Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מיהו נתקל במזגניסט אמין לרכב באזור חדרה

(כנראה מילוי גז)

יש כזה ?

תודה מראש ליועצים

פורסם

סע ל"חיש קור" מול אליאנס (ליד אור חלפים לרכב).

בד"כ הם פותרים את הבעיות, והם די הוגנים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

יש לי ניסיון רע איתם.

ניסו לדחוף לי החלפה של כל המערכת קירור במחיר מטורף+להחליף צינור אלומיניום בכמה מאות שקלים, לא הסכמתי ועל פי ההגיון שלי והידע המואט שיש לי אמרתי לו בדיוק מה אני רוצה לעשות במבט עקום ובעצבים הוא אמר לעובד שלו לעשות לי מה שאני רוצה ובעצמו כל היום ברח מלדבר איתי,לגבי הצינור לא יודע אם הייתה תקלה אבל בעזרת קצת אפוקסי וחיזוק בורג בעצמי הכל יסתדר.

בסוף אחרי מה שתוקן הכל עובד פיקס והא הבין שתפסתי אותו על העקיצה והמשיך לברוח מליצור איתי אפילו קשר עין.

בקיצור לא מומלץ.

יש לך בחור נחמד בצומת מאחורי הקניון תנסה אצלו.

ובכלל לא זוכר מתי ראיתי מוסך הוגן שלא משקר ועוקץ, מקסימום הם חברה נחמדים לא מעבר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בקשר למה לסיפור או להמלצה לאן ללכת?

הסיפור הוא על המזגניסט מול אליאנס.

לאן אתה מציע ללכת

יש לי דליפה של גז

יומיים לאחר מילוי גז המזגן מפסיק לקרר

• תוכן חדש...