Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פוקס 2005 לפני כשבועיים החלפתי אנטי פריז לפרסטון,רוקנתי את הרדיאטור מהפקק ריקון מילאתי מים ירוקים שהמנוע כבוי גלון אחד שלם הספיק ניקזתי אוויר כאשר הרכב מונע והיו בועות במיכל עיבוי הוספתי עוד קצת מי קירור מהגלון נסעתי עם הרכב והכל היה תקין. טמפ' תקינה ולא היה שום דבר חריג.

היום כשבועיים אחריי אחותי נסעה עם האוטו נסיעה של 20 קילומטר ולא שמה לב למד חום שהגיע לסוף!! יצא עשן מהרכב והיא עצרה את הרכב בחנייה של הבית.

הסתכלתי במיכל עיבוי והמים רטחו,מה יכולה להיות הבעיה ?

בדקתי צינורות ואין נזילות,ולי נראה שהטרמוסטט במצב סגור נתקע ולכן זה קרה ואין סירקולציה,או שמשאבת מים עשתה את שלה?

הרכב עשה כ 108 אלף קילומטר הוא כ 3 שנים אצלי בלי בעיות מיוחדת

ב 102 בוצע טיפול 10 אלף כולל טיימניג ומותחנים ללא משאבת מים כי לא הראתה סימנים של נזילות

פורסם

לאחר בדיקה כנראה או שהיוניט של המאורר או שטרמוסטט לא תקין או שניהם או שמניפה לא תקינה ומונע מהמערכת לבצע את הקירור הדרוש ברדיאטור.

כאשר אני מפעיל מזגן רק מאורר אחד עובד השמאלי (זה שקרוב למיכל עיבוי)

ולכן נוצרת רתיכה של המי קירור.

הרכב כרגע בחנייה לא בבית שלי ולא זז משם עד שאני יאתר את התקלה

עכשיו אני צריך דרכים לבדוק מה לא תקין, ונתחיל איך אני בודק אם המניפה לא תקינה\יוניט

בנוסף יש לי סימן קריאה אדום בלוח שעונים! כנראה שאומר שהמאורר לא תקין.

אם אחותי היתה מסתכלת ורואה את הסימן קריאה כל הבלאגן לא היה יכול להיות גרוע ואני מקווה שלא יהיה גרוע.

פורסם

שלום רב !

פתח מכסה רדיאטור, והוסף מי קירור לפי הצורך בלבד.

התנע את המנוע, ובדוק האם נורות האזהרה הפסיקו לפעול, והמאורר עובד, גם ללא צורך בפתיחת מזגן, יתכן וכיס אוויר מונע מחיישן מאורר להכנס לפעולה או תרמוסטט תפוס.ונפתח חלקית או מאוחר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הוספתי מי קירור

התרמסוטט כנראה נפתח חלקית והמאוורר לא עובד בשום מצב!

המים רותחים במיכל עיבוי לאחר כמה דקות

הנורה דולקת של האהזרה

ובבצינור העליון לא עובר מים ושאני לוחץ עליו הוא רך מאוד מאוד

כאשר הטמפ עולה אני ישר מכבה את הרכב שלא יגרם נזק.

פורסם

כמה נוזל קירור צריך למלאות בפורד פוקס גלון אחד? ולא נראה לי שיש אוויר במערכת כי ניקזתי

השאלה היא למה הונטה לא עובדת בשום מצב,יש אפשרות שהיא לא תקינה ?היא צריכה לעבוד כאשר היונט שולח לה נתונים שהחום עולה,בנוסף להכל יש אפשרות שוהטרמוסטט במצב סגור.

פורסם
כמה נוזל קירור צריך למלאות בפורד פוקס גלון אחד? ולא נראה לי שיש אוויר במערכת כי ניקזתי

השאלה היא למה הונטה לא עובדת בשום מצב,יש אפשרות שהיא לא תקינה ?היא צריכה לעבוד כאשר היונט שולח לה נתונים שהחום עולה,בנוסף להכל יש אפשרות שוהטרמוסטט במצב סגור.

תבדוק את הפיוז והריליי של המאוורר, אולי שם יש בעייה. אם לא תבדוק את המאוורר עצמו ואם גם הוא תקין אז יכול להיות שהיוניט מקולקל.

פורסם
תבדוק את הפיוז והריליי של המאוורר, אולי שם יש בעייה. אם לא תבדוק את המאוורר עצמו ואם גם הוא תקין אז יכול להיות שהיוניט מקולקל.

אין לי ספר רכב אז אני לא ידוע מהו הפיוז הספציפי של המאורר,אני יצטרך לבדוק את כולם

את הריליי של המאורר אני לא יודע איך בודקים,אם יש לך הסבר אני ישמח מאוד ואני לא יודע גם איפה הוא נמצא

את המאורר איך אני אמור לבדוק ? לחבור לו בקטבים תמצבר?

ואת היוניט איך אני אמור לבדוק אם הוא מקולקל או לא,או שאני בודק אם המאורר לא עובד או הריללי ואם הם עובדים אז הוא לא טוב??

בנוסף לאחר בדיקה קטנה ,האור אזהרה של הסימן קריאה הופיע בגלל שהאמברקס למעלה! שאני מוריד אותו אין כלום.

כאשר אני מניע את הרכב עם מזגן החום מנוע יציב כאשר אין שום מאורר פועל הוא מתחיל לעלות במהירות.

בדקתי את הצינור העליון של הרדיאטור והוא לא יוצר לחץ יש אפשרות שהטרמוסטט נמצא במצב חצי פתוח ואז לא נוצר שם לחץ? כי אם טרמוסטט במצב סגור המים היו רוצים לעבור למנוע ולא מצליחים כי הוא היה סגור תמיד ואז הצינור היה קשה,וכרגע הוא רך מאוד לאחר 5 דקות שהמנוע מגיע לחצי בסקלה טמפ של חום מנוע

• תוכן חדש...