Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=scoNJNNbB6k&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לא יודע אם זה היה פה או אם זה קטע ישן, אני רואה את זה בפעם הראשונה ומה שאני מסיק מזה שהעבריינים לא נוסעים רק על פורשה או על אופנועי ליטר או מכוניות משופרות אלא גם על אוקטביות לבנות...:evil:

פורסם

לפי כתבה שראיתי באינטרנט מדובר בסביבות אפריל 08', אני מעריך שלא הרבה השתנה מאז

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

ידוע שזה ככה, פשוט מרתיח לראות את זה מצולם בוידאו.

הם חושבים שהם כל יכול על הכביש בגלל החסינות של הניידת.

פורסם

רכב משטרתי אחד היה בוודאות עם אורות מהבהבים דלוקים (מאזדה ב-106 קמ"ש בכביש של 100, ביג דיל).

יתכן שהוא היה בפעילות מבצעית.

כן מרגיז שרואים את הרכב של ראש אגף התנועה לשעבר חוצה את הצומת באור אדום.

למרות שגם כאן יתכן שהוא חצה סה"כ באור צהוב, הרי לא רואים את כל הרמזור בצילום כאשר הוא עובר את הצומת. נראה רק שהאור הירוק לא דולק.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תוכן חדש...