Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

זאת הפעם השניה שאני פותח אשכול ועדיין ללא מענה, נקווה שהפעם יהיה יותר מזל.

ברשותי סיאט קורדובה שנת 2002 אוטומטית.

צריכת הדלק לאחר עשרות מדידות התגלתה כגבוהה מאוד, הרבה יותר מהמצופה.

לפי נתוני היצרן:

צריכת דלק בבינעירוני - 1:15 | בתאכלס - 1:8.1

צריכת דלק בעיר - 1:8.5 | בתאכלס - 1:6.5/7

ידוע לי שנתוני יצרן נוטים להיות אופטימיים, אך ההבדל במקרה הזה גדול מידי מכדי שיהיה הגיוני.

מביקור במוסך התגלה שאין בעיה בחיישנים ואין נזילה במשאבת הדלק, וריח הדלק שאני מריח מגיע כתוצאה מאדי דלק שיוצאים דרך צינור שמן קרוע (אך תופעה זו לא פוגעת בצריכת הדלק).

מיכל דלק ממוצע מספיק לי לכ280 ק"מ. (40-45 ליטר)

אני לא יודע מה לעשות, האם תוסף דלק יעזור? הרכב עבר טיפול גדול במרץ.

האם יכולה להיות בעיה שלא חשבנו עליה?

תודה רבה לעוזרים:|

פורסם

מכיוון שאנחנו לא מכירים את הרגלי הנסיעה שלך קשה מאוד לדעת האם הנתונים שאתה מביא מראים על תקלה או על רגל כבדה על דוושת הדלק.

בדיקה נכונה מתבצעת בתנאים האלה: תא מטען ריק, לחצי אוויר מדוייקים בגלגלים, נסיעה בכביש בינעירוני ללא םקקים עם מזגן כבוי במהירות של לא יותר מ 100 קמ"ש בהילוך מתאים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני לא מתקן את צינור השמן מכיוון שכרגע אני קצר בהוצאות כך שאני מעדיף לדחות את מה שאפשר.

הנסיעה שלי בד"כ רגועה. קיקים אני נותן רק במידת הצורך. ישנם פעמים בודדות שאני כן לוחץ קצת יותר חזק אבל הן נורא מזעריות ביחס לזמן הנהיגה.

בנוגע לבדיקה שהצעת - ביצעתי אותה כבר בנסיעה על 90 קמ"ש (חשוב לציין שהיו איתי עוד 2 אנשים ברכב אך אני מאמין שזה לא גורם כל כך משפיע) והתוצאות יצאו כמו שרשמתי:

בינעירוני - 1:8.1

פורסם

אם אתה מריח אדי דלק ויש לך בעייה של צריכת דלק, זה לא נשמע לך כמו 1+1?

לשמן אין ריח חריף של דלק, ואם יש לו ריח חריף של דלק (ומדבריך ככה זה נשמע) אז כנראה שיש בעייה.

בנוסף מתן את הנהיגה שלך, גם לחיצה "פעם ב" מרעה את צריכת הדלק. נסה גם לתדלק בתחנה אחרת, אין לדעת מתי המשאבה מזייפת או שבתחנה יש דלק מהול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הדלק בתחנה לא מהול. זאת התחנה שהצלחתי להגיע איתה לצריכה מקסימלית.

בכל מקרה, עשיתי את ה1+1 הזה ממזמן, והלכתי למוסך ובו התברר לי שאין בעית דליפה או משהו.

את הריח של הדלק אני מריח פעם ב (זה לא שהשמן מריח כמו דלק) וגם אז אני לא בטוח אם זה פסיכולוגי או לא. בכל מקרה, כמה חברים העירו לי (במיוחד שאני פותח מזגן).

הייתה פעם אחת שנורא השתדלתי, ובאמת בקושי לחצתי. יצא 1:7

• תוכן חדש...