Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט לגבי קניית רכב. כרגע יש לי שתי הצעות מאוד דומות במחיר אך שונות בפרטים:

1. פורד פוקוס שנת 2000 ב28K שנסעה 135000

2. פורד פוקוס שנת 2003 ב28K שנסעה 175000

מה עדיף?

פורסם

תלוי מאד במצב הרכבים, האם אין פרמטרים נוספים שצריך לקחת בחשבון?

אם הכל זהה וההבדל היחיד הוא בשנתון ובקילומטראז' אין ספק שהייתי הולך על ה2003.

פורסם

תוכל להסביר למה דווקא ה2003 מועדף יותר?

אני הייתי מעדיף את הרכב בעל הנסועה הנמוכה יותר, יותר נסועה = יותר תקלות. אם הרוכש מתכונן לנסוע יחסית הרבה זה יתבטא מהר מאוד באורך החיים של הרכב. לדוגמה: אם הוא יסע 25K שנתית אז הרכב מ 2003 יגיע לרבע מיליון ק"מ תוך 3 שנים וקשה לי להאמין כי מישפחתית פשוטה תשרוד נסועה כזאת.

פורסם

בכל מקרה תלוי במצב הרכבים, איך טופלו, מה גם שיש יתרון של 3 שנים שלדעתי אם הרכב החדש שמור בצורה טובה עדיף אותו, מה גם שתתפלא כמה מנועים שנשמרו כמו שצריך יכולים להחזיק.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...