Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום. :wink:

הגיע תורי לשאול שאלות.

אז ככה: בעוד מספר ימים אני מתכוון לרכוש מגבר 4 ערוצים ( בתקציב של עד 1000 ש"ח ), שאמור להגביר לי קומפוננט מורל טמפו וסאב "אולד סקול" של מאק אודיו שמסוגל לספוג עד 150-200 RMS.

אני מתלבט בין שלוש אופציות:

לרכוש את ה- JBL 1004 המומלץ בפורום.

לרכוש מגבר שאני לא כ"כ מכיר, והוא הרוקפוד R3004.

או לרכוש את המאק אודיו Z4200 במצב מצויין מיד שנייה ( מחירו הוא בערך חצי ממחיר שני המגברים שציינתי למעלה ).

אבל:

קראתי שגם בארץ וגם בחו"ל ה- JBL הזה אוהב להתחמם ולהיכנס לפרוטקשן.

אני לא מכיר את הרוקפורד, ולכן אני לא יודע אם הוא יהיה מספיק איכותי או יותר איכותי משני המגברים הנוספים שציינתי.

אבא שלי נגד הרעיון של קניית מגבר מיד שנייה, למרות שה- Z4200 ניראה ממש כמו חדש ואני קונה אותו מחבר פורום אמין.

מה גם שאני יודע שאבא שלי בחיים לא יכניס לרכב שלו סאב חזק יותר מהסאב שיש ברשותי ( 150-200 RMS ), ככה שאני לא יודע אם כדאי לרכוש מגבר חזק כמו ה- JBL 1004 או המאק אודיו Z4200.

הרוקפורד נשמע לי אישית אופציה טובה: גם חדש, גם חברה שנחשבת איכותית יותר וגם המגבר הנ"ל יספק את הצרכים שלי: 50 RMS לערוץ ו- 150 RMS בגישור.

סליחה על החפירה הגדולה. :roll:

המון תודה מראש !!

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

יש אודיסון LRX מיד שנייה בפורום אבל תצטרך למתוח את התקציב ב100-200 ש"ח סה"כ, רמה אחרת מכל הג'נרייה שהעלת פה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תודה על התגובה, אבל ה- LRX נמכר כבר.

ציינתי שאבא שלי לא רוצה שאני אקנה מגבר מיד שנייה- כמה שהסברתי לו שזה משתלם יותר ושזה נקנה בדרך כלל מאנשים אמינים בפורום, הוא עדיין לא רוצה. :roll:

אם אני אשכנע אותו ( דבר שרוב הסיכויים לא יקרה )- אני אקנה את המאק Z4200.

ואם לא- אני מבקש את עזרתכם בנוגע לשאלה שלי על ה- JBL 1004 או הרוקפורד R3004.

אשמח לקבל תגובות בעניין.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

חשבתי קצת גם על האינפיניטי הזה, רק לפי מה שידוע לי- כמעט ולא מוכרים אותו בצפון, ואין לי אפשרות להגיע למרכז בזמן הקרוב.

אשמך לקבל חוות דעת על הרוקפורד שציינתי.

פורסם

תשמע אני עובד עם רוקפורד 500.1 כבר למעלה מ8 שנים על הסאב שלי ואני די מאושר ממנו אבל אני חושש שהדגמים החדשים קצת פחות מוצלחים. אין לי הרבה ידע על JBL למרות שזו חברה טובה ומכובדת.

בנוסף בעיניי שללת הרבה מגברים שיכולים להתאים לך מבחינת כוח והן מבחינת תקציב תנסה להתייעץ עם בעלי מקצוע (לא אחד), וללכת עם מה שהכי מתאים לך (גם אני לא הייתי קונה יד שנייה).

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם
אתה יכול ללכת לברר קצת על האינפיניטי שמורכב לי באוטו.

אמרו לי שלא כדאי ללכת על המגבר JBL שציינת..

תראה:

http://www.ninja-polo.info/index.php/car-amp/infinity-car-amp/infinity-475a.html

בטח אמרו לך את זה בפומפה ברמת גן הא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת על הרוקפורד R3004 שציינתי.

האם הוא עדיף מבחינת האיכות והפרמטרים האחרים מאשר ה- JBL 1004 ?

עוצמה לא הכי חשובה לי- העיקר שיהיה מגבר איכותי, 150 RMS שהרוקפורד נותן בגישור ינצלו מצויין את הסאב שלי, ו- 50 RMS לערוצים הנותרים יתנו עוצמה סבבה יחסית לקומפוננט שלי ( אני לא משתגע מבחינת העוצמה, ומגביר מקסימום עד 45 מתוך 62 שיש אצלי בפאנל- זאת אומרת עד 75 אחוז מהעוצמה ).

תודה מראש !!

:wink:

פורסם

לא.. דווקא משני חברים שלי שיש להם את זה, ומעוד נציג בחנות שלא נציין את שמה. (לא פומפה :D)

פורסם

:hihi::smilecolr:hihi::roflmao::loco::sissies: הפלת אותי על הריצפה בחיי,ככה אמרו לי פעם אחת בדיוק.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

חבר'ה- מה אף אחד לא מכיר את הדגם הזה של רוקפורד ולא יכול לתת חוות דעת עליו ?

:roll:

פורסם
אשמח לשמוע חוות דעת על הרוקפורד R3004 שציינתי.

האם הוא עדיף מבחינת האיכות והפרמטרים האחרים מאשר ה- JBL 1004 ?

עוצמה לא הכי חשובה לי- העיקר שיהיה מגבר איכותי, 150 RMS שהרוקפורד נותן בגישור ינצלו מצויין את הסאב שלי, ו- 50 RMS לערוצים הנותרים יתנו עוצמה סבבה יחסית לקומפוננט שלי ( אני לא משתגע מבחינת העוצמה, ומגביר מקסימום עד 45 מתוך 62 שיש אצלי בפאנל- זאת אומרת עד 75 אחוז מהעוצמה ).

תודה מראש !!

רודי תראה יצא לי לשחק קצת ב R300.4 של רוקפורד לא התלהבתי ממנו יותר מידי.

השווה בינו לבין ה JBL אותה איכות אין הבדל שניקר לאוזן משניהם לא התלהבתי

מרמת אפשרות המשחק בכיוונים שלהם ה JBL רק יותר חזק.

פורסם

אשמח לקבל עוד חוות דעת על המגבר הנ"ל של רוקפורד.

פורסם

מה קרה חבר'ה- אף אחד לא מכיר את המגבר הזה ?

פשוט מחר אני רוצה ללכת ולקנות.

אני מתלבט בין הרוקפורד R300.4 ובין ה- JBL 1004 המוכר מאוד בפורום.

שוב פעם אני מדגיש שחשובה לי יותר האיכות.

בתאכלס לפי ההצהרות, ה- JBL חזק מהרוקפורד פי 2 ( 100 מול 50 RMS ), ובגישור כ- 280 מול 150 RMS.

אבל בעיקרון, אני לא צריך את כל העוצמה שה- JBL נותן בגישור: הסאב שברשותי מסוגל לספוג משהו כמו עד 200 RMS, מה גם שאבא שלי לא ירצה סאב חזק יותר ממנו- ככה שאין לי מה לחשוב על עוצמות בעתיד ( עד שלא יהיה לי אוטו משלי ).

וניראה לי שהמורל טמפו שלי יסתדרו טוב גם עם 50 RMS שהם יקבלו.

אני ממש לא רוצה להשתולל עם העוצמה, כדי שהשכנים לא יחשבו לעצמם: " אה, הנה עוד אחד עם מערכת ", אני בס"כ רוצה שישמעו טוב.

אשמח לקבל חוות דעת על הרוקפורד הזה, כי מחר אני מתכוון ללכת ולקנות מגבר.

המון תודה מראש !!

פורסם

אני הייתי לוקח את ה JBL.

או אם אתה מחפש משהו יותר איכותי ומסתדר גם עם פחות הספק, אז חפש SRX4 או SRX3 ביד שניה.

אתה גם יכול לקנות מגבר חדש קוריאני כמו סוליד אודיו או סאנדאון אודיו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...