Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"התחדשתי" ב-BMW 525i שנת 1983:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני סתימת החורים הייתי בודק, לחברת המוטוספורט של BMW

יש ספויילר מקורי (M) לדגם הזה שאולי ימצא חן בעינך יותר - רן

אני מחפש כזה ספוילר.... הבעיה היא שאלו שאני בודק איתם בחו"ל מבקשים מחיר משלוח של למעלה מ-300$ בשל אורכו... אני עדיין מחפש את הדרך היעילה לייבא אחד.

תודה!

ליאור.

הספויילר המדובר - אני מניח שגם אתה התכוונת לכזה (אגב, ג'אנטים כמו בתמונה כבר יש לי.. נשאר ללטש ולהרכיב):

attachment.php?attachmentid=208906&stc=1&d=1280123855

e28side.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן זה הגיע על הדגמים שנמכרו לציבור הרחב.

לגירסאת ה-M היה אחד קצת יותר גבוה ולא מגומי...

את הג'נטים הייתי משאיר שלך יותר יפים ונותנים מכובדות לרכב...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

איזה שטויות אתה מדבר, מכובדות... אתה אומר את זה רק בגלל שכל השנים במוו היה מזוהה עם ערסים, ולרוב ג'אנטים כאלו היו מזוהים כחלק מהשידרוגים שלהם.

הג'אנטים האלו משנים את הלוק של הרכב רק לטובה, אין על ג'אנט עם חישוק בצבע כסף ופנים שחור, תמיד מרשים ולא משנה על איזה רכב.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אם הספויילר שיש לי זהה אחד לאחד לספויילר ששמת בתמונה אני יכול לבדוק לך אצל מכר בכפר כנא. מקורי כמו שלי ולא מפיבר- שייך לקיט מ-טכניק 1.

photo0337a.jpg

פורסם
אם הספויילר שיש לי זהה אחד לאחד לספויילר ששמת בתמונה אני יכול לבדוק לך אצל מכר בכפר כנא. מקורי כמו שלי ולא מפיבר- שייך לקיט מ-טכניק 1.

אשמח מאוד... זה נראה כמו אותו ספויילר מבחינת העיצוב

תודה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

מצטער על השטויות, אבל בתמונה הראשונה ניראה הרכב כמצבו הנוכחי, באירופה

הרכב נמכר כגיסאת המנהלים של BMW עם קריצה לתחום הספורט!

גירסת הספורט הרשמית של BMW מסידרת ה-M הגיע עם הצמיגים הרחבים בהגזמה

וג'אט צועק לשמיים, אבל לא לבד אלה בתוספת חצאיות מדליקות מתחת לרכב וכנפים נפוחות!

attachment.php?attachmentid=207595&stc=1&d=1279214996

attachment.php?attachmentid=208906&stc=1&d=1280123855

בתמונה השניה ניתן לראות את הג'אנט ה"ספורטיבי" אולם ללא החליפה המלאה הוא קצת צעקני לטעמי!

לגני קיטלוג הרכב והסטיגמה שניתנה לו גם ללארק הוותיקה ניתן שם של רכב עבריינים בשנות השישים

והיום? - רן

פורסם
מצטער על השטויות, אבל בתמונה הראשונה ניראה הרכב כמצבו הנוכחי, באירופה

הרכב נמכר כגיסאת המנהלים של BMW עם קריצה לתחום הספורט!

גירסת הספורט הרשמית של BMW מסידרת ה-M הגיע עם הצמיגים הרחבים בהגזמה

וג'אט צועק לשמיים, אבל לא לבד אלה בתוספת חצאיות מדליקות מתחת לרכב וכנפים נפוחות!

בתמונה השניה ניתן לראות את הג'אנט ה"ספורטיבי" אולם ללא החליפה המלאה הוא קצת צעקני לטעמי!

לגני קיטלוג הרכב והסטיגמה שניתנה לו גם ללארק הוותיקה ניתן שם של רכב עבריינים בשנות השישים

והיום? - רן

ספויילר אחורי, אני מחפש. ספויילר קדמי, בדרך, יצבע ויותקן. חצאיות בצדדים אני לא אוהב אז לא אתקין... אל תדאג, הרכב יראה בריא ומקורי כאחד :lol::wink:

וכן, הוא מגיע לירושלים, בקלות 8)

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
ספויילר אחורי, אני מחפש. ספויילר קדמי, בדרך, יצבע ויותקן. חצאיות בצדדים אני לא אוהב אז לא אתקין... אל תדאג, הרכב יראה בריא ומקורי כאחד :lol::wink:

וכן, הוא מגיע לירושלים, בקלות 8)

לא מאמין עד שאתה לא מצפצף לי מהחנייה, אגב היום התחדשתי בגולף 1600 ידנית

מבציר 2001....רן

פורסם

היי ליאור,

תמיד טוב לקרוא את השרשורים שלך, גם אם אני לא מגיב בד"כ (באמת שכל מילה נוספת מיותרת).

אני גר בספרד ומגיע לארץ אחת לחצי שנה בממוצע. אם אתה צריך עזרה בשילוח, מחפש מוצר שלא שולחים

לארץ, צריך להעביר משהו שביר/רגיש וכד', צור איתי קשר ואראה אם אוכל לעזור או להביא את הפריט איתי.

בעבר כבר עשיתי שירות דומה לחברי פורום פול-גז ו-IVC.

אנשים עם דזרט איגל מקבלים יחס מועדף, כי חברה חמושה היא חברה מנומסת. 8)

פורסם

ליאור - תמונה של הדש-בורד הפגום - לצורך צפייה על החלק שנדרש להחלפה.

איזה סוג כיסוי זה שמכסה את הקורבייר והיכן ניתן לרוכשו (האם עומד בתלאות מז"א ?)

איזה כשרוני הבן , הגישה שלו לכלי העבודה - מדהימה - כדאי לפתח אצלו את התחום - למען העתיד (לי אין יורשים כאלו וחבל).

מצא משה

פורסם
ליאור - תמונה של הדש-בורד הפגום - לצורך צפייה על החלק שנדרש להחלפה.

איזה סוג כיסוי זה שמכסה את הקורבייר והיכן ניתן לרוכשו (האם עומד בתלאות מז"א ?)

איזה כשרוני הבן , הגישה שלו לכלי העבודה - מדהימה - כדאי לפתח אצלו את התחום - למען העתיד (לי אין יורשים כאלו וחבל).

תמונה של הדש עצמו - אין צורך, כל הדש צריך החלפה... לרבות הקונסולה המרכזית על חלקיה.... את המתגים וכו' כבר הזמנתי, נשאר רק ה"בית" המרכזי, ראה תמונה מצורפת.

יש לי איש קשר, יהודי נחמד בארה"ב שמוכר אותם, יוצא משהו כמו 100$ פה בארץ, עמיד בקרני השמש הלוהטות וכמובן בגשם וכו' (5 שכבות). אם מתעניין, אשמח לקשר ביניכם.

וכן... יונתן באמת מדהים, הוא לא מפספס רגע כשאני עובד על המכוניות, תמיד לוקח כלי עבודה ומתחיל לעבוד "אבא, אני עובד, אני מתקן לך את האוטו" :lol: עתה כל שנותר הוא שיחלפו כמה שנים וגם דניאל (בני הצעיר - 4 חודשים) יתפוס פיקוד וכך נגדיל את ההספק - כל אחד מהם יוכל לעבוד על אוטו אחר :-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...