Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיכאל כרמי שלום רב !

ברכותי לקניית הרכב, רכב קלאסי, בעל ביצועים מעולים, והנאה רבה לבעליו.

היה לי הכבוד והעונג , לשפץ קרבורטור לרכב זה, ונהנתי מאד מהרכב.

תהנה !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המוסכניק (שלצערי אינו מוכן להחשף) עושה עבודה מדהימה עם הרכב, מעניק תשומת לב לכל חלק וחלק ומשפץ אותו בצורה מעוררת השתאות.

אהה שכחתי הרכב קיבל מספר צהוב עם הכיתוב רכב אספנות

שמעו של המוסכניק הגיע עד חיפה כמוסכניק אמין ישר ובעל מלאכה מעולה!

שלמה דן גדרון

פורסם
אין תמונות תזיז את ה**ת ותבוא לראות

בעיה חדשה צצה לנו, מיכל נוזל הבלם סדוק ולצערנו לא הצלחנו למצוא אחד כזה, נדרשת עזרתכם במציאת מיכל חדש.

הסדק נמצא במקום כזה שחשבנו על הדבקה עד להגעת החלק החדש, מדובר בסדק קטן שמיקומו לא גורם לנזילה האם מישהו יודע מאיזה פלסטיק מיוצר מיכל הנוזל ואיזה דבק יכול לאטום את הסדק זמנית?

מצ"ב תמונות המיכל:

בוקר טוב ,

אין דגם של פיאט שהמיכל נוזל בלם מתאים לX1/9 ?

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

כפי שפרסמתי העבודה על הרכב כמעט ונסתיימה אך לצערנו העבודה נתקעה בגלל משאבות בלמים ומשאבות קלאטש' שהיו תפוסות בצורה קשה, משאבות חדשות לא ניתן להשיג בארץ ולכן פנינו לשיפוץ, המשאבות נשלחו לשלושה מומחים שונים וכולם הרימו ידיים לאחר מס' שעות, שנייה לפני שפנינו להזמין מחו"ל ולהסתבך עם ידידנו ממשרד התחבורה והמכס נזכרתי בבני לוי הידוע כ בני ל.

טלפון לבני וקבענו ליום ראשון בבוקר, מה אני אגיד לכם מיד הבנתי שהגעתי למקום הנכון, קודם כל בני קיבל אותי עם קפה מידי אשתו והתחיל לעבוד, הבנאדם עבד רצוף 4 שעות רצוף על המשאבות, פירק והרכיב עם סבלנות של מנתח מוח, רק כשראה שהמשאבות עובדות מצויין הוא נתן להם לנוח ופנה למצוא לי צינורות בלם שיתאימו בדיוק (לא בערך) לפיאט, לאחר מכן כיוון אותי בני לצנרן ביפו כדי להכין צינור קלאטש' ייחודי לפיאט.

היום הגעתי למוסך והפנים של המוסכניקים נפולים, המשאבה לא עובדת הבחור עבד עליך, אני מתחיל למלמל ולגמגם זה לא ייתכן אני ראיתי אתמול איך הם עובדות אתם חייבים לנסות שוב "ניסינו כמה פעמים היא לא עובדת" הם אומרים לי ומוסיפים אין מה לעשות תזמין מאיטליה, איכשהו הצלחתי לשכנע את המוסכניק לנסות שוב והוא ניגש לעבודה, לחיצות פימפומים והעסק מתחיל לעבוד, אוויר פרץ החוצה ואחריו נוזל, האוויר נוקז והבלמים נושכים כמו רוטווילרים, מה אני אגיד לכם עשה לי את היום.\

מחר מרכיבים משאבות קלאטש' ממלאים נוזל ומוציאים לטסט.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שאלת תם :

האם הספק לגבי תפקודה של משאבת הבלם לא מעוררות את הצורך "ללכת על בטוח" , ובכ"ז להזמין חדשה, או אחת כזו שאמינותה אינה מוטלת בספק?

זה מה שאני הייתי עושה...

בברכה

אורן

פורסם

קודם כל הספק כבר לא קיים מכיוון שהמשאבה מתפקדת מצויין כל "הבעיה" הייתה אוויר כלוא שלא רצה לצאת

חוצמזה שמשאבות ניתנות לשיפוץ והמשאבה הזאת קיבלה חלקים חדשים לגמרי כך שאין לי שום ספק לגבי איכות הבלימה.

ייבוא של חלקים כאלה לרכב הוא כאב ראש לא קטן, החלקים קיימים בחו"ל וגם המחיר ממש מצחיק (יחסית) אני העדפתי לשפץ בארץ מכיוון שלא היה לי חשק לעבור את ההתעללות של המכס ומשרד התחבורה, הספיק לי פעם אחת עם היבוא של הרכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אין תמונות תזיז את ה**ת ותבוא לראות

בעיה חדשה צצה לנו, מיכל נוזל הבלם סדוק ולצערנו לא הצלחנו למצוא אחד כזה, נדרשת עזרתכם במציאת מיכל חדש.

הסדק נמצא במקום כזה שחשבנו על הדבקה עד להגעת החלק החדש, מדובר בסדק קטן שמיקומו לא גורם לנזילה האם מישהו יודע מאיזה פלסטיק מיוצר מיכל הנוזל ואיזה דבק יכול לאטום את הסדק זמנית?

מצ"ב תמונות המיכל:

אני יכול להמליץ לך עד דבק גורילה

מדביק הכול אוטם הכול

בארץ אין אבל באי ביי מלא

גורילה.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

המיכל אבוד, הוא נשבר לחלוטין הפלסטיק יבש מאוד וצריך לחפש חדש,

היום שיפצתי את הג'נט הג'נט היה מלא קורוזיה ולקח לי יומיים לנקות אותו, אבל התוצאות מדברות בעד עצמן

CIMG0233.JPG

פורסם
המיכל אבוד, הוא נשבר לחלוטין הפלסטיק יבש מאוד וצריך לחפש חדש,

היום שיפצתי את הג'נט הג'נט היה מלא קורוזיה ולקח לי יומיים לנקות אותו, אבל התוצאות מדברות בעד עצמן

אני רואה שג'אנטים חדשים אין בעיה לייבא:lol:.

עבודה יפה!

פורסם

תודה,

היום נסתיימו כל העבודות על הרכב, הותקנו צמיגים חדשים ומחר בבוקר הרכב יעבור טסט.

CIMG0252.JPG

CIMG0251.JPG

• תוכן חדש...