Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאואלייר VS מאזדה לנטיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה כמה סיבות - לא - לקנות קאווליר :

1. מכונית צפופה !

2. שותה דלק.

3. לא סוחבת.

4. לא בולמת !!

5. לא פונה !!

6. לא יציבה !!

7. לא הכי אמינה.

מספיק ?

בהשוואה בין הלאנטיס לקאווליר- הייתי הולך על המאזדה בלי לחשוב פעמיים !

דני 325 G.

לא סוחבת?

אז כנראה שמזדה 6 חדשה כמעט ולא נוסעת.

8)
פורסם
הנה כמה סיבות - לא - לקנות קאווליר :

1. מכונית צפופה !

2. שותה דלק.

3. לא סוחבת.

4. לא בולמת !!

5. לא פונה !!

6. לא יציבה !!

7. לא הכי אמינה.

מספיק ?

בהשוואה בין הלאנטיס לקאווליר- הייתי הולך על המאזדה בלי לחשוב פעמיים !

דני 325 G.

1. לא שונה ממשפחתיות אחרות בקטגוריה לאותה שנה, אם כי המושבים לא הכי נוחים.

2. ממש לא, ביחס לנפח . 1:9 בעיר ( בחיפה!) 1:13 בינעירוני.

3. סוחבת לא רע, מומנט מכובד בסל"ד נמוך - יופי של סחיבה.

4.דוושת הבלם באמת קצת מעורפלת.

5.. הרבה רצון וקצת יכולת...

6. המגרעה הכי גדולה שלה... יציבות ואחיזה.

7. אלטרנטור - מחלה ידועה. מלבד זה אמינות מכאנית מצויינת - עקב פשטות. אין חגורת טיימינג (OHV ) ולכן טיפולים מאד פשוטים. אבל - חלקי חילוף לא הכי זולים.

בס"כ תמורה לא רעה למחיר, ABS ושתי כריות אוויר ברכב שנת 95. אם מוכנים לסבול גימור רעוע ( פלסטיקה זולה ) , בהשוואה למנועי 1.6 יפניים צרחניים וחובבבי סל"ד , אני אוהב את אופי הפעולה השקט של הקווליר. אם אפשר , לרכוש עם גיר ה 4 מהירויות.

בהשוואה ללאנטיס- אני בוחר בקווליר. אבל רק מול הלאנטיס ( שריטה אישית נגד לאנטיס).

לדעתי עדיפה בכלל איזו צרפתיה נחמדה ומפנקת.

גיא

Treat It Like You Love It, But Drive It Like You Hate It

פורסם
עכשיו אבא שלי רוצה להחליף את המאדה נמאס לו לראות רכב אחרי תאונה בחנייה של הבית...

אנחנו מוכרים אותה ב40 אלף שקל בגלל התאונה..

אם הרכב במצב טוב ומדובר רק על ההרגשה, אני ממליץ להשאר עם הרכב ככל שתשארו איתו יותר זמן - תפסידו פחות כסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. לא שונה ממשפחתיות אחרות בקטגוריה לאותה שנה, אם כי המושבים לא הכי נוחים.

2. ממש לא, ביחס לנפח . 1:9 בעיר ( בחיפה!) 1:13 בינעירוני.

3. סוחבת לא רע, מומנט מכובד בסל"ד נמוך - יופי של סחיבה.

4.דוושת הבלם באמת קצת מעורפלת.

5.. הרבה רצון וקצת יכולת...

6. המגרעה הכי גדולה שלה... יציבות ואחיזה.

7. אלטרנטור - מחלה ידועה. מלבד זה אמינות מכאנית מצויינת - עקב פשטות. אין חגורת טיימינג (OHV ) ולכן טיפולים מאד פשוטים. אבל - חלקי חילוף לא הכי זולים.

בס"כ תמורה לא רעה למחיר, ABS ושתי כריות אוויר ברכב שנת 95. אם מוכנים לסבול גימור רעוע ( פלסטיקה זולה ) , בהשוואה למנועי 1.6 יפניים צרחניים וחובבבי סל"ד , אני אוהב את אופי הפעולה השקט של הקווליר. אם אפשר , לרכוש עם גיר ה 4 מהירויות.

בהשוואה ללאנטיס- אני בוחר בקווליר. אבל רק מול הלאנטיס.

גיא

אנחנו עכשיו עם הקוואליר השנייה (אחת הלכה ב global wreck שנת 95) שהיא שנת 98.

כל מה שציטטתי (אבל רק עם מה שציטטתי אני מסכים) נכון פרט לשינויים/תוספות הבאות:

נוחות - לדעתי עניין של טעם כי לי בתור נהג ונוסע היא די נוחה.

לגבי פלסטיקה זולה - לא מסכים, הדבר היחיד שנשבר (הן בנוכחית והן בקודמת) היה הידית עם הקפיץ של תא האיחסון בין שני המושבים הקדמיים, שגם זה לדעתי בשל תפעול אגרסיבי מדי מצד אמא שלי (הנהגת העיקרית ברכבים אלו) אם סוגרים/פותחים בעדינות, גם חלק זה ישרוד שנים רבות.

סה"כ אוטו מצויין, פשוט ואמין (ואמריקאי - כזה עם מכסה מנוע מפה ועד להודעה חדשה :lol::lol::lol: ) לא סתם קנינו עוד אחת אחרי שהקודמת הלכה בתאונה.

פורסם
לא סתם קנינו עוד אחת אחרי שהקודמת הלכה בתאונה.

נכון, באמת לא סתם. קניתם כי לא בדקתם אף אחד מהמתחרות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא סתם קנינו עוד אחת אחרי שהקודמת הלכה בתאונה.

נכון, באמת לא סתם. קניתם כי לא בדקתם אף אחד מהמתחרות...

לא מדויק - קנינו עוד אחת כי היינו מרוצים מהרכב.

היה להורים שלי מספיק ניסיון עם הרבה רכבים כולל הרבה רכבים שקיבלנו מחברות שאבא שלי עבד בהן - לאנטיס/קאיה ספיה/קורולות למיניהן/מיני ואנים למיניהם גם צרפתיות עברו אצלנו, לדבר על אירופאיות אחרות שהיו לנו כגון סיאט, אלפא ג'וליה, ואחרות כמו פורד אסקורט, מיני מיינור * 2, פרינס NSU * 2, ביאנקי, BMW...

להורים שלי יש ניסיון מספיק גדול בשביל להחליט איזה רכב טוב להם.

חוץ מזה שכנראה שיש גם אהבה סמויה לאמריקאיות - בלי להיכנס לויכוח אם זה טוב או רע... :lol:

פורסם
לא מדויק - קנינו עוד אחת כי היינו מרוצים מהרכב.

היה להורים שלי מספיק ניסיון עם הרבה רכבים כולל הרבה רכבים שקיבלנו מחברות שאבא שלי עבד בהן - לאנטיס/קאיה ספיה/קורולות למיניהן/מיני ואנים למיניהם גם צרפתיות עברו אצלנו, לדבר על אירופאיות אחרות שהיו לנו כגון סיאט, אלפא ג'וליה, ואחרות כמו פורד אסקורט, מיני מיינור * 2, פרינס NSU * 2, ביאנקי, BMW...

להורים שלי יש ניסיון מספיק גדול בשביל להחליט איזה רכב טוב להם.

חוץ מזה שכנראה שיש גם אהבה סמויה לאמריקאיות - בלי להיכנס לויכוח אם זה טוב או רע... :lol:

בוא נראה - לנטיס וקורולה - מילא. קאיה ספיה? אלפא ג'וליה? אסקורט? מיני? ביאנקי? פרינס? מה הקשר? זה כמו שאגיד שאני נשאר עם הסקסו ולא קונה פורד פוקוס נניח, כי נהגתי על פורד מודל T :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני ינסה לסדר איזה "מטווח" שיגיד לו כמה השברולט קווליר הזאת היא חרא של רכב למרות שהצורה שלה נראת די יפה

הקוואליר אמורה להיות ממוגנת ירי??? :shock:

כי אם כן - זה בהחלט יסביר את הביצועים החלשים והבלימה הבעייתית.

אם אתה מחפש רכב למטווח הייתי ממליץ לך ללכת על רק"מ משומש ממכרזים של משרד הבטחון, דבר שיבטיח שרידות גבוהה יותר וכח אש אפקטיבי יותר.

פורסם

בקיצור:

הקאווליר זה מכונית משפחתית(פשוטה)במחיר של משפחתית אבל עם מנוע חזק(וסוחב!!!)

תעשו את השיקולים שלכם...

מנוע חזק(יחסית)

נוחות לא בשמיים...יותר נכון על הכביש...

כיסאות לא נוחים...קשיחים

אבזור?יש דבר כזה בכלל בקאווליר?

איכות הרכבה?לא משהו....

מה אתה עוד רוצה לדעת?

• תוכן חדש...