Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים !~

אז ככה כמה דברים חשובים בקשר לרכב :

ראשית , הוא לי.. אני נהג חדש - בן 18.5

הגובה שלי הוא 1.90 מטר ככה שהאוטו צריך להיות דיי מרווח (!)

השנתון דיי חשוב , מינימום 2004 !

הצרכים שלי יהיו בעיקר נסיעות עירוניות ככה שצריך צריכת דלק טובה (!)

יש סיכוי שאני אפגע פה בחלק מהאנשים אבל בבקשה לא להמליץ לי על רכב צרפתי (סטיגמה אני יודע , מעדיף רכב יפני)

שלא יהיה רכב מכוער זה מאוד חשוב לי.. חלק המליצו לי על אקסנט וכאלה ואיך נגיד , רכב מזעזע :-D

כמו כן , עדיפות למנוע 1,600.. חשוב לי רכב מפנק שאני באמת ארגיש את המהירות שלו ורכב שיגרום לי ריגושים לפעמים :lol:

בנוגע לגיר.. יש קצת בעיה בקשר לגיר ידני בגלל שאמא שלי לפעמים תרצה לנהוג ואין לה רישיון לידני ככה שאוטומט יבוא טוב בתקציב , עדיפות לטיפטרוניק אבל זה ממש לא חשוב.. סתם שעשוע מגניב

אגב בנוגע לאיביזה , יש לחבר שלי את הרכב הזה אבל הוא ממש ממש לא נוח בבאמפרים (יש אצלי בשכונה אינספור באמפרים) , ממש צריך להגיע ל 10 קמ"ש בערך בכל באמפר כדי לא לשמוע בום שעושה כאבי לב מהחלק התחתון של האוטו.. ולא האוטו שלו לא עבר המנכה/

תקציב : 50K +-

תודה מראש ,

לירן .

Hyundai I30 2014

פורסם

מתנצל, אין דבר כזה.

רוב הרכבים היפאניים מכוערים אש, למעט מעטים.

לא קיים רכב עם מנוע 1600 שהוא חסכוני.

הרכב היחיד שאני יכול לחשוב עליו שייתן לך את מה שאתה רוצה, תוך מינימום פשרות:

מיצובישי לאנסר 2005.

יש לה גם טיפטרוניק, גם עיצוב חצי ספורטיבי והיא גם 1600 אוטומט.

יש כאלה כיום בכמויות מחברות הליסינג, יכול להיות שתמצא אחת במחיר שקרוב מאוד לתקציב שלך.

פורסם

תנסה פיאט גרנדה פונטו, אפשר למצוא אותן בסביבות 60K למודל 2008, עם קצת התמקחות.

אם תמצא את מודל 2007 תוכל לקנות אחת בסביבות 50K.

זה אוטו מרווח בטירוף עם צורה מיוחדת שגם אנשים גבוהים יכולים להכנס בו.

תבדוק את צריכת הדלק שלו ותופתע לטובה.

הגיר הוא רובוטי.

פורסם

איני יודע מהיכן לקוח הנתון שבאתר. ברשותי לנסר 2007 וצריכת הדלק האמיתית היא 1/12 בנסיעה בין עירונית בעיקר עם שהות ממושכת מאוד בפקקים (שזה די דומה לנסיעה עירונית).

הרכב היפני היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא Runx, שהוא די נמרץ ולטעמי ממש לא מכוער. החיסרון הוא מחירון בשמיים לא ממש מוצדק.

פורסם
יש גם את מזדה 3 2004...אולי תצליח למצוא אחת שנכנסת לתקציב

אם כבר אז אחת בשנתון הזה אבל גירסת 2 ליטר הבכירה יותר.

יש הבדל משמעותי בין ה-1600 לזו, מניסיון. (סוחבת יותר טוב ופחות מרעישה + בקרת יציבות וגג שמש אם זה מעניין אותך)

לגבי צריכת הדלק - שלי עושה כמעט 1 ליטר ל-12 ק"מ בממוצע.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...