Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדגמי הונדה סיוויק שנת 99

moshiko20
שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי שאלה בקשר לדגמי הונדה סיוויק בכלל ובקשר להונדה שלי בפרט.

בקשר לדגמים של הסיוויק בין השנים 96 ל00 , הבנתי לפי האינטרנט ווויקפדיה, שקיימים מספר דגמים שונים ששווקו במספר

ארצות שונות, כמו למשל בארה"ב ששם היו את הDX או LX או בקנדה ששם היה את הSIR, בנוסף לכך יש את הSI.

בקשר להונדה שלי, לפי הרשיון כתוב לי שהגימור הוא SR, וגם מאחורה ליד הפנסים האחורים יש את הכיתוב ניקל הזה שבו כתוב:

1.6ISR שזה אני חושב, כתוב על רוב ההונדות מהדגם הזה בארץ.

השאלה שלי היא למה בוויקפדיה לא מוזכר שום דבר על דגם מסוג SR אלא רק על SI וSIR? מה הSR נמכר רק פה בארץ או באיזור אירופה? ומה אומר הI ב: 1.6I זה משהו שקשור למנוע?

נ.ב

ניסתי לחפש אפילו בEBAY כיתוב ניקל חדש, ולא מצאתי ,יש שם רק SIR וSI.

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...