Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר חירש שלי רוצה לערוך יומולדת בפאב. כאשר עניין התקשורת החזותית חשוב מאוד.

הטמפל לא הסכים לשריין לו שולחן של 10-12 אנשים לשישי.

בגלל שרמת התאורה אינה בראש סדר העדיפויות שלי כשאני יוצא, הכל נראה לי חשוך באותה מידה.

אבקש את עזרתכם, מדובר על בני 20-21,

בתודה מראש

משכנתא זה קל

פורסם

האם לחבר יש העדפה מסויימת לסגנון הפאב?

(מודרני/אירי/שכונתי)?

עלו לי כמה רעיונות, אבל לא רוצה להמליץ על מקום בסגנון שחבר שלך לא יאהב

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אז ככה:

בר-קי: ברחוב העצמאות (איפה שנמצא המטה הישן של המשטרה) מיד אחרי תחנת דלק סונול שנמצאת אחרי הכניסה לרח' הבנקים). יש לו שולחנות ממש גדולים בחוץ ויש תאורה טובה (שולחנות שמתאימים בול ל12 איש)

סגנון: פאב שכונתי מאוד נחמד ואינטימי שבעלים מסתובב בו כל היום עם מכנס שלושת רבעי ושכפכפים.

מוזיקה: הרבה לא אוהבים אבל אני מאוד כן (רוק לייט באנגלית ועברית בסגנון גלגלצי משהו).

סינקופה: רח' נתנזון 1 (ההמשך של רח' יפו) יש להם שתי קומות, כשראשונה חשוכה (יחסית אפילו למקומות אחרים) והשנייה, ממש שאני זוכר כשהייתי שם פעם הייתה דיי מוארת (צריך לבדוק איתם מראש, כי לפעמים יש להם כל מיני מסיבות בקומה השניייה והיא לא תמיד זמינה בשביל לבוא לשבת)

סגנון: ארט בר (עד כמה שאני יודע היחיד בחיפה) עם עיצוב מאוד מעניין ושילובים צבעים וריהוט מעניינים.

מוזיקה: פאבית שגרתית, רוק קל פחות מודרני.

אלי'ס (יענו של אלי): רח' יפו, ישר אחרי הפנייה מהבנקים, יש קומה שנייה שהיא סוג של חצי קומה ואם גורים שם שולחן גדול אפשר לבקש שיגבירו קצת את האור, אני לא חושב שיסרבו לכם

סגנון: פאב שכונתי/אירי בסגנון "איי דונט גיב א פאק וואט יו ת'ינק". יש שיגידו מעט מוזנח, עיצוב ברמה יחסית נמוכה, אבל זה הקסם של המקום.

מוזיקה: ג'אז בלוז, פונה לקהל יחסית ספציפי, שכן לא הרבה אוהבים את המוזיקה הזאת.

אלטרמן: רח' יפה נוף (מרכז כרמל) לפני מלון קראון פלאזה, צמוד למוריסון (שעליו לא אמליץ, מאוד מאוד חשוך), יש פינת "VIP" קטנה עם ספות ותאורה עדיפה משאר המקום.

סגנון: "פאב" מודרני עם נגיעות סגנון "פילם נואר" של שנות ה30-40 שילוב שאני מצאתי דיי מעניין.

מוזיקה: לא זוכר, יצא לי להיות שם רק פעם אחת.

בקריות אני פחות בקיא, כי אני מבקר שם רק בפאב אחד שהוא מאוד חשוך (אפילו מאוד מאוד)

אם עולים לך רעיונות, שמעת, מישהו סיפר, תגיד לי, אמנם זה מה שעלה לי לראש כרגע אבל אני מכיר את רוב הפאבים באיזור ואשמח אפילו ללכת לבקר באחד מהם לטובת מחקר :lol:

שיהיה במזל טוב ותהנו המון.

פורסם

מחזק את אלתרמן, נוף מדהים תאורה סבירה+.

מוזיקה- רוק, רוק אינדי דיי דומה לכל פאב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

את שלושת הראשונים אני מכיר. הסינקופה הבחור לא אהב כשהיה. אלי'ס הוא אחד החשוכים (לטובה), ואת הברקי אני לא אוהב. באלטרמן לא הייתי, אבל חדר vip נשמע מתאים.

אני המלצתי לו על המרתף, שגם לא מעשנים בו, גם נחמד וגם די מואר.

אגב, סגנון המוזיקה פחות רלוונטי, החבר'ה כבדי שמיעה.

משכנתא זה קל

פורסם

באלטרמן זה לא חדר VIP, יותר כמו פינה קטנה ו"מגודרת" עם ספות.

האלי'ס באמת חשוך, בגלל זה דיברתי על ה"קומה" השנייה

עריכה: נזכרתי בעוד אחד.

בית הבירה: בגן האם במרכז הכרמל. אני מתאר לעצמי שאין צורך להרחיב יותר מידיי, אם כן תגיד לי ואני ארחיב. אחד המקומות הכי מוארים שאני מכיר, וגם מבחר בירות ע-צ-ו-ם. (רובן אמנם בבקבוקים אבל בכל את)

פורסם

ממליץ על פולה בר.

פאב מדהים, אנו מבלים במקום באופן קבוע, העיצוב שלו יפהפה, נקי, נעים, מזמין, חם.

צוות הברמנים והמלצריות נעימים, חביבים, יעילים. האלכוהול ברמה אחרת, מבחר עצום, קוקטיילים עשויים היטב, בירה טובה והאוכל מעולה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מחזק לעניין אלטרמן. מקום טוב, שירות טוב, בירה טובה, ולחובבי פירות ים - פאייה לא רעה בכלל. גם הנוף מעולה במקומות הנכונים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם מדובר באנשים כבדי שמיעה, כדאי לבדוק שהמקום מצוייד בהתראה ויזואלית (שלט או צ'קאלקה)

על שריפה או מקרה חירום. בד"כ יש סירנה פשוטה, וזה עלול להיות לא רלוונטי לחברים שלך.

התחום הזה לא כ"כ מפותח בארץ, ברוב המקומות אפילו המטפים לא מפוזרים ולא מסומנים היטב,

אבל זה משהו שכדאי לקחת בחשבון, במיוחד כשאתה מבלה עם אוכלוסיה מיוחדת.

פורסם

אבוי אילו המלצות.. כמה מההמלצות לעיל אף "מסוכנות" מבחינה בליינית. נתחיל מהגרוע ביותר.. בית הבירה- מקום שכוח אל באמצע מקום שכוח אל עד מפחיד שלא דורכת בו נפש חוץ מתיירים שנקלעים לשם במקרה. מבחר בירות עצום? זה הכל בקבוקים. כמו ללכת לסופר ולקנות אחד מכל סוג.

רוצה פאב עם מבחר בירות עצום מהחבית? האייריש פאב מול האלתרמן\מוריסון\קראון פלזה ברחוב יפה נוף מחזיק מלאי בירות מהחבית נדיר ברמה ארצית (יש פינות מוארות בפאב, הפאב לא מלא באמצע שבוע וניתן לבקש פינה מוארת במיוחד). הפולה באר\אליס\ברקי וכדומה הם פאבים לא פופולריים במיוחד בעיר התחתית.

לגופו של עניין- ההמלצה לסוג הבילוי שאתה מחפש חייבת להתחיל מבאילו ימים להמנע מפאבים מסוימים כיוון שבפאבים הפופלריים בכרמל נערכות מסיבות "ליינים" בימים מסוימים ולא ניתן להכניס במקום סיכה, בטח שלא 12 אנשים בישיבה ובנחת.

אלתרמן- לא להתקרב ביום שלישי עת מתקיימת מסיבת ה"חגיגיק".

חוץ משלישי וסופש האלתרמן מומלץ לסוג הבילוי שלך אם כי "פינת הVIP" עליה דובר הינה ספה אוזבקית ותו לא. העיצוב ממש לא שנות ה30 אלא סתם כמה תמונות שהורידו ממצגות סטייל אלו שעוברות באווטלוק בצבא (מלכת אנגליה מחטטת באף וכאלה) ממש זול.

המלצה נוספת לפאב מואר ונחמד מאוד באיזור- הסליק במרכז הכרמל. אולם, להמנע מיום רביעי עת מתקיימת מסיבת "רביעי ישראלי", לא ניתן להכניס סיכה. כל יום חוץ מרביעי וסופש תמצאו שם מקום.

המלצה נוספת לפאב רגוע ומואר- הבראון בציר מוריה. ניתן להזמין מקום מראש.

בהצלחה ותהנו

פורסם

השירות באייריש כל כך גרוע ועקבי בכך, שאני פשוט לא מוכן להיכנס לשם יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מחזק את ההמלצה על הסליק ובמיוחד על הבראון אני מת על המקום הזה מומלץ מאוד!

דרך אגב בבראון יש קומה שנייה שהיא חדר VIP {מואר מאוד} זה ניראה לי בדיוק מה שאתם צריכים.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...