Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הציעו לי לקבל את הסקודה פאביה עם המנוע 1.6 16V אוטומטית מהדגם שיצא ב 2008 ללא מתיחת פנים במחיר מבצע של סביבות ה 91 אלף שקלים.

אני צריך לקבל החלטה ויש מספר דברים שמפריעים לי:

1. האם לא תהיה ירידת ערך משמעותית בגלל המעבר לדגם החדש?

2. הדגם מגיע ללא מערכת בילד-אין ומתבצעת התקנה בחברה מסוימת כולל אימבוליזר ועוד. לאחר ששמעתי שיש בעיות חשמל ברכב זה קצת מתחיל להדאיג אותי.

3. משום מה אני לא יכול לבחור ריפודים ואת הצבע של כל הפלסטיקה מבפנים - הם אומרים שיש רק צבע אחד.

4. מה הצריכת דלק האמיתית של הרכב הזה.

מה אתם אומרים?

תודה ויום טוב!

פורסם

היום נגמר מבצע של שקודה פאביה במחיר 89,900ש"ח לדגם 1.6 16V (מחירון 99,000ש"ח והנחה של 10,000).

מניח שאותו דגם מציעים לך ב-91,000.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדובר במכוניות אחרונות שנותרו להם, לכן אין באפשרותך לבחור ריפודים/צבעים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

91 הרכב על הכביש.

במידה ואני מתפשר על הריפודים.

האם צבע הפלסטיקים שחלקו בהיר וחלקו כהה זה יפה? (למי שראה את זה)

האם הרכב הוא רכב טוב ? (לאחר כל הפרסומים פה על בעיות

והאם ההצעה בסך הכל שווה או לא?

תודה

פורסם

הרכב כשלעצמו הוא רכב מצויין מכל בחינה, החל באמינות וממשיך בעיצוב ובאיכות חומרים. קיימת בעיה רצינית של שירות לקוחות בצ'מפיון (בדומה לעוד כמה יבואנים), ובעיה יותר רצינית עם כמה חברי פורום שעושים פה קצת בלאגן, אבל אל תיקח ללב (קנאים יש בכל מקום, צריך לקבל זאת בהבנה).

הפאביה שהציעו לך (קיבלתי הזמנה הביתה לימי מכירות מיוחדים) היא מהדגם היוצא, מצויידת במנוע 1600 סמ"ק המספק 105 כ"ס וגיר ידני 5 הילוכים או אוטומט 6 הילוכים. שים לב שמדובר על הדגם הפשוט, כלומר עם מושבים רגילים וללא פנסי ערפל, גג לבן, ג'נטים מגנזיום ופנסי חזית יותר מעוצבים. ממליץ לבדוק גם את הסיאט איביזה או הפולקסווגן פולו, גם הם מכוניות מצויינות. שאר פרטים תוכל למצוא בשרשור הייעודי בחתימה.

אם יש לך שאלות נוספות תמיד תוכל לשאול.

פורסם

הפביה רכב מדהים ואמין מאוד (יש את אותם מנועים ומערכות חשמל גם ברומסטר ) תמורה מצוינית לכיס אין שום בעיות אמינות גם מבחינת המנוע וגם מבחינת הגיר בהצלחה בקניה ממליץ על הדגם ספורט

פורסם
הפביה רכב מדהים ואמין מאוד (יש את אותם מנועים ומערכות חשמל גם ברומסטר ) תמורה מצוינית לכיס אין שום בעיות אמינות גם מבחינת המנוע וגם מבחינת הגיר בהצלחה בקניה ממליץ על הדגם ספורט

אומר מי שמכיר אותן מקרוב - מאוד. לצערו...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...