Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר במצלמות הנ"ל:

Fuji f70

Fuji f80

האם כדאי לרכוש סוללה ייחודית או שניתן לעבוד עם סוללות חליפיות? מה יותר עדיף?

בתודה,

איתמר.

פורסם

לפוג'י שלי רצו בארץ 199 שקלים לסוללה נוספת. הבאתי דרך האיביי בכמה דולרים בודדים, והיא עובדת חבל"ז.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני רכשתי לCASIO שלי תחליפית בארץ ב80 ש"ח אם אני לא טועה במקום 150 או מאתיים למקורית,לפני כשנה פלוס מינוס, ובשימוש לא מאסיבי בכלל היא כבר מזייפת וצריך לטעון אותה דיי מהר, מצד שני, המקורית שהגיע עם הסוללה שבקה חיים לאחר שנה וחצי אז אין לי כבר מושג מה עדיף, כנראה שכשיימאס לי מהנוכחית אני ארכוש שוב תחליפית כי זה חצי מחיר ופחות לאותו הזמן פחות או יותר(לפחות מהנסיון האישי שלי).

פורסם

היתה לי מצלמה מהסוג הזה ורכשתי סוללה רזרבית מאיביי במחיר מגוחך של כ8 דולר לזוג כולל המשלוח.הסוללות החזיקו מעמד בין טעינה לטעינה בלפחות 30 אחוז יותר זמן בסשוואה למקורית.

• תוכן חדש...