Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה נתונים על הרכב: דייטסהו שרד שנת 98

1. יד ראשונה

2. 120 ק"מ

3. גיר אוטומטי

4. המנוע הוחלף. יש מנוע חדש

5. 1300 או 1400 (לא זוכרת)

6. נסיעה חלקה חבל"ז

7. יפה וחתיך :smile:

לא עשיתי ולא אעשה בדיקה. ממראית עין ונהיגה ברכב אני מבינה שיש לסדר את הדברים הבאים:

להחליף ממיר קטליטי, צמיגים גם בקרוב, טסט באוקטובר והמזגן לא משהו, מקווה שצריך רק להכניס גז ולא יותר מזה

שאלותי:

האם המחיר שקיבלתי (9000) הוא סבבה בהתחשב בכל התיקונים וכמובן בתקווה שלא אפול עם המזגן ויתברר שאני צריכה להחליף את כל המערכת?

האם מישהו יכול להמליץ לי על מוסך טוב וזול!!! (סטודנטית) לדייטסהו שרד בי"ם או ת"א

וכמובן המלצה על מקום לבדיקת המזגן + מילוי גז - עדיף בתל אביב - כי שם אני קונה את הרכב

תודה מראש, דנה

user_online.gifreport.gif

פורסם

העובדה שמנוע הוחלף כל כך מוקדם בעיניי חשודה ואולי מעידה על הזנחה או על זיוף ק"מ, אבל אי אפשר לדעת היות והרכב לא נכנס לבדיקה. בנוסף גם את לא תהיי מודעת למצב השלדה.

מה המחירון המשוקלל של הרכב? מבלי זה לא ניתן לדעת האם 9000 ש"ח זה מחיר טוב.

לגבי המזגן והממיר (ד"א, איך ממראית עין הבנת שהוא זקוק להחלפה?) הייתי מכניס למוסך לקבל הצעת מחיר.

לפי דעתי חסר עוד מידע כדי לייעץ לך על הרכב הזה

פורסם
העובדה שמנוע הוחלף כל כך מוקדם בעיניי חשודה ואולי מעידה על הזנחה או על זיוף ק"מ, אבל אי אפשר לדעת היות והרכב לא נכנס לבדיקה. בנוסף גם את לא תהיי מודעת למצב השלדה.

לאון,יש מחלה קשה ברכבבים מסוג דייהטסו-אם משתמשים במים במקום נהוזל קירור הדבר מוביל לאכילת בלוק המנוע,העשוי ברכב הזה מאלומיניום.

הפתרון היחיד- החלפת בלוק מנוע ,שבד"כ לא משתלמת או החלפת מנוע קומפלט מייבוא/פירוק מקומי.

זה לא אומר,שאין זיוף ק"מ-את העניין הזה מומלץ לבדוק דרך קבלות על טיפולים/ספר טיפולים של הרכב.

תיקון מזגן יכול לעלות גם כמה אלפים טובים וכמובן, שהשילדה הכי חשובה כאן ולפחות בדיקה של פחח נחוצה כאן מאוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה חבר'ה

אני יודעת בדיוק למה הוחלף המנוע כי אני קונה את הרכב מחבר :) הוא פשוט "שכח" לשים לב למד חום והמנוע המקורי נשרף לו

הוא קצת מעופף ואני בטוחה שלא היה ערני במיוחד גם בדברים אחרים אבל שורה תחתונה הרכב נוסע פגז

איך אני יודעת על הקטליטי? כי שומעים רעשים מהאגזוז וגם החבר עצמו אותי שצריך להחליף ממיר

פורסם

אני גם לא מודאגת בנוגע לשילדה כי לא היו לו תאונות. זה חבר טוב אני מעורבת בחייו. רק בנוגע להחלפת המזגן אני מוטרדת.

פורסם

את עושה טעות !

ראשית, רכישה מחברים או משפחה היא מקור לא אכזב למערכות יחסים שמתקלקלות, משום אי הנעימות המלווה לכל מה שתגלי בהמשך.

שנית, ממיר קטליטי וצמיגים יביאו אותך להוצאה של יותר מ 3000 שקלים, ואת יכולה לצפות לעוד הפתעות. בגיל כזה אין משמעות למוניטין זה או אחר של אמינות שנכון רק לשלוש השנים הראשנות.

חלקים לדיהטסו אינם מהזולים בשוק.

אם את רוצה טוב וזול, לכי לפיאט פונטו. הוא גם יותר נוח ובטיחותי מדיהטסו.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
את עושה טעות !

ראשית, רכישה מחברים או משפחה היא מקור לא אכזב למערכות יחסים שמתקלקלות, משום אי הנעימות המלווה לכל מה שתגלי בהמשך.

שנית, ממיר קטליטי וצמיגים יביאו אותך להוצאה של יותר מ 3000 שקלים, ואת יכולה לצפות לעוד הפתעות. בגיל כזה אין משמעות למוניטין זה או אחר של אמינות שנכון רק לשלוש השנים הראשנות.

חלקים לדיהטסו אינם מהזולים בשוק.

אם את רוצה טוב וזול, לכי לפיאט פונטו. הוא גם יותר נוח ובטיחותי מדיהטסו.

חלקים לפיאט זולים יותר מלדיהטסו?????!

פורסם

דנה, מחירון של שרייד בשנתון הזה (לפי יד 2) הוא כ-15K. המחיר המבוקש 9. כלומר אם תיקונים נכנסים ב-6K, כאילו רכשת את הרכב במחירון. בהנחה ששלדה תקינה, לפי מה שרשמת ניראה שהעיסקה טובה. נפח מנוע 1300 סמ"ק בדגם הצ'בק 5 דלתות ו-1500 סמ"ק בסדאן 4 דלתות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חייבת להגיב לכל הסקפטיים שייעצו לי להזהר עם העסקה הזו

טפו טפו טפו בלי עין הרע יש לי אחלה אוטו

כבר שנה וחצי נוסע כמו גדול ויותר מדויק כמו חדש

לא עשה לי שום בעיה (חוצ מהיום שבו לא מילאתי לו מים.. חחח, מסכן לא אשמתו)

פורסם
חייבת להגיב לכל הסקפטיים שייעצו לי להזהר עם העסקה הזו

טפו טפו טפו בלי עין הרע יש לי אחלה אוטו

כבר שנה וחצי נוסע כמו גדול ויותר מדויק כמו חדש

לא עשה לי שום בעיה (חוצ מהיום שבו לא מילאתי לו מים.. חחח, מסכן לא אשמתו)

עצם זה שהזהירו אותך לא סותר את זה שבסופו של דבר יצא לך רכב בסדר.

בזמן ששאלת לחוות דעתם הם ענו בצורה הטובה ביותר.

ולעניין המים - עצם זה שאת צריכה למלא מים אחת לתקופה קצרה זה כבר לא סימן טוב.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

כמו כן עניין מהזגן יכול להיות במילוי גז בעלות של 150 שקל או המדחס שעלותו לא זולה.מעבר לזה,המנוע הוא לא מנוע חדש מהניילון אלא מנוע משומש מפירוק או ייבוא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...