Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז נעסתי בסביבות ה חצי שעה ופיתאום מופיע לי ברכב check engine ישר עצרתי את הרכב בצד פתחתי מכסה מנוע ו היה משהו כמו עשן לא הרבה אבל היה ... , ואז גליתי שלא היה מים ברדיאתור ... לא יעדתי מה לעשות המנוע היה חם כמו השמש, פתחתי מכסה מנוע ושפחתי מים רגילים לרדיאטור שיחמם לפחות אם משהו את המנוע ... בסוף התגלה שיש נזילה והכל סודר ...

עכשיו אחרי יום אני נוסע ברכב ואני סם לה ש מד חום של המנוע לא מגיע לאמצע ולפעמים בכלל למטה ... מה זה יכול להיות ?

מה אפשר לעשות אני לא יודע :( ?

מה שקרה :

* חימום יתר של מנוע ...

מה אני עושה עכשיו יכולה להיות עכשיו בעיה כל שהיא שכרגע אני לא מרגיש אותה אבל בהמשך כן ?

כי עכשיו אני נוסע ואני לא מרגיש הבדל בנסיעה ...

(רכב סוזוקי בלנו שנת 98 ידנית, אם זה חשוב 148 ק"מ ) ..

פורסם

כשהמנוע מתחמם יותר מידי מתחילות צרות בכל המערכות האחרות.

יכול להיות שאצלך התקלקל החיישן של החום שנמצא לייד הטרמוסטט. אסור לך לנסוע במצב כזה כי אתה לא יודע מה הטמפרטורה במנוע ואתה יכול לגמור אותו.

 

בגלל שהמנוע עבר טראומה יכולים כל מיני דברים להידפק, למשל אטם ראש המנוע. תבדוק מעכשין את השמן ואת המיים לפני כל נסיעה. תבדוק אם יוצא עשן לבן מהאגזוז. תסתכל במיים של הרדיאטור ושל מיכל העודפים, ותחפש שם סימני שמן. כל אלה יכולים לרמוז לך שאטם ראש המנוע הלך.

 

מי סידר לך את הנזילה ? היית במוסך ? אם כן היה צריך לבדוק שהחיישן החום מראה טמפרטורה נכונה של המים, ושהמאורר נכנס לפעולה. הצלחת להבין אם המאורר של הרדיאטור מתחיל לפעול ?

 

נראה לי שאדם עם טיפה יכולת טכנית יכול להוציא את החיישן הזה בעצמו וללכת לקנות חדש. אבל אם אתה לא כזה,גרור את הרכב למוסך

פורסם

סידרו לי את זה במוסך ....

חח לא צריך להגזים לא צריך לגרור אותו הוא נוסע

ונסע אחרי המקרה עוד 7-8 שעות ולא נראה שום נזק לא היו יותר בעיות אם המים ולא אם השמן !

מה אתה חושב רצוי לקחת אותו למוסך ? או לחכות עוד 2000 ק"מ ל טיפול 10 ?

פורסם

חחח כדאי ומומלץ לקרוא את כלל הפורום !

כדאי ומומלץ, לתקן את שגיאות הכתיב הצורמות, ולהכזר בתוכנת וורד, לעריכת הודעה, ותיקון שגיאות כתיב.

מומלץ שתפרט מה עשו במוסך.

במקרה כמו שלך ההמלצה לקחת את הרכב בגרר למוסך היא במקומה, לא כל רכב שנוסע, יכול ומומלץ לו ללנסוע, כי מנזק של מאות שקלים, אפשר בקלות להגיע לנזק של עשרות שקלים.

קודמי כנראה צודק, וכנראה שביטלו לך את התרמוסטט ברכב, לא איתרו ובדקו נזילות מים במערכת הקירור, שגרמו לאובדן מסיבי של מי קירור, והשימוש במי ברז במנוע חם בפרט, ובמנוע בכלל, יגרמו לקיצור חיי המנוע, מוקדם מכפי שתצפה.

פרט להבא מה נבדק ואובחן במוסך, בנוגע לאיבוד מי הקירור, מומלץ שתפרט את מה שכתוב בחשבונית.

כן יתכן שהחיבור ליניט חום מותק בטעות במוסך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...