Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי כאן קצת פרטים על רכב ועזרתם לי (מדובר ברכב שמצבו טוב יחסית)

הנה האשכול

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=36468

אז החלטתי שאני יקנה אותו

הלכתי לבחור לראות את האוטו והאוטו מבחינה חיצונית בלבד נראה סבבה

רציתי לקחת אותו למוסך לעשות לו בדיקה ואם הכל בסדר אז לקנות אותו

שאמרתי לו את זה הוא אמר שאין לו ביטוח על הרכב מכיון שכבר קנה אוטו חדש ועשה לחדש ביטוח ולכן הוא לא יכול לנסוע למרחק גדול אז הוא אמר לי שאם אני רוצה שנלך למוסך פו ליד ה"בית" שלו ( כבר זה היה נראה לי חשוד ) אז אמרתי לו טוב בו נעשה ביטוח לרכב ליום אחד ויש כזה דבר למי שלא יודע ואמרתי לו גם שאני מוכן לשלם על זה אז הוא אמר שאין לו כוח לבלאגנים רישומים וכאלה וניסה לברוח לנו כזה יעני בורח כזה........

תראו מה זה נוכלים מעניין מה יש לאוטו הזה

אז בקיצור לא נפלתי

ולמנהלים תעבירו את זה אחרי זה לאשכול המתאים

אני פשוט כתבתי את זה כאן ועכשיו כי זה נורא טרי יעני וזה בהמשך לאשכול ששאלתי ליעוץ לגבי קניית רכב יונדאי אקסנט אסטים 99

נו אז מה אתם אומרים??

פורסם

:mm_yeah:

יפה עשית !

זה מה שטוב בליקנות אוטו שכזה

אין שום היתלהבות ,אין לחץ

ואפשר להפעיל ת'מוח בלי :evil: הזה שיושב לך הכתף ואומר תקנה תקנה מחר יחטפו אותה ! :lol:

פורסם

הוא התחיל גם להגיד על זה שהוא לא מוכן ללכת למוסך יותר רחוק קצת הוא יתפשר ויוריד טיפה מהמחיר

הקיצר היום נהיה כל כך קשה לקנות אוטו כולם מנסים לתכמן

טוב נקווה לטוב

:roll:

• תוכן חדש...