Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שלא תתרחשנה תאונות (בכלל ו)בגלל התקלה הזו.

והערה קטנה - כבעלים של סיטרואן, אני חושב שאחרי שרשור כזה כולנו, ואני מתכוון כולנו, צריכים להיות קצת יותר צנועים בהשמצות על יצרני רכב ועל האמינות שלהם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איתמר

גם אם אתה צודק בהשערה שלך, הרי צ'מפיון מודעת לטיב ההתקנה המקומית .

כנראה שהם לא מודעים. מבלי להזכיר שמות, אחד מ"בתי ההתקנות" שלהם כבר ממזמן היה צריך לעוף על טיל עם כל הנזקים שהוא גרם לרכבים של לקוחות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כנראה שהם לא מודעים. מבלי להזכיר שמות, אחד מ"בתי ההתקנות" שלהם כבר ממזמן היה צריך לעוף על טיל עם כל הנזקים שהוא גרם לרכבים של לקוחות.

איתמר.

אם אתה סגור על זה ואכן יש הוכחות כי כך הוא המצב, למה לא לפרסם את השם למען ילמדו כולם להיזהר מאותו "בית התקנה" שאין לו תקנה .

האם זה לא חלק מהשרות / מהבמה של פורום CF לחבריו / כותביו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
העובדה שהם לא שואלים את השאלה הזאת אלא מתחילים לבדוק את טיב הבנזין שרכשת, מלמדת שהכיוון שלהם הוא הפעם שונה.

בבדיקת טיב הדלק יש סיכוי להאשים את הלקוח. בהתקנה לקויה את מי הם יאשימו? את עצמם?

פורסם

האמת שלי לא בדקו את הדלק, לצורך העניין אני דווקא כן הייתי רוצה לשבח את השירות שקיבלתי במוסך המורשה טל נוע באשדוד, מנהל המוסך צדי עזר להוריד את הרכב מהגרר, אחרי 5 דקות כבר היה אבחון.

אמר את הדברים כמו שהם מבלי לנסות לסבן אותי, אמר ביש מזל המשאבה תקולה, נחליף בחדשה.

מה שאולי מדאיג קצת זה שהייתי בעיקול בזמן הנסיעה, אומנם אני לא נכנסתי ללחץ כשראיתי שהברקסים וההגה לא מתפקדים אבל מעניין מה היה קורה אם באמת זה היה מישהו או מישהי שאין להם ניסיון ואו היו נכנסים ללחץ.

אני חושב ששווה להתאגד וללכת לעיתונות עם הדבר הזה - משהו כאן מסריח וזה רק עניין של זמן עד שיקרה משהו

פורסם
מצטער על ההתעלקות אבל בעוד כשבועיים אני אמור לקבל את האוטו שלי (GTI) וכבר מתעורר לו איזה חשש קטן, שלא לומר תחילתה של אכזבה:cry:

השאלה היא, האם לדרוש החלפה יזומה של המשאבה עוד לפני המסירה? או לקבל את הרכב ולקוות ש"לי זה לא יקרה"?

למען האמת, יש לי כרגע גולף משנת 2001 2ליטר יד ראשונה עם 240000 ק"מ ואני לא זוכר תקלות מיוחדות כלשהן.

אני הייתי מדבר עם יועץ טכני של היבואן לפני קבלת הרכב , מספר על החששות שלי , ואיזה פתרון הם מציעים .

אולי דגם המשאבות החדשות שונה , יצרן אחר , פילטר פנימי שונה , הכל אפשרי .

ואולי , הם יזמינו לך משאבת דלק חדשה של סדרה מאוחרת יותר - שווה לברר לפני קבלת הרכב , ולדבר באופן מכובד ויפה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אם התרחשו בארץ מס' תקלות יכול להיות שמדובר בסדרה של משאבות פגומות. עם זאת מסופקני, שכן כידוע א"י לא גדולה במיוחד והסיכוי הסטטיסטי שדווקא לכאן תגענה משאבות פגומות קלוש יחסית.

אם אכן לא קיים תיעוד לתקלה בפורומי VAG שונים ברחבי הרשת אז אני הייתי מהמר על התקנות מקומיות ישדועות בתרומתן הרבה לאמינות כלי רכב חדשים.

איתמר.

השערה מעניינת ששווה בדיקה.

רן וPASSAT04, תוכלו לפרט אילו התקנות מקומיות הרכב עבר בארץ ?

דיי ברור לי שיש כאן התקנה של אביזרי מיגון כלשהם, אני מעריך שמדובר בשני פויינטרים או שני איתוראנים עם קודן מובנה.

כמו כן אני יודע בוודאות שהיצרן אוסר לחבר ניתוקים על כל רכיב שקשור לאספקת הדלק ברכב, ואני יודע זאת כי בדקתי דרכים מגוונות לבטל אצלי את הפויינטר ולהסתפק בקודן עם שני ניתוקים : אחד חוטי ואחד אלחוטי (על משאבת הדלק) ,

ומבירור עם צ'מפיון הדבר אסור ע"י היצרן ולכן נשארתי עם הפויינטר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון שיש כאן קצה של חוט תרתי משמע אבל...

התקלה צריכה לחזור על עצמה גם עם המשאבה החדשה?

או שמדובר בקונספירציה והם מתקנים בשקט בשקט את ההתקנה החובבנית תוך כדי התיקון / החלפה של המשאבה התקולה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הרכב ניגרר למוסך, חובר למחשב ואותרה בעיה חשמלית בשלב ראשון. בסיום הבדיקה המחשב הצביע על בעיה במשאבת הדלק.

מנהל המוסך וציוותו ניסו לבודד את הבעיה ע"י הזרמת מתח ישירות למשאבה ועקיפת יחידת הבקרה שלה, והגיעו למסקנה שאכן המשאבה תקולה.

ביום ראשון התקשרו מהמוסך והסבירו לי שמאחר והתקלה במשאבת הדלק, התקבלה הנחייה לקחת דגימת דלק לבדיקה במעבדה. אם הדלק לא תקין, כל הוצאות התיקון עליי, אם הדלק תקין, תופעל האחריות.

ביום שני החזרתי את הרכב השכור והלכתי לקבל את הרכב. .

הוא סיפור כי "יום אחד" הרכב לא הניע, נגרר למוסך, ושם התגלתה משאבת דלק תקולה.

יום אחד שרכשנו את הרכב, ניגשתי למוסך מורשה של צ'מפיון בו יש לי 2 חברים, ושאלתי לגבי סיפור משאבת הדלק, והאם הם נתקלו במקרים כאלה?

התשובה הייתה "כן, היו סדרה של משאבות תקולות, מחליפים, לא סיפור רציני".

.

אגב, בעת התקלה הרכב היה עם 6,181 ק"מ עליו בדיוק.

התחלתי לדחוף את הרכב בחזרה לחנייה (פאדיחה) ומיד שלפתי את הנייד שהיה איתי במקרה ברכב וחיברתי עם VAGCOM.

לאחר auto-scan התגלו שתי שגיאות: Fuel pump mechanical failure ו40 שניות לאחר מכן הייתה עוד שגיאה כנראה כתוצאה מהראשונה של Low pressure (להבנתי אם אני זוכר ברכיב איפה שנבנה הלחץ).

בדקתי בפורומים וזה השרשור היחיד שניחם אותי + תמיכה וייעוץ מpasat04.

התבאסתי מהתקלה, במיוחד כאשר למחרת הייתה לי נסיעה למעלה אדומים, שנאלצתי לבצעה עם פביה 1.6 שצעקה עליי כל הדרך.

ביום שבת הזמנתי גרר שייקח את הרכב בבוקר של יום ראשון למוסך "השחר מוטורס" בחולון, איתם תיאמתי על הבוקר שאני מגיע על גרר. (GTI חדשה על גרר, פאדיחה שנייה)

הגורר היה ממש בסדר ושמר לי על האוטו מכל הכיוונים, בעת העמסה ופריקה.

הגענו למוסך, שחר הבעלים בכבודו ובעצמו יצא החוצה ועזר ביחד עם עוד חבר'ה לדחוף את האוטו פנימה לבדיקה.

מיד אמרתי להם שלדעתי זאת המשאבת דלק הלכה, הדבר הראשון שהם עשו זה לחבר זרם ישיר ולבדוק, המוסכניק שטיפל בי שם ועשה את העבודה הוא אילן, מקצוען אמיתי שידע להתמודד עם הלא נורמליות שלי שם וביצע עבודה נקייה ומסודרת.

לכל אורך הדרך קיבלתי יחס חם ומותאם לחולה נפש כמו שאני.

בסוף ביקשתי משחר שיבוא איתי לנסיעת מבחן כדי לבדוק שהכל בסדר, יצאנו והרכב נסע פגז בדיוק כמו שהיה.

בשעה 1 בצהריים הכל הסתיים וחזרתי לגדוש בהנאה.

.

אגב... גם לי קרה אותו המקרה.. גולף 1.4 TSI 122 - אוטו בן שלושה חודשים עם 2500 ק"מ עליו

באמצע סיבוב האוטו נכבה ולא הניע יותר - אותן הודעות על המחשב... משאבה ולחץ נמוך - גם לי החליפו את המשאבה ועידכנו את התוכנה. אני מתחיל לחשוב שזה משהו סדרתי... נראה לי רק בפורום יש איזה חמישה אנשים שזה קרה להם, אולי יש משהו לעשות בנידון?

quote]

ההודעה היא על בעיה מכנית ולא חשמלית במשאבה כך לפחות על פי רן שהוא רבץ ליד הרכב כנראה בזמן שתיקנו.

הקילומטרג' שונה כך שגם כאן יותר מצביע על מכני ולא כתוצאה מהרכבה חובבנית שהייתה צריכה לתת אותות מוקדם יותר.

בקיצור הוכחה לעדיפות של סוסיתא על פני רכבי הקונצרן:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני אנסה לענות לכולם.

אייל, ההתעסקות היחידה עד לתקלה שהרכב שלי עבר הוא אצל צ'מפיון בהתקנת המיגון, אפילו חיישנים + התקנה (לא מקוריים) שמגיעים לי עד עכשיו חינם לא הסכמתי שיתקינו כי אני מפחד מההתעסקויות האלה.

הייתי ליד הרכב כל הזמן וגם כשנכנסתי רגע לאכול סנדוויץ שהחברה הביאה צפיתי על הנעשה וכל הזמן הזה לא ראיתי איזשהיא התעסקות שהיא חוץ מהחלפת המשאבה.

ovadia, קודם כל אל תכנס לפאניקה, הבעיה אכן לא סימפטית אך תקלות כאלה ואחרות יכולות לקרות לך בכל רכב חדש/ישן.

אפרופו, כשחיפשתי בעיות מקומיות במשאבת דלק באינטרנט הכתבות הראשונות שעלו היו קשורות לרנו ושם עוד רנו עשו בעיות בקשר באחריות. (וזה מתקשר לבדיחה של ישה עם הסוסיתא שהצחיקה אותי טוב)

חוץ מזה תסתכל על חצי הכוס המלאה, לפחות כשהתקלה מופיעה הרכב עוצר, לא כמו בטויוטה. :)

בקרוב כשיהיה לי יותר זמן אוציא סיכום ביניים על הרכב, אתה יכול להיות רגוע הכל בסדר. (אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי חופשי)

בשבילי, גם לאחר כשלושה חודשים, כל נסיעה היא יציאה ליצירה חדשה.

ישה, את התקלה ציטטתי מהלפטופ שלי שחיברתי לרכב, לדעתי רק בדיקה יסודית של המשאבה עצמה יכולה לחשוף מה בדיוק קרה שם. (בעיה מכנית, חשמלית וכו'...)

התחושה שלי היא עדיין משאבה תקולה מהיצרן, כנראה שהגרמנים של היום זה לא הגרמנים של פעם.

למשל, בעולם מצאתי דיווחים על בעיית תכנון מזעזעת במשאבת דלק של גולף TDI חדשות שכאשר ההיא נכשלת היא יוצרת אפקט דומינו. לאחר שהיא מתפרקת היא גורמת לנזק מערכתי, גם בזה VW אומרים שהדלק מזוהם ולפעמים מנסים להתנער מאחריות ומבעיה במשאבה כנראה. (חפשו בגוגל vw fuel pump tdi horror stories)

פורסם

רק לידיעה, דלק לא תקין הוא בהחלט גורם עיקרי לתקלות של משאבות דלק חשמליות ומהילות שונות ורמאויות של דלקים לא חסר.

התקנות מקומיות אינן יכולות לגרום לתקלות במשאבת דלק.

פורסם
רק לידיעה, דלק לא תקין הוא בהחלט גורם עיקרי לתקלות של משאבות דלק חשמליות ומהילות שונות ורמאויות של דלקים לא חסר.

בוא שנבין מה בדלק מהול יכול לגרום לתקלה במשאבה .

למה אני לא רואה את התקלה במשאבה שמזרימה את הדלק מהמשאבה בתחנה למיכל שלי:shock:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא יודע, אתה בעל תחנת דלק? אולי אתה טכנאי שנותן שירות למשאבות האלו? אתה יודע באיזה סוג משאבות מדובר? (אני דיי בטוח שהמשאבות הם לא מסוג שהדלק עובר דרכן) לא עלה על דעתך שעמידות המשאבות האלו גבוהה בגלל האפשרות לדלקים לא תקינים או מטונפים או זיהומים שונים בצוברים?

פורסם

בוא שנבין מה בדלק מהול יכול לגרום לתקלה במשאבה .

למה אני לא רואה את התקלה במשאבה שמזרימה את הדלק מהמשאבה בתחנה למיכל שלי:shock:

דן תענה על שאלתי בכחול שהיא בהמשך לטענתך בכחול.היא המעניינת.

אין לנו צורך בדיון על משאבות הדלק בתחנה ועמידותן . אם לא הבנת השורה באדום נכתבה בציניות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...