Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי hu של פיוניר 2900 שמחוברים אליו 2 מגברים, אחד boss ch600 והשני b52 הדגם עם ה1400 וואט. למגבר של boss מחוברים רמקולים של קנווד 500w 90 rms ולשני מחובר סאב של jbl 1100w ועכשיו לבעיה.

המערכת עובדת קרוב לחצי שנה ושומעים חזק ואיכותי, אתמול באמצע נסיעה פתאום הווליום ירד כמעט בחצי והאיכות פחתה גם כן, גם ברמקולים וגם בסאב.

בדקתי את החיווט והפיוזים וגם ניסיתי להחליף בין הסאב לרמקולים ללא הצלחה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה ושבוע טוב.

פורסם

אוקיי..כרגע אין לי HU בהישג יד אבל במשכורת הקרובה גם ככה תכננתי להשתדרג.

העניין הוא שבדקתי את היציאות ואת המתח ביציאות של הrca בhu והכל נמצא תקין.

יש סיכוי שזה בעיה במגבר או ברמקולים?

פורסם

רוב הסיכוי שזה המגבר.

בדוק רמקול רמקול.נסה לשמוע רעשים ואו לזהות תקלה ביציאה דרך שמיעת הרמקול.

מינוס לא תקין או קצר בכניסה של אחד הערוצים במגבר משפיע על כל הערוצים ועל הספקו וכמובן על איכות הסאונד.

בהצלחה

פורסם

טוב אז ככה. שיחקתי קצת עם היציאות rca בצד של המגבר (boss) וכשניתקתי את אחד הכבלים נהיו רעשים חזקים ברמקולים. חשוב לציין שזה רק באחד הכבלים ולא באחת היציאות. על מה זה מעיד?

פורסם

רגע יש לי גם כניסת rca אחת שרופה באחד המגברים אבל אני לא משתמש בה בכלל..

יש סיכוי שהיא משפיעה?!

• תוכן חדש...