Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה לעזור להוריי למצוא רכב חדש כאשר רוב הזמן מי שישתמש ברכב יהיה הם בלבד, כשמפעם לפעם יצטרפו גם אני ואחותי (29 ו-20), כך שרצוי משהו שיוכל לאכלס 4 מבוגרים בצורה סבירה.

מעבר לעניין המרווח, אני די בטוח שיש העדפה לשנתונים מתקדמים על פני רכב "איכותי" יותר משנתון מוקדם יותר.

כמו כן, דרוש רכב שניתן למצוא בסבירות טובה באופן די מיידי, אז רכבים שקשה למצוא בשוק פחות רלוונטיים.

התקציב הוא כ90K אבל ניתן למתוח עוד קצת לכיוון ה100K.

תודה מראש, אדם.

נ.ב.

ישנה אפשרות לרכוש סוזוקי SX4 מודל 2010 חדש (לקראת כניסת דגמי 2011) במחיר של כ101K, האם משתלם?

פורסם

הסוזוקי נחמדה, נראית טוב מבחוץ ומציעה תנוחת ישיבה גבוהה וכמעט ג'יפונית, אם הרעיון של חדש קורץ והיא תמצא חן בעיניהם בנסיעת המבחן זו יכולה להיות אופציה חביבה.

אופציה נוספת היא יונדאי I30 ממודל 2009 שתהיה נעימה לנסיעה וחסכונית ובהחלט מתאימה ל-4 נוסעים.

פורסם

לדעתי, SX4 חדשה במחיר הנקוב ולפי הדרישות שרשמת רעיון מצויין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לשניכם.

הכיוון כרגע הוא הSX4.

אחרי 3 יונדאי מהעבודה (גץ, אקסנט, I20), אמא שלי לא ממש מחבבת את האוטו, ככה שהI30 עם כל זה שמדובר על אוטו לא רע בכלל כנראה לא אופציה מבחינתה :lol:

אשמח לעוד רעיונות.

פורסם

אוקיי, אז ככה.

אחרי עוד מעט מחשבה הכיוון הכללי של ההורים הוא כרגע מכונית חדשה.

בהתחשב בתקציב (כ-90-100 אלף), נראה לי שבעיקר מכוניות מיני/סופרמיני רלוונטיות לעניין, מה שמעלה כמה שאלות.

- האם האינטואיציה הראשונית שלי שמכונית מהקטגוריה הנ"ל עלולה להיות צפופה מדי ל-4 מבוגרים נכונה? יש דגמים מרווחים יותר בקטגוריות הנ"ל? (בהפוך על הפוך, הSX4 ממה שהבנתי היא לא סופר מיני אך נמצאת איפשהו באמצע הדרך בין סופרמיני למשפחתית "אמיתית" מבחינת הגודל).

- אולי בכל זאת יש מכוניות מרווחות יותר בטווח המחירים הזה?

חוץ מזה הדרישות זהות, 2 מבוגרים רוב הזמן, אופציה ל-4 מדי פעם, עדיף משהו חסכוני יחסית וחייב תיבה אוטומטית.

תודה שוב, אדם.

פורסם

הפולו והפביה יתיאמו בקלות ל-4 מבוגרים.

ההונדה ג'אז לדומה מרווחת אפילו יותר מכמה משפחתיות אבל היא מוצעת רק עם גיר ידני או רובוטי וזה ידרוש מכם נסיעת מבחן ממצה במגוון מצבין כדי לבדוק האם הוא מתאים לכם.

גם הסיטרואן C3 החדשה יכולה להתאים מבחינת מרווח והיא מוסיפה גם מעט סגנון, נראית טוב לפי דעתי.

אבל אם מרווח זה עניין חשוב והסוזוקי מצאה חן בעניכם אז מדובר בבחירה טובה. היא נחשבת דיי חסכונית ביחס לשאר המשפחתיות, נראית שונה מהעדר ומציעה תמורה דיי גבוהה ביחס למחירה וביחס למתחרות (אני מדבר על הדגם המפואר), אם אהבתם אז גשו לבצע נסיעת מבחן בכדי לבדוק את התאמתה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...