Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שעזר לי בפענוח טופס הבדיקה לפוקוס 2003.לאחר שיטוט בפורום וסריקה של רכבים ביד2 חשבתי על עוד שתי אופציות אפשריות חוץ מהפוקוס - מאזדה 323 או אולי C5.

אשמח לשמוע על יתרונות/חסרונות של שלושת הדגמים, מה שחשוב לי לפי סדר עדיפויות:

1. בטיחות

2. עלות אחזקה

3. צריכת דלק (לפי מה שאני מבין אין הבדלים קריטים בצריכת דלק בין דגמים אלו?)

במגבלות התקציב שנת הייצור תהיה 2002-2003.

תודה מראש למי שיכול לעזור.

פורסם
תודה לכל מי שעזר לי בפענוח טופס הבדיקה לפוקוס 2003.לאחר שיטוט בפורום וסריקה של רכבים ביד2 חשבתי על עוד שתי אופציות אפשריות חוץ מהפוקוס - מאזדה 323 או אולי C5.

אשמח לשמוע על יתרונות/חסרונות של שלושת הדגמים, מה שחשוב לי לפי סדר עדיפויות:

1. בטיחות

2. עלות אחזקה

3. צריכת דלק (לפי מה שאני מבין אין הבדלים קריטים בצריכת דלק בין דגמים אלו?)

במגבלות התקציב שנת הייצור תהיה 2002-2003.

תודה מראש למי שיכול לעזור.

סליחה מראש על זה שאני טיפה קטנוני,אבל איפה נכנסת הC5 למשוואה יחד עם 323 ופוקוס?

השתיים הראשונות שהזכרתה הן משפחתיות והC5 היא רכב משפחתי גדול או אם תרצה מנהלים,היא בעלת מנוע בנפח גדול יותר ויקרה יותר לאחזקה.

אם תוכל לפרט מהם הצרכים שלך אולי אוכל להבין יותר.:arrow:  

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

עידו, לגבי C5, חפש בפורום את הביטוי ותראה כמה שרשורים מהנים ומחכימים תמצא, עם תשובות לכל השאלות שלך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם זה התקציב ואתה מעוניין ברכב חסכוני ומהנה לנהיגה ההמלצה שלי תהיה בכיוון הפוקוס.

אין לי ספק שהיא תהיה זולה לאחזקה משמעותית מה C5 [כמו שכתבו קודמי היא נמצאת בקלאס אחר ,לטוב ולרע].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אחרי קריאה רבה בפורום על הנושא אני מבין ש C5 אכן לא בשבילי כך שהחלטתי להמשיך ולחפש פוקוס במצב טוב,

הרכב מיועד לזוג+תינוק כך שרצוי בג'אז מספיק גדול, ולנסיעות בין-עירוניות של כ80 ק"מ ביום.

כדאי לעקוב גם אחר פרסומים של לאנטיס 323 או כדאי להתמקד בפוקוס?

מבחינה בטיחותית איזה עדיף מבין שניהם? (כאמור, שנתון 2003)

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

תראה, לי היו בדיוק אותם שיקולים - בטיחות, נוחות לנסיעות ארוכות ומתישות ורכב מספיק גדול למשפחה על טפה וציודה.

C5 מתאימה לי מאד מכיוון שהיא עונה על הדרישות (בעיקר הבטיחות), ואני מוכן לוותר קצת על נושא ה"אמינות" (כאילו שרכב בן 7 יהיה אמין..).

לפוקוס בשנתונים האלה יש 2 כ"א בלבד (4 בדגם ג'יה).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...