Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני ככה חדש פה אז נעים מאד קודם כל.

הייתי שמח לקבל איזה שהו יעוץ לגבי אחת מבין שני המערכות הבאות.

זאת הראשונה:

http://www.pompa.co.il/pl_product~KDCMP5039U~61~172.htm

וזאת המערכת השניה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

אולי למישהו היה כאן ניסיון אישי עם אחת מהם ?,אני האמת חשבתי יותר לכיוון הפיוניר מה אתה ממליצים?

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

לפי דעתי תיקח את הקנווד,חבל שתוסיף עוד 100 על כלום אולי על יופי חיצוני.

תשקיע את ההפרש להתקנה איכותית ותהנה יותר מפיוניר דגם בסיסי וצליל מתכתי.

פורסם

נתי המלך :-P

אני חושב שאתה מבלבל בין רמקולים של פיוניר לבין מערכות ראש (HU ) של פיוניר כשאתה מדבר על צליל מתכתי :-D

בגדול אני נוטה להסכים איתך לגבי הקנווד - באותו תג המחיר סביר להניח ששני היצרנים האלו נותנים תוצאות מאוד דומות וכדאי לחסוך 100 שקלים מיותרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחלה חברים לקחתי את העצה שלכם :)

יש איזה שהי הצעה לרמקולים בתור התחלה לא יודע עם אני ישקיע על מגבר אולי עם הזמן אבל בנתיים לשים גם רמקולים יש משהו שאתם ממליצים למערכת הזאת?

פורסם

רמקולים ב100 שקל או 100 אלף שקל?

השאלה מה תקציב ?

90% מהמקרים עדיף רמקולים קנויים מאשר מקוריים.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...