Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל אני לא חושב שאפשר לגלגל פה אחריות (לא יודע אם לזה התכוונת אבל אתה כול פעם מזכיר את עניין הספק החיצוני).

אם VW החליטו לקנות רכיב מיצרן חיצוני, (דבר שמקובל מאוד בתעשיית הרכב), שידאגו לבדוק אותו כראוי, ולראות שהוא עומד בתקנים וברמות האיכות שמצפים מיצרן כמו VW.

בלי קשר משאבת דלק הינה רכיב קטן ופשוט בלי שום גאג'טים חישמולים וטכנולוגיות חדשות שעלולות לגרום לו להיכשל ובמיוחד אחרי כמה מאות ק"מ.

כשאתה מוכר רכב ומציג אותו כאחד הבטיחותיים בקבוצה, ומצד שני נותן לרכב כזה סידרה של משאבות דלק תקולות אתה לדעתי חוטא מטעה ועליך לקחת אחריות.

להחליף משאבה אחרי שהיא מתקלקלת כשאתה יודע שיש בעיה במוצר ועוד לגבות תשלום כי אתה רוצה לבדוק שהרכב לא תודלק בדלק לא איכותי זה חטא על פשע.

פשוט ביזיון כול הסיפור הזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה חושב שאני מנסה לגלגל משהו ? (יש לך חומר טוב? :))

אמרתי בפירוש שהיצרן (VW) צריך לקחת אחריות על כך ולבצע ריקול.

ציינתי שיש סיכוי שמדובר בסדרת משאבות תקולה מספק משנה של VW (למיטב זכרוני, המשאבות כיום הן של HITACHI , בעבר היו של BOSCH ) , לא שזה הופך את VW לנקיים בעניין הזה.

אני לא חושב שמישהו הרכיב ביודעין משאבות תקולות בדגמים האלה ואם כן זה כבר פלילי.

אני יותר חושב בכיוון של יצרן משאבות שאחוז הנפלים בקו הייצור שלו גבוה מזה לו התרגלנו או לחילופין סדרה ספציפית דפוקה.

בכל מקרה האשמה המלאה היא של VW והם צריכים לתת על כך את הדין ולטפל בנושא.

אני חושב שבניגוד לרן , הייתי ממש מתרעם על הפרשה וזה לא היה עובר להם בשקט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה זה מעיד על כול הגולפים שמסתובבים בארצנו?

לא נסחפת בכלל.

אני מאמין שמדובר במה שאייל אמר שאולי מדובר בסדרת ייצור מסויימת.

אני חושב שבניגוד לרן , הייתי ממש מתרעם על הפרשה וזה לא היה עובר להם בשקט.

מה ניתן לעשות יותר ממה שאני עשיתי בזמנו? מכתב זועם עם דרישה (מופרכת) להחזרת הרכב, שיחות עם מנהלי השירות האיזורי והארצי. שיחות שממש לא נעמו לאוזניהם.

מעבר לתיקון במסגרת האחריות והענקת טיפול/ים חינם אין להם מה להציע.

גם אצלי זה לא היה בשקט, אבל מעניין אותי מה אתה יכול להציע מעבר לכך, ושיהיה אפקטיבי ובר ביצוע.

פורסם

אייל בגלל זה רשמתי שאני לא מבין את דבריך במאה אחוז, ואולי אני טועה- טעיתי סליחה.

אני בטוח שVW מחזיקים תיעודים של אילו חלקים הורכבו באיזה רכבים אחרי הכול גרמנים.

אם באמת מדובר ואני מאמין שאתם צודקים בסידרה של משאבות דפוקום מה יותר קל מלבדוק באיזה רכבים הורכבה הסידרה הזאת ולהחליף את אותן משאבות?

נכון בטח מדובר בנזק כספי לא קטן אבל מה החלופה? לתת לאנשים להסתובב ברכבים שפתאום עלולים להיכבה?

אחרי הכול לא כול הנהגים יגיבו כמו שצריך למצב הזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תגיד, אתה באמת קורא לפני שאתה מגיב ?

רשמתי שאם כך הדבר על היצרן להכריז על ריקול בעניין. ברור שלתת לאנשים לנסוע עם משאבות כושלות זה מצב בלתי נסבל.

מכיוון שאני קורא הרבה בפורומים שעוסקים בVW בחו"ל (כמו VWVORTEX וGOLFMKV.COM) , יותר מאוחר אני קצת אשב ואקרא האם הבעיה הזו נפוצה במקומות אחרים בעולם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון, אומנם הרכב ככל הנראה הגיע תקול ואולי גם צ'מפיונס היו יכולים להחליף את המשאבה מראש אם הם ידעו שהדגם הספציפי דפוק.

אבל, לכל האנשים שניתקלו בבעיה הזאת החליפו בצורה מיידית את המשאבה, קיבלו פיצוי קטן ויצאו ללא שום בעיה. מה עוד צריך לעשות?

לבקש שיחליפו את האוטו לחדש בגלל בעיה שולית?

פורסם

אפשר לצ'פר את הלקוח שירגיש טוב.

החלפת הרכב זה קצת הזוי למרות שאם הייתי משכיב סכום כזה על רכב מהחברה , אני מניח שגם לי היתה תחושה שמדובר בתחילתו של רומן לא טוב עם סיכוי לרכב לימון ולכן הייתי מאוד רוצה לקבל רכב חדש.

האופציות שאני רואה מול העיניים (סתם שליפה מהמותן ) :

למשל :הארכת האחריות לחלק הזה ל3 שנים, טיפול הבא חינם .

אני אישית הייתי משחק על שנת אחריות נוספת לכל הרכב, זה היה מספק אותי. בכל זאת , רכב של 210K ש"ח.

מבחינתי תקלה שבגללה הרכב נתקע והנהג נותר חסר אונים, זה דבר בלתי נסבל ברכב במחירים האלה. זה לא כמו תקלת גימור , מזגן לא עובד או חלון חשמל תקוע. יש כאן הרבה זמן מבוזבז ועוגמת נפש ומישהו צריך לפצות על זה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, כשקרתה לי התקלה מיד ביצעתי חיפושים מקיפים באינטרנט ולא מצאתי איזשהיא מגמה בעולם של משאבות דלק ש"מתות" בטרם עת אלא רק בארץ אני שומע שלהרבה "הלכה" המשאבה.

כשישבתי לכתוב פקס זועם ל"צ'מפיון" הגעתי למסקנה שבעצם לא הם אלה האשמים ועליי במקום לנסח אימייל לVW גרמניה על התקלה הזאת.

ככל הידוע לי כל המידע מהמוסך אמור להיות מתועד גם אצל VW והם יכולים לראות שישנן הרבה משאבות דלק שמתות בתחילת דרכן, אני מתכוון להסב את תשומת ליבם בעניין.

חוץ מזה אני לא חושב שיש מה לעשות חוץ מלצעוק ולקבל איזשהוא בונוס מ"צ'מפיון" בשביל ההרגשה הטובה.

אני אישית יצאתי בזול מהסיפור כי התקלה קרתה מטרים מהחנייה שלי ולא בכביש מהיר.

פורסם

התנהלות צ'מפיון בטיפול בבעיה שערורייתית.

רק כאן כבר מדובר ב 5-6 מקרים משיחות עם המכונאים הם מספרים על בעיה ידועה.

אז מה הסיפור על בדיקת טיב הדלק וחיוב הלקוח בדלק

יש פה כבר מקום לריקול.

רכב שנכבה בפתאומיות , הופך רכב מודרני שהכל בו כמעט מוגבר , הגה ,בלמים ,לרכב של 40 שנה אחורה.

המערכות עובדות אבל קשה.

נהג לא מנוסה יכול בקלות להיכנס לפניקה ואף לעשות תאונה עקב כך.

אחד מאלה שקרה להם המקרה ישב ויכתוב מכתב למשרד התחבורה כולל הפניה לשירשור כאן ,אולי יש שירשור דומה בפורום אחר, כדי שאלה ינערו את צ'מפיון לבצע ריקול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבעיה של צ'מפיון אפילו חמורה יותר, בתאונה הראשונה שתתרחש הנהג יבוא ויטען ש"צ'מפיון ידעו על התקלה, התרשלו בטיפול ולפיכך הם האחראים הישירים לתאונה ותוצאותיה".

הנזק התדמיתי שיגרם להם (אם זה בכלל אפשרי...) יהיה קשה ביותר, אני כולי תיקווה שנפילה כזו תתרחש - למה? כדי שיהיה סיכוי אמיתי שסוף-סוף ההנהלה בזיונית של החברה הזו תתחלף.

זה יתן למכוניות האלה (שחלקן בהחלט ראויות) אפשרות להתמודד בשוק וכדי שהלקוחות יתחילו לראות ביבואן נכס ולא נטל כפי שהוא נתפס כיום.

פורסם

מצטער על ההתעלקות אבל בעוד כשבועיים אני אמור לקבל את האוטו שלי (GTI) וכבר מתעורר לו איזה חשש קטן, שלא לומר תחילתה של אכזבה:cry:

השאלה היא, האם לדרוש החלפה יזומה של המשאבה עוד לפני המסירה? או לקבל את הרכב ולקוות ש"לי זה לא יקרה"?

למען האמת, יש לי כרגע גולף משנת 2001 2ליטר יד ראשונה עם 240000 ק"מ ואני לא זוכר תקלות מיוחדות כלשהן.

פורסם

אם התרחשו בארץ מס' תקלות יכול להיות שמדובר בסדרה של משאבות פגומות. עם זאת מסופקני, שכן כידוע א"י לא גדולה במיוחד והסיכוי הסטטיסטי שדווקא לכאן תגענה משאבות פגומות קלוש יחסית.

אם אכן לא קיים תיעוד לתקלה בפורומי VAG שונים ברחבי הרשת אז אני הייתי מהמר על התקנות מקומיות ישדועות בתרומתן הרבה לאמינות כלי רכב חדשים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

גם אם אתה צודק בהשערה שלך, הרי צ'מפיון מודעת לטיב ההתקנה המקומית .

העובדה שהם לא שואלים את השאלה הזאת אלא מתחילים לבדוק את טיב הבנזין שרכשת, מלמדת שהכיוון שלהם הוא הפעם שונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...