן. (נכון צימצמתי את האפשרויות?)

לגבי הקאיה מיורופקאר שהומלץ פה, אם זה הרכב שנמצא במגרש של נתניה, אז השאסי שלו דפוק וזה כתוב בבדיקת הרכב שנעשתה עוד בדצמבר (!).

מישהו יכול להגיד לי מה דעתו על מאזדה לאנטיס ויונדאי אקסנט שנת 00 או אולי 99 ?

תודה לכולם על העזרה!!

פורסם
ראשית כל,מי סיפר להלאנוס אוטו חרא?זה פשוט לא נכון.הלאנוסים הללו שירתו נאמנה את חברות ההשכרה והליסינג בשנים האחרונות,ולחות בתחום האמינות הן הוכיחו תוצאות מצויינות.פרטי בדיוק איזה סוג של רכב את מחפשת(מיני,סופר מיני,קומפקטי,מישפחתי,מנהלים....)ונשתדל לעזור.

אתה עושה את אותה הטעות שחצי עמישראל עושה - וזה מקשר אמינות לאיכות של רכב.

תמיד כשאני שומע מישהו שלא באמת מבין מדבר על מכוניות, הוא מייחס איכות של רכב לאמינות שלו. לדוגמא - "מה, מזדה לנטיס זה אחלה אוטו, לא עושה בעיות בכלל". או "פיאט פונטו זה רכב מצוין - החלפים שלו מאוד זולים", וכן הלאה.

יופי שהלאנוס אמינה, באמת. אבל זו עדיין מכוניות עלובה ביותר, בתוך מכונית.

(ודרך אגב - שמעתי גם רבות על כך שהיא אפילו לא אמינה במיוחד - ראשי מנוע, פלסטיקים, איכות הרכבה וחומרים וכולי. לדעתי חברות ההשכרה וציי הרכב קנו אותן רק בגלל שהדיל היה ממש טוב - הן נמכרו במחירים מגוחכים)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה עושה את אותה הטעות שחצי עמישראל עושה - וזה מקשר אמינות לאיכות של רכב.

תמיד כשאני שומע מישהו שלא באמת מבין מדבר על מכוניות, הוא מייחס איכות של רכב לאמינות שלו. לדוגמא - "מה, מזדה לנטיס זה אחלה אוטו, לא עושה בעיות בכלל". או "פיאט פונטו זה רכב מצוין - החלפים שלו מאוד זולים", וכן הלאה.

יופי שהלאנוס אמינה, באמת. אבל זו עדיין מכוניות עלובה ביותר, בתוך מכונית.

(ודרך אגב - שמעתי גם רבות על כך שהיא אפילו לא אמינה במיוחד - ראשי מנוע, פלסטיקים, איכות הרכבה וחומרים וכולי. לדעתי חברות ההשכרה וציי הרכב קנו אותן רק בגלל שהדיל היה ממש טוב - הן נמכרו במחירים מגוחכים)

רוני

חרא של רכב כן.

לנו הייתה כזו, לצערי הרב מליסינג מ 1999-2002 , גמעה אצלנו 150,000 ק"מ ולא עשתה בעיות.

פורסם

אולי לא הבנת נכון את דבריי.כמו ששמת לב בהודעות שפירסמתי עד היום,אני רחוק מלהיות אוויל משריש.אין הרבה קשר בין טיבו של הרכב לרמת האמינות שלו,או לאיכותו.ברור שהדייהו לאנוס רחוקה מלהיות מכונית חלומות,כרחוק מזרח ממערב,אבל ב 40,000 שקל אין הרבה מכוניות שהן חלומו הרטוב של חובב ההגה...כשאמרתי שהלאנוס אמינה,לא שלפתי את זה מהשרוול או מדימיוני הפורה.לקרוב משפחה שלי יש מוסך מורשה לדייהו,והוא טוען שהלאנוס היא פשוט מכונית אמינה.נקודה.בין זה לבין טיב האוטו אין הרבה,וזו הנקודה שכנראה לא הובנה.הלאנוסים הללו ניקנו על ידי חברות ההשכרה והליסינג בדיוק מאותה סיבה שהמזדה לאנטיס נקנת בהמוניה-הנחה ניכרת ומחיר מפתה.וחוץ מזה היא לא כזה חרא של אוטו כמו שעושים ממנה-תחבורה בסיסית ותו לא.המיכללים שלה פשוטים מאד,התחזוקה הבסיסית זולה מאד,גישה נוחה למיכללים המכניים.וכן,עדיפה לאנוס 01 יד ראשונה פרטית על רנו מגאן 97.אין מה לעשות-ואין תחליף ל"טריות"של אוטו.

פורסם
אולי לא הבנת נכון את דבריי.כמו ששמת לב בהודעות שפירסמתי עד היום,אני רחוק מלהיות אוויל משריש.

וכן,עדיפה לאנוס 01 יד ראשונה פרטית על רנו מגאן 97.אין מה לעשות-ואין תחליף ל"טריות"של אוטו.

בנוגע למשפט המצוטט הראשון - אני מסכים :D

בנוגע למשפט המצוטט השני - לא תמיד מסכים. המגאן מכונית הרבה יותר טובה מלאנוס. אני גם מאמין שמגאן 97 עולה פחות מלאנוס 01, אבל אולי אני טועה. בכל מקרה - אם היא במצב טוב, אני הייתי לוקח את המגאן, פשוט כי היא עדיפה בהרבה. אבל אני יכול להבין את המניעים של הישראלי המצוי כשהוא בוחר בלאנוס, אבל מה הוא כבר מבין :wink:

בכל מקרה ולמרות מחירה הזול, אני משוכנע שניתן למצוא מכוניות עדיפות בתקציב הזה, אפילו אם צריך לרדת שנה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אחרי שהיתפוגגו הריחות הלא נעימים,נחזור לעיינינו.לא קל למצוא אוטו בתקציב הזה.הרנו מגאן שהוזכרה קודם היא אופצייה מצויינת,ועם קצת לחץ אפשר ל"גרד"אפילו שנת 98,הפיגו 306 שאין שנייה לה בהנאה מהנהיגה,סיטרואן קסארה 98,יונדאי לנטרה 97-8 אופצייה לא רעה.השיטה הכי יעילה-סריקה של לוחות המכירה בעיתונים ובאינטרנט,רבים הסיכויים שתיתקלי במכונית טובה במסגרת תקציבך.

• תוכן חדש...