Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי ג'יפ ניסאן טראנו טורבו דיזל 2002 שנכבה לי באמצע נסיעה ומאז לא מניע.

בבדיקת קומפרסיה - הכל תקין

בדיקת משאבת סולר - הכל תקין

מדומם מנוע מתפקד

ניסיתי להניע עם אתר, כלום.

צריך דחוף עזרה..

כל עצה תתקבל בברכה...

פורסם

קרה לי ביונדאי גאלופר וחשבתי שאני משתגע. גררתי למוסך למרות שאני מכונאי חובב ושם לא תאמין גילו שהמשבת של האיתורן (שהיה בכל מקרה לא פעיל מאז שקניתי את הרכב) תקע את משאבת ההזרקה. ביטול האיתורן עלה 800 ש"ח כי צריך לפרק הרבה דברים מסביב למשאבה.

פורסם
קרה לי ביונדאי גאלופר וחשבתי שאני משתגע. גררתי למוסך למרות שאני מכונאי חובב ושם לא תאמין גילו שהמשבת של האיתורן (שהיה בכל מקרה לא פעיל מאז שקניתי את הרכב) תקע את משאבת ההזרקה. ביטול האיתורן עלה 800 ש"ח כי צריך לפרק הרבה דברים מסביב למשאבה.

ברכב אין מערכת איתוראן או אזעקה.

מיואש, הצעד הבא, חברת ניסאן.

שקלים שקלים עלינו נופלים, ומישהו אחר אותם לוקח.

פורסם

גם אצלי לא היה איתורן פעיל אבל לבעלים קודמים היה והמשבת נשאר שריד שאפילו לא ידעתי עליו. בכל מקרה זה עבודה למוסך אז תהיה חייב לגרור

פורסם
קשה לאבחן ללא בדיקה במרכז שרות.

יש לגרור את הרכב ולבצע בדיקות מקיפות כולל

התחברות למחשב , בד' צמות, התחברויות ועוד.

הי.

איפה אתם יושבים וכמה תעלה לי בדיקת מחשב?

פורסם

יש לנו 2 סניפים: מרכזי שירות מורשי ניסאן:

האחד: רח' דרך בן צבי 5 ביפו.

השני: רח' היוצר 2, באר יעקב.

מחיר לבדיקה ממוחשבת ראשונית (לא פרוקים) הינה 250 ש"ח לפני מע"מ.

נשמח לראותך

• תוכן חדש...