Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Land Rover Discovery נזק המחייב שיפוץ מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

יש לי לנדרובר דיסקו 1 (1995) שבנסיעה על כביש החוף בחמסין נקרע הצינור המוביל מים מהרדיאטור למנוע.

כתוצאה מכך יש נזק המחייב שיפוץ מנוע.

מחיר השיפוץ הינו אחוזים נכבדים ממחיר המחירון של הרכב - שכאמור, הינו מודל 1995.

הייתי מבקש את עצתכם מה לעשות ?

בנוסף, האם יש לכם הצעה מה לעשות בנוגע לביטוח, לאיתורן ולרשיון הרכב ?

פרטי הרכב: Land Rover Discovery 300TDi, 1995 דיזל, ידני, יד ראשונה (הובא בייבוא אישי מדנמרק), 135K ק"מ.

תודה.

פורסם

שלום,

ראשית - החזקתי לנדרוברים למעלה מעשור, ואני מכיר אחד או שניים מהתחום.

התשובה האוטומטית היא שחבל לתקן.

במחשבה שניה ושלישית, יש לך רכב ייחודי מבחינת מאפיינים (יד וק"מ), ונראה שאתה אוהב אותו.

עשיתי טלפון קצר לחבר שאני סומך עליו ואפשר לארגן מנוע ללא טורבו (הטורבו שלך תקין) בסכום סביר.

אם זה מעניין אותך תתקשר לרמי 052-2740203.

גילוי נאות - בכל מה שקשור לחשמל ברכבי הלנדרובר שלי (דיפנדרים ודיסקברים) לרבות TD5ES רמי טיפל היטב. הוא בחור הגון וישר ולא משלם לי עמלות (המניאק).

תגיד לו שיואב הפנה אותך.

בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מכיר את יואב מהפוסט מעלי, מכיר מצויין את רמי וחותם על כל שיואב כתב עליו.

ממליץ להתיעץ איתו בסוגיה, לא הייתי פוסל שיפוץ של המנוע, גם אם העלות גבוהה יותר. קשה לי להאמין שתמצא מנוע TDI שאין בעברו מאות אלפי ק"מ.

כמי שמכר לפני חצי שנה TDI EDC 97 ששירת אותנו להפליא במשך 7 שנים ו 100,000 ק"מ (לא מעט בזכות רמי) כדי להתקדם ל TD5, יש לי המון סנטימנטים ל TDI ויש לא מעט תחומים בהם הוא עולה על מחליפו, אל תוותר עליו בקלות!

מניח ששאלותיך בעניין הביטוח/רישיון ואיתורן רלוונטיות להשבתה, באם תלך על זה תוכל לקבל את החלק היחסי שנותר בכל אחד מהם, לעיתים בניכוי דמי ביטול.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

מלבד החלפה/שיפוץ מנוע, האם יש לי חלופות אחרות (נאמר שאחליט לוותר על הרכב) ?

למכור As is לסוחר או לאדם פרטי.

האם המנוע נבדק ע"י בעל מקצוע מתחום ה LR?

בהתחממות הרבה פעמים כל שנדרש הוא שיפוץ ראש.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
...

האם המנוע נבדק ע"י בעל מקצוע מתחום ה LR?

בהתחממות הרבה פעמים כל שנדרש הוא שיפוץ ראש.

שי

נבדק ע"י בעל מוסך (עאמר) שבעבר היה מוסך רשמי של LR (אחים בטחיש בנצרת).

האנליזה שלו היא שהנזק הוא גם לצילינדרים, טבעות וכו'.

פורסם

לא מכיר אותו.

בצפון שמעתי דברים טובים על מוסך גבע, ממליץ לך לגרור לשם את הרכב לקבלת חוות דעתם. לפחות להתייעץ איתם טלפונית לפני החלטה על השבתה (למיטב זכרוני שם הבעלים/המנהל הוא יורמי ידין).

זכור שגם אם המחירון נמוך, חשוב מהי הערכתך האישית את הרכב. אם הוא במצב טוב (מלבד הארוע המצער :-()גם אם כלכלית זה נראה לא מוצדק להשקיע סכום השוה למחיר המחירון בשיפוץ המנוע/החלפתו, הרי החלופה - השבתה+רכישת רכב אחר עשויה להיות הרבה יותר יקרה. כאן אתה יודע מה יש לך בידיים. דיסקו I דיזל במצב טוב וק"מ סביר קשה מאוד למצוא, וגם אז המחיר בהתאם.

בכל מקרה תתיעץ עם רמי שיואב המליץ לך עליו, הוא עובד בדרום כך שלעזור בפועל הוא כנראה לא יוכל, אבל תקבל עצה מאדם חסר אינטרסים, וזה שווה הרבה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...