Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שהגיב.

בסוף קניתי את ה- Crunch P1800.4

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

גם המגבר הראשון שלי היה קראנצ', אני כותב פה בפורום כדי שאנשים לא יחזרו על הטעות שאני עשיתי, אבל לא מצליח (המגבר, ששילמתי עליו מחיר מופקע לאיכותו, נשרף אחרי שלושה חודשים, הרבה לפני שסייימתי לשלם אותו).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יוני- קודם כל ליאור לא גנב ולא נעליים, השירות אצלו אחלה והמחירים נוחים ( לי אישית ).

בוא נגיד שקניתי אותו במחיר ממש טוב.

שרול- יצא לי ליראות מגברים של קראנץ מורכבים במספר לא קטן של רכבים.

יש לי עוד שני חברים שהדגם הספציפי שקניתי מורכב אצליהם כבר דיי הרבה זמן, והוא עושה עבודה טובה ולא עושה שום בעיות.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה דרור !! :wink:

הגעתי לחנות, ודיברתי עם המוכר.

הייתה לי אפשרות לקנות את ה- JBL החדש בעוצמה 60 RMS, את הרוקפורד שדיברתי עליו ואת הקראץ' שקניתי ( לא ידעתי אפילו שיש בחנות הזאת מגברים של קראנץ' ).

( את ה- JBL 1004 המוכר כאן בפורום לא היה בחנות- אזל המלאי, וגם אם היה לו אותו במלאי הייתי קונה את הקראנץ' ).

גם לפי ההמלצה של המוכר וגם לפי הדעה שלי, הקראץ' הכי איכותי מביניהם- יצא לי מספר פעמים לשמוע אותו מגביר מערכות ודיי אהבתי אותו.

קבילתי שירות אדיב מאוד וגם מחיר טוב.

פורסם

אחלה תתחדש

ואני מקווה שהבחירה תתן את התוצאה שחיפשת

אכן מוכר אדיב ואמין זה קריטריון חשוב מאוד בהחלטה של רכישת מוצרים ובייחוד מוצרים אלקטרוניים

דרור

פורסם

rudy - אני שמח שאתה מנסה לשכנע את עצמך עכשיו, אבל הקראנץ הוא הרבה דברים, אבל איכותי הוא לא.

וגם אל תנסה לרגע להאמין ל"נתונים" שהיצרן מפרסם.

פורסם

שמע, אני דיי אהבתי אותו, וגם עשו לי מחיר טוב.

אני אישית חושב שיש לו יתרון על ה- JBL 1004 המפורסם בפורום- שמתחמם ונכנס לפרוטקשן אצל כמות לא קטנה של אנשים, בדקתי ושאלתי מספר אנשים.

אבל מצד שני יש כאלה שהוא לא מתחמם אצליהם כמעט- אז לא רציתי להיכנס לעסק של 50:50 מבחינת בעיות ההתחממות.

עוד איזה כמה שעות אני הולך להתקין את כל העסק עם חבר.

אם אחרי כמה זמן אני אחליט שאני רוצה מגבר אחר- אז אני אמכור את זה ואקנה משהו אחר, זאת לא בעיה.

ואני יודע שהנתונים דיי מוגזמים- בפועל המגבר הזה מוציא בסביבות ה- 100 RMS לערוץ.

:wink:

פורסם

רודי תתחדש ושיהיה לך בהצלחה ובשבילך אני מקווה שלא תצטרך למכור אותו כדי להחליפו במשהו אחר בעתיד

אבל אומר שאני מציע לך לא לפתח ציפיות בסגנון ה- 100 RMS לכל ערוץ

אני כמעט ולא מכיר מגבר 4 ערוצים שיודע (על אמת) לייצר 100 RMS לערוץ ושנמצא בהשיג יד בחנויות אביזרים בסדר גודל נורמלי בארץ

כמו כן אציין שישנם עוד מגברים טובים וטובים מאוד ברמת המחיר הזו (של המגברים שדיברת עליהם בתחילת השרשור) וחבל שהם לא מקבלים את אותה תשומת לב לפני קבלת החלטת רכישה

שוב אני בהחלט מקווה שמבחינתך העיניין סגור ושאתה תקבל מהמגבר את מה שאתה מצפה

דרור

פורסם

תודה דרור.

גם אם הוא 75 RMS זה יספיק לי.

יאללה עוד שעתיים מתקין. :-P

אעדכן את השרשור בעוד זמן מה בקשר למערכת, אחרי שאכוון לפי האוזן שלי בשביל להגיע לסאונד האופטימאלי.

פורסם

תתחדש היה לי כזה בדיוק הוא מוציא 100 RMS אבל לא איכותיים זה בעיקר מגבר לעשות הרבה רעש ולהוציא את השכנים מהחלון.

אבל דה לך שזה הכל עיניין של כיוונים אני למשל שהיה אצלי המגבר הזה הייתי מרוצה מעוד לאחר הרבה כיוונים.

אפשר לעשות השוואה אם סאבים, המגבר הזה הוא כמו סאב פיונר 400 RMS למשל זול ומוציא 400 נקי אבל איכות על הפנים.

למשל סאב של IDQ שגם מוציא 400 RMS והוא יותר יקר כי הוא הרבה יותר איכותי ומפורט .

מקווה לשמוע במפגש הבא את המגבר החדש.:arrow::-P

פורסם

רודי חמוד,תתחדש.

לא קנית בית ולא לקחת משכנתא ונכון שרוצים לקנות הכי הכי.וכל זמן שאתה נכנס לנושא בראש בריא וללא ציפיות ושמעת אותו ואתה מודע ליכולותיו-זה החשוב.

תתחדש !

ליאור

פורסם

תודה רבה ליאור !! :wink:

הרכבתי אותו עם חבר לפני יומיים, שיחקתי קצת בכיוונים ונתתי גיין קצת פחות מחצי בינתיים, והוא נשמע טוב יחסית עם הקומפוננט שלי.

היום אני הולך לרכוש תיבה אטומה 10 אינצ' בשביל הסאב ( מתברר שבצפון יש מחסור אדיר בתיבות 10 אינצ'- בדקתי ב- 4 חנויות שונות לפני כמה ימים ולא היה, וביקשתי באחת מהחנויות שיזמינו לי להיום ).

עם הזמן אני אגיע לכיוונים האופטימאליים, כדי שהוא ישמע טוב בכל סוגי המוזיקה- כולל בבלוז ושנות ה- 80 שאבא שלי שומע באוטו :lol:.

• תוכן חדש...