Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במהלך חיפושי לרכב בשביל חברתי (כמה שיותר זול, מיועד לנסיעות קצרות ומזדמנות בתוך העיר), נתקלנו בסובארו ג'סטי שנת 94, נראית מעולה חיצונית ופנימית (עצרתי לידה ברחוב) - אבל, בשיחה עם בעל הרכב הוא טוען שהוא לא יודע מה הק"מ מכיוון שזה מתאפס לו ב99,999, אז אין לו מושג מה הק"מ... מהיכרות עם הרכב הנ"ל מחבר אני יודע שזה לא הגיוני, אז לפני שאני פוסל על הסף רציתי לשמוע את דעת המומחים, הייתכן מד קילומטרז' כזה?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אכן כן, הדבר דומה גם בפיאסטה ובסוויפט שהיו לי, וגם בעוד כמה רכבים שאני לא מצליח להיזכר בהם כרגע.

את הקילומטרז' יודעים לפי ספר טיפולים או קבלות על הטיפולים, ואם אין כזה אז פשוט זה יכול להיות 100 אלף 200 אלף ואפילו יותר.

בעיקרון, אבל רק בעיקרון, ניתן פחות או יותר לדעת אם הרכב עבר 100 אלף או 300 אלף על פי שאלת המוכר כמה זמן הרכב בבעלותו, אם כמה ק"מ הוא קנה אותו, וכמה הרכב עשה בתקופה אצלו, וגם על פי פנים הרכב כגון: עד כמה מושב הנהג שקוע, מושב שלא ישבו עליו הרבה לא יהיה שקוע כמו מושב שישבו עליו 300 אלף ק"מ, כך גם ידית ההילוכים, אם היא משופשפת ולא רואים את המספרים של ההילוכים, בטח שלא נסעה רק 100 אלף, כמובן שזה רק בעיקרון ולא ממש אינדיקציה מדיוקת למשהו אבל זה בכללי.

לדעתי אל תפסול אותו בגלל הדבר הזה, זה לא רכב חדש בכל זאת, כל עוד הוא נוסע, והמוסכניק בודק אומר שהרכב בסדר גמור ולא גמור כבר, אז אין סיבה שזה מה שישנה לך.

וסתם לסבר את האוזן, מעולם לא היה לי רכב שהיה לו פחות מ260,000 במחוג, וזה מעולם לא התריע אותי, כל עוד הרכב מטופל, הוא ימשיך לסחוב, והג'סטי נחשב לרכב מאוד אמין שלדעתי אין מה לפחד מקילומטרז' גבוה.

פורסם

אני לא יודע אם זהו אכן המצב, אבל זה בהחלט אפשרי (זה ככה בפורד אסקורט)

דרך מאד פשוטה לבדוק היא להסתכל ולראות כמה ספרות יש בגלגלת

מתנדב בארגון ידידים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, נלך לבדוק את הרכב, לא רציתי לנסוע סתם..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...