Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהשך לשרשור קודם עם בעייה עם נורת שמן שנדלקה ישנן כמה ממצאים קשורים ולא קשורים.

שלום לכולם.

קיבלתי הצעת מחיר לכמה תיקונים ברכב, רוצה לדעת האם המחיר הגיוני או לא.

1. החלפת מיסב בנאבה גלגל אח' ימני (אומר שהמיסב "טוחן" ומרעיש בנסיעה מאוד) 250 ש"ח.

2. החלפת סט דיסקיות בלם קד' (ב2 הברקסים) + צלחות (לא חריטה, הח' לחדש כולל עבודה 500 ש"ח

נורת שמן נדלקת לסירוגין פעם בשבוע (מה שרשום התחילת הTHREAD..).

נבדקה מע' חשמל וחיישנים ונמצאו תקינים, גם פילטר שמן והשמן עצמו.

מה שמומלץ מצידו כרגע - לפתוח קרטר ולראות את המסננת שממוקמת ב"משפך" שבכניסה למשאבת שמן (לא זוכר את השם המקצועי) ולקוות שהוא האשם בתקלה, אם יהיה מלא בבוצה ו..ג'יפה.

אז לנקות הכל, להח' שמן+ פילטר שמן (למרות שהוחלפו לפני 5000 ק"מ)

3. כל עניין הקרטר והפילטרים והעבודה - 500 ש"ח.

מה אתם אומרים??

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

אם זה משהו שבקארטר לפי דעתי אם יש לך זמן וחשק תוכל לנקות לבד, לפי מה שאני יודע זה רק לפרק את הברגים לנקות ולהחזיר, רק לשים אטם חדש

זה אותו הדבר לדעתי כמו בסיאט קורדובה

פורסם

האמת היא שטיפולי 10 אני עושה לבד, אבל לא משחק עם ברקסים ודברים רציניים.

בייחוד כשאין לי שום ניסיון קודם אלא גישת DIY LIGHT..

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם

מסכים, אבל אני אומר, מה כבר יכול לקרות,מקסימום אתה מביא מישהו מקצועי שיעשה את זה.. פשוט תעשה הכל שלב שלב בזהירות ותזכר מה פירקת מאיפה ותחזיר, אפילו תצלם. אבל השאלה גם אם תוכל לזהות האם יש תקלה או לא כאשר תפתח את אגן השמן...

פורסם
מסכים, אבל אני אומר, מה כבר יכול לקרות,מקסימום אתה מביא מישהו מקצועי שיעשה את זה.. פשוט תעשה הכל שלב שלב בזהירות ותזכר מה פירקת מאיפה ותחזיר, אפילו תצלם. אבל השאלה גם אם תוכל לזהות האם יש תקלה או לא כאשר תפתח את אגן השמן...

תגיד, אתה לא יודע שביצוע תיקון פרטי ברכב נחשב לפעולה לא חוקית?

למה לעודד אדם ללא כל נסיון בתחום לבצע עבודה שהוא לא מכיר?

במקרה הטוב הוא יכול לגרום נזק לרכב, במקרה הפחות טוב הוא עשוי לגרום לכשל בטיחותי ברכב ואולי גם לתאונה!!!

פורסם

כמו שאמרתי אני לא מתכוון לעשות את זה לבד, יש לי גבולות משלי וזה אחד מהם לפחות בזמן הקרוב.

העלתי את השרשור כדי לדבר על מחירי עבודה ולא על איך לעשות את זה בעצמי.

יש מישהו שעשה טיפולים כאלה במוסך?

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם

בטיב החלקים אין לי ספקות אחרי שהייתי שם וראיתי הכל. כולל את החלקים שיצאו משם :-(

תודה.

PAST - POLO 16V , 2000

• תוכן חדש...