Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט כל הבקשות לייעוץ לגבי רכב בתקציב דל הוא של צעירים ונהגים חדשים - אנחנו לא זה ולא זה.

מחפשים רכב משפחתי בתקציב כמה שיותר נמוך (פחות מ 10,000 ש"ח לאחר יישור קו).

הנסיעות הן עירוניות ובינעירוניות (מעריך שפחות מ 15,000 ק"מ לשנה).

מאוד חשוב שהרכב יהיה זול באחזקה (צריכת דלק וטיפולים) ואמין.

רוב ההמלצות הן לרוב למכוניות קטנות (כדוגמת פונטו). מה ההמלצות לגבי רכב גדול/משפחתי יותר?

פורסם

הייתי ממליץ לחפש את אחת המשפחתיות היפניות מאמצע - סוף שנות ה90.

המיצובישי סופר לנסר לדוגמא יכולה להכנס בתקציב.

בשנים ובמחירים האלו, פחות חשוב על איזה רכב מדובר אלא על למצוא אקזמפלר שמור ככל הניתן, חשוב להקפיד על היסטוריית טיפולים (לא תמיד יהיה) ולבדוק את הרכב היטב.

הסופר לנסר זולה בטיפולים ובחלקים ונחשבת לאמינה מאד, נשאר רק למצוא בעלים ששמר עליה כמו שצריך.

פורסם

תודה.

הבעיה היחידה היא כנראה בצריכת הדלק הגבוהה של הסופר לנסר.

ממה שקראתי: כ- 8 ק"מ לליטר בעיר וכ- 10 בינעירוני.

פורסם

פיאט מריאה היא די בתקציב, לגבי הביקורות אני לא יודע (שמעתי שהגיר האוטומט מזייף)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

323 סדן זו גם אפשרות כנראה.

אני מעריך שמבחינת אמינות ועלויות, עדיף ידני וזו לא בעיה.

יש למישהו עוד הצעות או תובנות לגבי המיצובישי והמזדה?

פורסם

הניסאן סאני בהחלט סוס עבודה. אני לא יודע איך הגיר האוטומטי שלה אבל לחבר טוב של המשפחה יש כזאת יד 1 מהחברה שעברה כבר 480K! ק"מ על מנוע מקורי שעוד לא נפתח מעולם. זה רכב שמשמש אותו לנסיעות לעבודה וכו' וכמובן שהוא כבר במצב מחפיר אבל עדיין נוסע. זה היה גם הרכב הראשון שההורים שלי קנו בארץ (עד שהוא נגנב) ולאחר מכן עוד שני חברים של המשפחה קנו את אותו רכב.

הוא בסיסי מאוד, לא נוח, צפוף וכו'. אבל הוא סוס עבודה אמין וזול.

אפשרות נוספת היא אפלאוז שדי דומה בתכונות שלה לסאני רק שאני יודע שיש לה מערכת קירור רגישה יותר.

לדעתי אם יש אפשרות לקנות לאנטיס/אימפרזה מהשנים ההם אז כדאי ולו רק בגלל תנאי מחייה ראויים יותר מבחינת נוחות וכו'.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...