Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, שבוע שעבר החלפתי קלאץ ברכב כי הוא התחיל קצת להחליק, הקלאץ החליפי הוא של חברת LUK שהבנתי שהוא מצויין ואפילו במוסך מורשה אמרו שאין כ"כ הבדל אם בכלל בינו לבין מקורי של VW, ושרוב האירופיות משתמשות בסוג זה (על לי 800 ש"ח במקום 950) וד"א הקלאץ שהיה מורכב ברכב (זה שהוחלף) הוא מאותו הדגם, ל חברת LUK

עכשיו, לאחר ההחלפה של הקלאץ הוא לא מפריד יחסית גבוהה ולא צמוד לרצפה כפי שבנתי שצריך להיות בקלאץ חדש. כמובן שהוא נמוך יותר מאיך שהוא היה לפני החלפת הקלאץ.

הלכתי שוב למוסך שבו החלפתי את הקלאץ, הוא אמר שככל הנראה זה הכבל קלאץ שגורם לכך אבל אמר כי הוא לא יכול להתחייב על כך בגלל שזה כבל שמתכוונן אוטומטית...ושבד"כ ברכבים האלו(מבית VW) הקלאץ מפריד גבוהה..מה שלא מסתדר לי כי לחבר שלי יש את אותו הרכב בדיוק עם ק"מ דומה ולאחר החלפת קלאץ ואצלו ההפרדה ממש נמוכה וקרובה לרצפה

אז כמה שאלות בעניין,

מה זה בדיוק קלאץ עם כיוון אוטומטי?

האם זה אמור להיות ככה וזה תקין אצלי?

הבנתי שבכבל חליפי עניין הכיוון האוטומטי לא קיים ולכן ניתן להתאים אותו לבד

איך אני יכול לדעת אם שלי מקורי או לא!?

תודה מראש לכולם! ד"א הרכב עם 160.000 ק"מ

• ספונסר פורום
פורסם

נקודת ההצמדה צריכה להיות בערך באמצע הדרך מינוס מעט

ולא צמודה לריצפה .

כבל מתכוונן כפי שמופיע ברכבך (כמו גולף דור 3) הוא מאד אמין ובדרך כלל

אין איתו בעיות ,בכל מקרה בשום אופן לא להחליף אותו לכבל רגיל ללא כיוונון

כפי שמופיע בקורדובות שאינם SX .

תיכנס למוסך שמכיר את הרכב שיחווה דעה על נקודת ההצמדה הזאת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אז בעצם יש מצב שאצל חבר שלי יש כבל לא מקורי?! והוא צריך לדאוג? חח אם הבנתי נכון...

יש לי דרך להבדיל בין הכבל המקורי לחליפי?

• ספונסר פורום
פורסם

לא נראה לי .

אבל בכל מקרה תיכנס למוסך שעובד עם הרכבים האלו באיזור מגורך

ותן לו שיומר לך אם זה נורמאלי או שלא .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...