Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני יומיים כמעט וקניתי מיאטה 2006 (2000) ואז גיליתי שיש בעיה עם הביטוחים שלה.

ביומיים האחרונים אני מחייג לאינסוף חברות ביטוח ולא כולם מוכנים לבטח את האוטו למקיף + חובה, ואלה שכן מוכנים אומרים שהמקיף לא יכלול גניבה מפני שזה רכב גניב.

המחירים נעים סביב ה9,000-12,000.

אשמח אם תמליצו לי מה לעשות ועל חברות ביטוח/סוכני ביטוח באיזור חיפה.

*ראיתי שמישהו פתח על אותו נושא ת'רד פעם ומה שענו לו כבר לא אקטואלי.

תודה לעוזרים מראש, אילן.

פורסם

אתה מתקשר לחברות או לסוכנים?

חברות כמעט תמיד יעשו לך בעיות עם ביטוחים מיוחדים. מומלץ לפנות לסוכנים ובמיוחד לכאלו שמומלצים על ידי בעלי מכוניות דומות. בפורום מועדון הרודסטרים (roadster.co.il) יש ת'רד בנושא.

זו פעם ראשונה שאני שומע שזה רכב גניב (עוד לא שמעתי על מיאטה שנגנבה) ונראה לי שזה פשוט ניסיון שלהם להתחמק ממך.

בעיה אחרת היא שחלק מהחברות מצרפות החרגה למקרה של וונדליזם (פגיעה מכוונת בגג הבד). זה לא חוקי ואל תסכים לביטוח שמבקש ממך השתתפות עצמית מורחבת למקרה שקורעים לך את הגג.

אני משלם כ-5200 למקיף ועוד 1700 לחובה בלי שום תנאים אחרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל תודה לשניכם.

צביקה-פיק יום ראשון אני ארים טלפון לרוזין.

סרוניס לפי מה שאני מבין יש לך מיאטה גם כן, אשמח לדעת עוד קצת פרטים על הביטוח שלך, באיזה חברה את מבוטח והסבר יותר מפורט על מה שאמרת עם הוונדליזם.

אם יש לך פייסבוק או כל דרך אחרת לתקשורת מהירה יהיה נחמד.

פורסם

עזוב איזה חברת ביטוח - זה לא משנה.

מה שמשנה זה הסוכן.

אם אתה תיגש בתור בן אדם ותבקש הצעה מחברת ביטוח - באפיקים הישירים לרכב כזה - תקבל לא או מחיר גבוהה ותנאים מוזרים.

הסוכן יותר חשוב מהחברה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...