Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון, אבל גם אם תנכה מע"מ במקור, עדיין מוצגות בסדרה טכנולוגיות שברובן נמצאות (לדעתי) בשימוש והן מבצעיות.

זה שאני פרנואיד עדיין לא אומר שלא רודפים אחרי... :wink:

ספר לי על הדרך שניתן לגלות האם מישהו מצוטט לך לסלולארי ללא שום השתלת רכיב.

האם מישהו יכול לגלות האם אתה מאזין בבית לרשת ב' או גלי צה"ל ברדיו פשוט כאשר הניטור מבוצע מחוץ לבית ? אני מכיר שיטות ודרכים לגילוי האם אתה צופה בבית בטלוויזיה אבל לא הרחיב את הדיבור על הנושא מכיוון שיש צורך לרדת לפרטים טכניים.

איזה כייף לי :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרק - באף מקום לא טענתי שאתה שוגה במשהו - נהפוך הוא.

התייחסתי אך ורק לטכנולוגיות שמוצגות בסדרה '24', טכנולוגיות שלמיטב הבנתי נמצאות ברובן בשימוש מבצעי, זה הכל.

פורסם

הבנתי :-D

דרך אגב חברות המייצרות ציוד עיקוב/ניטור/האזנה מתוחכמים לא מוכרים לכול אדם אלא לגורמים מסויימים בלבד.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני רואה שנגעתם רק בעניין הציתות לסלולרי.

בקשר לציתות לטלפון, אם היא חושדת שמצותתים לה לטלפון של בזק, היא יכולה לפנות לבזק,יש מחלקה מיוחדת שמתעסקת בזה.

אני לא זוכר את העלות של העניין, אבל הם מגיעים הביתה ובודקים מכל הכיוונים האם יש ציתות לקו. (בקו בזק זה לא מסובך לבדוק אם התחברו בארון לקו או שיש טפיל על הקו).

פורסם

שתחליף נייד לקו ללא רישום, ושתדאג לשכור חוקר פרטי שיבדוק את זה+שיבדוק האם עוקבים אחריה ומשיגים כך מידע,

והכי חשוב- שלא תדבר על נושאים רגישים בנייד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...