Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי גולף 2010 160 1.4 TSI. מספר שאלות:

1. איך אני יכול להגדיר שהחלונות יסגרו אוטומטית כאשר אני סוגר את הרכב (כולל הסאן רוף)

2. איך אני יכול לעשות שיהיה צפצוף של העזאקה כאשר אני פותח וסוגר את הרכב?

3. האם יש דרך שRCD 510 (מערכת המולטימדיה המובנית) תיקרא עברית? (ספר טלפונים)

5. כאשר אני עושה רברס ומתקרב יותר מידי לעצם כלשהו (נגיד 20 ס"מ), האוטו בולם בעצמו ולא נותן לי לנסוע רברס יותר אלא רק נותן לי לנסוע קדימה. איך אפשר לבטל את זה? לפעמים אני רוצה להתקרב לקיר או רכב אחר ממש ממש צמוד - בכל זאת תל אביבי.

6. איך מאפשרים פתיחת דלת תא מטען מבלי לפתוח את דלת הנהג? (שומר בכניסה לקניון נגיד)

תודה מראש וסליחה על ריבוי השאלות!

פורסם

אהלן גיבור,

רוב השאלות שלך יפתרו בעזרת כבל VAG COM

לפי דעתי רון יוכל לעזור לך בתיכנותים, אבל בוא נמתין לתגובה שלו שאכן יש לו זמן להתעסק בזה.

". כאשר אני עושה רברס ומתקרב יותר מידי לעצם כלשהו (נגיד 20 ס"מ), האוטו בולם בעצמו ולא נותן לי לנסוע רברס יותר אלא רק נותן לי לנסוע קדימה. איך אפשר לבטל את זה? לפעמים אני רוצה להתקרב לקיר או רכב אחר ממש ממש צמוד - בכל זאת תל אביבי" על הפונקציה הזאת בחיים לא שמעתי

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם
שלום, יש לי גולף 2010 160 1.4 TSI. מספר שאלות:

1. איך אני יכול להגדיר שהחלונות יסגרו אוטומטית כאשר אני סוגר את הרכב (כולל הסאן רוף)- אפשרות זו בוטלה לגישה על-ידי ייצרן הרכב במחשב הנוחות או לא קיימת לכן עלייך לגשת למוסך מורשה של צ'מפיון בלבד לבדוק את הנושא.

2. איך אני יכול לעשות שיהיה צפצוף של העזאקה כאשר אני פותח וסוגר את הרכב?- במידה ומותקנת ברכבך אזעקה עלייך לגשת למתקין האזעקה בכדי לשנות הגדרות של האזעקה.

3. האם יש דרך שRCD 510 (מערכת המולטימדיה המובנית) תיקרא עברית? (ספר טלפונים)- לא בשלב זה.

5. כאשר אני עושה רברס ומתקרב יותר מידי לעצם כלשהו (נגיד 20 ס"מ), האוטו בולם בעצמו ולא נותן לי לנסוע רברס יותר אלא רק נותן לי לנסוע קדימה. איך אפשר לבטל את זה? לפעמים אני רוצה להתקרב לקיר או רכב אחר ממש ממש צמוד - בכל זאת תל אביבי.

6. איך מאפשרים פתיחת דלת תא מטען מבלי לפתוח את דלת הנהג? (שומר בכניסה לקניון נגיד)- עלייך לקפוץ למוסך מורשה בכדי לשנות אפשרות זו.

תודה מראש וסליחה על ריבוי השאלות!

אני מבין שיש ברשותך כול דור 6 לכן בשלב זה הסורק של מוסך רון לא תומך בגולף דור 6 בפונקציות של מחשב נוחות אלא רק ב-OBF II.

איזה כייף לי :)

פורסם

בראבו, תבדוק האם בלחיצה ארוכה על סגירה בשלט החלונות עדיין לא נסגרים. (שליטה ארוכה על פתיחה וסגירה פותחת או סוגרת בהתאמה)

ככל הזכור לי זה ניתן להפעלה ע"י הכבל.

מה שאותי מעצבן זה שאין או שלא מצאתי את האפשרות שזה ייקרה בלחיצה ארוכה אחת כדי שלא אצטרך להחזיק לחוץ עד שכל החלונות עולים.

צפצוף של האוטו בעת סגירה ופתיחה לפי הזכור לי ניתן לקינפוג עם הכבל.

לגביי הרברס, אני בהלם ממה שאתה אומר, בחיים לא שמעתי על פונקציה כזאת, תבדוק שזאת לא המדרכה שבולמת אותך.

בנוגע לדלת מטען, פשוט תלחץ על שחרור הנעילה של הדלתות ברכב, השומר עדיין יצטרך ללחוץ את הסמל פנימה.

יש לך חיישני רוורס מקוריים? (רואים מרחקים במסך ה-RCD510)

האם המראה בצד ימין יורדת באופן אוטומטי כאשר מכניסים לרוורס? (הבנתי מפורומים שזאת אופציה ניתנת להפעלה רק עם המודול של החיישנים המקוריים)

פורסם
בראבו, תבדוק האם בלחיצה ארוכה על סגירה בשלט החלונות עדיין לא נסגרים. (שליטה ארוכה על פתיחה וסגירה פותחת או סוגרת בהתאמה)

ככל הזכור לי זה ניתן להפעלה ע"י הכבל.

מה שאותי מעצבן זה שאין או שלא מצאתי את האפשרות שזה ייקרה בלחיצה ארוכה אחת כדי שלא אצטרך להחזיק לחוץ עד שכל החלונות עולים.

צפצוף של האוטו בעת סגירה ופתיחה לפי הזכור לי ניתן לקינפוג עם הכבל.

לגביי הרברס, אני בהלם ממה שאתה אומר, בחיים לא שמעתי על פונקציה כזאת, תבדוק שזאת לא המדרכה שבולמת אותך.

בנוגע לדלת מטען, פשוט תלחץ על שחרור הנעילה של הדלתות ברכב, השומר עדיין יצטרך ללחוץ את הסמל פנימה.

יש לך חיישני רוורס מקוריים? (רואים מרחקים במסך ה-RCD510)

האם המראה בצד ימין יורדת באופן אוטומטי כאשר מכניסים לרוורס? (הבנתי מפורומים שזאת אופציה ניתנת להפעלה רק עם המודול של החיישנים המקוריים)

תודה על ההתייחסות.

החלון אכן נפתח ונסגר כאשר אני מחזיק את הכפתור אבל כמו שאמרת זה ממש לא נוח כי צריך להחזיק אותו כל זמן שהחלון נסגר עד שהוא נסגר עד הסוף.

לגבי הרברס-לא מדובר במדרכה..בפעם הראשונה שזה קרה לי מאד הופתעתי ולא הבנתי מה קורה (2 הדוושות עולות למעלה וננעלות ואני לא יכול לנסוע אחורה עד שאני לא מעביר להילוך קדמי והדוושות משתחררות)

החיישנים אמורים להיות מקוריים...התקינו לי אותם ביחד עם הבלוטוס המקורי. כאשר אני משלב להילוך אחורי אני רואה על המסך של ה RCD את הרכב וראדר כזה מאחורה שאומר לי מאיזה צד יש משהו. כאשר אני מתקרב למשהו יותר מידי הצפצוף נהיה חזק יותר והצבעים נהיים אדומים.

לגבי המראה - לא חושב שיש את זה..לא שמתי לב האמת.

פורסם

הקטע עם הרוורס הזוי, מה קורה אם יש בעיה באחד החיישנים? אי אפשר לנסוע אחורה? :)

לגביי המראה, תבדוק את זה גם לפני ההכנסה לרוורס עם הבורר של הכיוון מראה לאחד הכיוונים.

אם זה לא עובד לך, תבדוק עם צ'מפיון, בVAGCOM ראיתי את זה כפונקציה שאפשר להפעיל אם יש לך חיישנים מקוריים (ו/או זכרון לכיסאות חשמליים)

פורסם

זה באמת נורא מוזר..אני לא מוצא לזה שום רפרנס באינטרנט לקטע הזה עם הבלימה ברברס.

אולי זה איזשהו מנגנון אחר? בדקתי את זה 3 פעמים..כל פעם שאני ממש מתקרב לרכב (המערכת חיישנים מצפצפת קבוע) הדוושה ננעלת חזק.

אגב אין לי כסאות חשמליים..

• תוכן חדש...