Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחודשים הקרובים אני אצטרך ליסוע כל יום בבוקר מירושלים לקדימה(צורן) ובחזרה בסביבות 16:00-17:00.

קדימה ממוקמת ממש על כביש 4, אבל מצד שני כביש 4, עד כמה שאני יודע פקוק בבוקר(לא?) אבל כביש 6 מאריך לי את הדרך בעוד 15 ק"מ.

מה אתם ממליצים לי לעשות מבחינת שעות יציאה, כבישים ליסוע בהם וכו' כדי להימנע מפקקים?

תודה מראש :)

פורסם

אני מתרשם שאת הדרך אתה מכיר (ואם לא, עיין ב"אתר מפה"). סמן לך כמה אלטרנטיבות ובדוק אותן, וספר לנו.

אל תקח את חודש אוגוסט כמדד, החודש משמעותית מופחת פקקים.

יש גם אופציה דרך 443 ואז 444 עד 531, למשל.

עשה מנוי לכביש 6, לכל מקרה.

אתה נוסע בדיזל או בגפ"מ?

פורסם

משתמש בבנזין 95.

הזכרת את כביש 531. חשבתי ליסוע מכביש 6, לרדת בחורשים וליסוע עליו עד כביש 4.

יש בעיה עם הכביש הזה?

פורסם
משתמש בבנזין 95.

הזכרת את כביש 531. חשבתי ליסוע מכביש 6, לרדת בחורשים וליסוע עליו עד כביש 4.

יש בעיה עם הכביש הזה?

כן אל תקלע לכביש הזה בין השעות 8:15 ל 9:00 אחרת סיכוי טוב שתעמוד שם לפחות 30 דקות.

להגיע לכביש לפנ או אחרי השעות הנ"ל.

פורסם

בשעות הבוקר כל הכבישים פקוקים.

צריך לקחת בחשבון את כביש 443 שבו מוצב מחסום (מחסום מכבים) בהם הרכבים עוברים בידוק בטחוני, כך שלעיתי נוצר פקק למרות שפתוחים 3 מסלולים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

531 פקוק גם מ-7:30.

כדברי ל' - כל הכבישים פקוקים בשעות האלה. בעקרון ככל שתצא יותר מוקדם תרויח יותר זמן בדרך (בשעות מסוימות תרויח דקה נוספת על כל דקה שתצא מוקדם יותר) או מאוחר יותר, שזה בטח לא רלוונטי עבורך.

מדובר בקרוב ל-100 ק"מ לכוון אחד, או יותר. אני לא יודע בכמה חודשים מדובר, אבל כדאי לך מאוד לשקול מעבר לדיזל או הוספת מכל גפ"מ.

פורסם

בתור אחד שגר באזור (תל מונד) ישנה דרך קיצור לקדימה צורן,ברגע שאתה יורד בכביש 6 במחלף של ניצני עוז תיכנס לתנובות ותיסע כל הזמן ישר עד שתגיע לכיכר החדשה של צורן חוסך לך את כל הסיבוב שבלנסוע לבית ליד ולהיכנס מהדסים

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...