Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואתה, כהרגלם של חברי פורום רבים, מפספס את הכוונה שלי.

אני לא מעביר עליך ביקורת. להפך, אני שמח שיצא לך לעשות את זה, גם אם אתה לא מפרט בדיוק מה "זה" היה.

אני מקווה שיצא לך לעשות דברים דומים עוד הרבה פעמים, ואשמח אם תוכל לעשות אותם בארץ, בלי להתחבא ולהתבייש.

אני פשוט לא מבין למה אתה צריך לפחד ממה שאנשים יגידו או יקראו עליך. נסעת למדינה שבה סמים הם חוקיים, אז למה

שתהיה עם זה בעיה? למה לא לקום ולהצהיר בריש גלי: "אני עישנתי מריחואנה ונהניתי מזה"? מיליוני אירופאים עושים את

זה כל יום, אז מה, לך אסור?

הבעיה שלי היא עם הגישה המתנצלת שלך, עם כל הרמיזות והקריצות. הרי אין לך על מה להתנצל ומה להסתיר, אז למה?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי להיכן אתה חותר.שמע, החברה בה אנחנו נמצאים היא מאוד שופטת וחורצת. אז נכון, אני לא מכחיש שעשנתי סמים באמסטרדם והתנסיתי בלא מעט חומרים (חוקיים) שם, אבל הרמות הגבה שקבלתי פה כשספרתי לכולה 2 אנשים שאני מכיר טוב וסומך עליהם - היו מאוד מפתיעות ולא לטובה. אחד מהם הוא חבר מאוד טוב שלי לצורך העניין.לפעמים להתהולל ולהתגאות בדברים שחוקיים במדינה אחרת, יכולים להראות ולהתפרש רע מאוד במדינה שלנו. אין מה לעשות, כזו היא החברה הדי מחורבנת שלנו, שנכנסת לכל חריץ וחור ורוצה לדעת כל פרט

Twincharger Stratified Injection

פורסם
.שלח לי ה"פ ואוכל להמליץ לך על בתי קפה וסוגים שונים של "קפה" אם אתה מבין למה אני מתכוון.

אני מבין שאם על קפה צריך לדבר בהודעה פרטית, אז אולי זה לא קפה.

אני מבין שכשהמילה קפה באה בהקשר זה במרחאות, אז אולי זה לא קפה

אני מבין שאם זה בשושו וקודים ורמיזות, אז אולי אתה לא רוצה לדבר בגלוי על דברים לא טובים שעשית או לא חוקיים או לא מקובלים וכיו"ב.

רגע, מה זה יכול להיות? סמים ? אולי הברחת לארץ?

חומרי נפץ? נשק?

בע"ח?

נפגשת עם האויב ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני מבין שאם על קפה צריך לדבר בהודעה פרטית, אז אולי זה לא קפה.

אני מבין שכשהמילה קפה באה בהקשר זה במרחאות, אז אולי זה לא קפה

אני מבין שאם זה בשושו וקודים ורמיזות, אז אולי אתה לא רוצה לדבר בגלוי על דברים לא טובים שעשית או לא חוקיים או לא מקובלים וכיו"ב.

רגע, מה זה יכול להיות? סמים ? אולי הברחת לארץ?

חומרי נפץ? נשק?

בע"ח?

נפגשת עם האויב ?

.

דחקות. יאללה רדו ממני כבר, מה נסגר?

פורסם
פיספסתי אותך ?

אם יוצא לך לראות את זה - ביום שבת יש מירוץ MOTO-GP באסן, מרחק שעתיים נסיעה מאמסטרדם.

כרטיסים עולים סביב 40 יורו (על המדשאות).

מומלץ !

דניאל,

האם ביקרת וצפית ב-TT?

אשמח לקרוא חוויות וטיפים. גם תמונות יתקבלו בברכה.

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
דניאל,

האם ביקרת וצפית ב-TT?

אשמח לקרוא חוויות וטיפים. גם תמונות יתקבלו בברכה.

תודה מראש,

יגאל.

אכן, ביקרתי, צפיתי, נהניתי.

טיפים:

1. לצאת מוקדם מאוד בבוקר, לתכנן ישיבה ארוכה מאוד בפקק בדרך חזרה.

2. לקנות כרטיסים באתר של המסלול. זה הכי זול. כדאי להצטייד בדובר גרמנית (משום מה מערכת המכירה און-ליין לא תמכה בשפות אחרות).

3. לא להביא בירה או משקאות בבקבוקי זכוכית. רק משקאות קלים, רק פחיות. הם פותחים את התיקים בכניסה ולא מתירים כניסת משקאות אלכוהוליים למסלול. בירה אפשר לקנות בכוסות פלסטיק אצל ה"גזלנים".

4. להקדיש זמן לסיבוב במגרשי החניה. זה יותר טוב מאוטומוטור.

חוויות ועניינים, אולי אחר כך, בשרשור נפרד (קצת מאוחר ואני אחרי ערב עמוס [בחוויות חיוביות]).

לילה טוב !

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

תכל'ס, מה נפלתם על הבחור ?

מה ציפיתם, שהוא יעשה את "מצעד הגאווה של המשתמשים" ?

נולדתם לפני 3 דקות ?

לא ברור לכם ש-90% מאלה שמשתמשים לא מסתובבים בחוצות העיר עם שלטי ניאון שכתוב עליהם "אני משתמש וטוב לי!" ?

תפסיקו לבלבל במוח את השטויות של גישה מתנצלת\הברחות סמים וכו', רוב המשתמשים מעדיפים שלמעט ה"קליקה" של החברים הקרובים שלהם או הקליקה של החברים שמעשנים שאף אחד אחר לא ידע מזה.

אגב, אין לזה שום קשר ללגיליזציה בכלל, מה,מותר לדבר על זה רק במדינה שזה חוקי ?

אם כך כל הפורום הזה לא אמור להיות קיים בכלל (להזכירכם, פורום מוטוריקה במדינה חסרת מוטוריקה שבה נהג שעבר 110 קמ"ש נחשב לעבריין כבד יותר מאנס).

רוב החברים שלי פה מעשנים בקביעות, רובם גם מריצים שורות פה ושם, לרובם יש חברות\אישה וזה לא מהווה רמזור אדום לכניסה באיזו מקומית מזדמנת.

את כל אלה הם לא יעשו ליד כל אחד,אלא אם כן זה חבר קרוב מאוד שלהם,לא בגלל בעיות לגיליזציה (סמים לא חוקיים פה אבל כולם מעשנים\מסניפים כולל בחורות במועדונים שמוכנות להכנס איתך לשירותים ולדפוק שם שורה מהזין שלך או פשוט לבוא אלייך הביתה ולדפוק שורה בזמן שאתה דופק אותה).

לא עושים את זה כי סמים עדיין לא נחשבים למשהו "נורמטיבי", אפילו לא במדינות כביכול "נאורות",מעבר לזה שזה עניין אישי של כל אדם.

באותה מידה אתה יכול לרדת עליו למה הוא לא כתב לו"ז ומיקום של כל הבחורות שהוא זיין.

לא טוב לכם עם זה שהבחור לא רוצה לכתוב בפירוש "השתמשתי" ?

אתם מוזמנים לשנות את החתימה שלכם ל"אני צורך סמים,טוב לי ואני רוצה שכולם ידעו".

:roll:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אינני מתיימר לייצג משתמשים אחרים, אך אני שומר לעצמי את הזכות להסביר את עמדתי.

אני גר במדינה שבה המריחואנה חוקית למהדרין. בתור תושב, יש לי את הזכות לגדל עד שני עציצים בבית לצריכה עצמית,

לעשן אותם במרפסת, לאפות מהם עוגיות, או לעשות בהם כל שימוש אחר, כל עוד אינני סוחר בחומר ולא מדיח אנשים אחרים

להשתמש בו. אם יום אחד אחליט לעשן ברחוב (כמו שעושים פה לעיתים קרובות בלילות חג וסופ"ש), סביר להניח שאקבל קנס

על הפרעה לציבור והחומר שעליי יוחרם, אבל אף אחד לא יזרוק אותי לכלא או יתייחס אליי בתור פושע.

באופן אישי, אינני מעשן (אפילו סיגריות או נרגילה) ואינני שותה שום דבר שמכיל אלכוהול. עניין של טעם והעדפה אישית.

מה שאני אומר: אם כן הייתי מעשן, לא הייתי בא לפורום ומתחיל לפזר רמזים וקריצות ברמה של ילדים בכיתה ז' שהצליחו

להבריח בקבוק בירה לטיול השנתי. אם מישהו בוחר לשתות או להשתמש בסמים, יש לו אחריות מוסרית על עצמו, ואני מצפה

ממנו שידע לצרוך את החומרים הנ"ל באופן מדוד, ולא כזה שיגרום לו להקאות/מנת יתר/התנהגות אנטי-סוציאלית שנובעת מכך.

אם בן אדם בטוח בעצמו וסומך על עצמו, אם הוא הצליח לשתות/לעשן/להזריק בצורה אחראית ובנסיבות חוקיות, מבחינתי אין לו

מה להסתיר או ממה להתבייש. אם הוא בכל זאת מרגיש לא בנוח לחלוק את המידע הזה עם הציבור הרחב, אז שיסתום את הפה

ולא יתחיל לכתוב הודעות בפורום ציבורי על ה"קפה" שהוא שתה וה"סוכר" שהוא הוסיף.

לגבי שאר הדברים שכתבת, לגבי חבריך ומנהגי הבילוי שלהם - WTF? :bugeyed:

פורסם

אני דווקא חושב שהתייחסתי לנושא בבגרות יתרה ועצם זה שלא הכרזתי ש: "עשיתי סמים באמסטרדם/שתיתי וויסקי משובח שבחיים אי אפשר למצוא בארץ/אכלתי פטריות פלא שפתחו לי ת'חלחולת" - אומר דווקא שאני לא ילד שרץ ומספר לחבר'ה.

לא אומר לאף אחד מה לעשות ואיך להתבטא ואחרי הכל - אני פתחתי את השרשור הזה. אז עשה לי טובה אדון DERISH, ותפסיק לבלבל לי ת'ביצים (לא נכתב ע"מ לפגוע והמנהלים מוזמנים למחוק את ההתבטאות הזאת אם הגזמתי, אבל אני משוכנע שאתה הגזמת הרבה לפניי והתנהגת בחוצפה יתרה).

לפעמים יש דרך להגיד דברים או לכתוב אותם בומקרה הזה, ואני חושב שבנושאים מסוג זה - אין ממש צורך לצעוק או לצאת בהצהרות ולהראות התלהבות יתרה. אחרי הכל? אני לא חושב שאלו דברים חיוביים ואם הייתי יכול להפסיק לעשן כליל, הייתי מפסיק לצורך הדוגמא, אבל עד שכבר יש הזדמנות לגטימית להתנסות בדברים שיכולים להסב לי הנאה מסויימת, אז למה לעזאזל לא?!

ומי אתה שתגיד לי איך להגיד/להתנסח/להתבטא? אני ילד גדול (מתערב שגדול ממך בכמה שנים טובות) ובוגר מספיק בשביל לדעת איך, כמה ולמה לגבי שיתוף מידע.

פורסם

כל עוד נהנית מהטיול, אין לי שום טענות כלפיך. זה גם לא תפקידי בכח.

למען האמת, הצטערתי לקרוא את מה שכתבת באחת ההודעות הקודמות ולהבין עד כמה אתה צודק וכמה מעט

המצב השתנה בארץ בשנים האחרונות. נראה ש"להיות עם חופשי בארצנו" נשאר בינתיים על הנייר ולא בפועל.

הודעתי האחרונה כוונה לעידן, אני מתנצל אם לא הבהרתי את זה כראוי והעלבתי אותך איכשהו.

פורסם

זה בסדר. כנראה אתה לא חי פה יותר מדי זמן ולמען האמת? הרווח כולו שלך.

המגמה במדינת חלם הזאתי היא להרוס/להשחית/לחלוב/לסחוט כל מה שטוב מתוך אזרחיה עד לרמות של מיאוס.

מאחל לעצמי לפחות שבמהלך השנים ארד לי מהארץ למדינה נאורה שנותנת להתקיים בכבוד, לא מקשה על האזרח מכל הבחינות ולא אכפת לה מה האזרח הקטן עושה או לא עושה כל עוד הוא לא פוגע בזולת, משלם את המיסים, חי בצורה הגונה ועושה את המוטל עליו ואת חובותיו (שוקל זאת זמן רב ויש כמה מדינות על הכוונת).

פורסם

מה שאני אומר: אם כן הייתי מעשן, לא הייתי בא לפורום ומתחיל לפזר רמזים וקריצות ברמה של ילדים בכיתה ז' שהצליחו

להבריח בקבוק בירה לטיול השנתי. אם מישהו בוחר לשתות או להשתמש בסמים, יש לו אחריות מוסרית על עצמו, ואני מצפה

ממנו שידע לצרוך את החומרים הנ"ל באופן מדוד, ולא כזה שיגרום לו להקאות/מנת יתר/התנהגות אנטי-סוציאלית שנובעת מכך.

אם בן אדם בטוח בעצמו וסומך על עצמו, אם הוא הצליח לשתות/לעשן/להזריק בצורה אחראית ובנסיבות חוקיות, מבחינתי אין לו

מה להסתיר או ממה להתבייש. אם הוא בכל זאת מרגיש לא בנוח לחלוק את המידע הזה עם הציבור הרחב, אז שיסתום את הפה

ולא יתחיל לכתוב הודעות בפורום ציבורי על ה"קפה" שהוא שתה וה"סוכר" שהוא הוסיף.

לגבי שאר הדברים שכתבת, לגבי חבריך ומנהגי הבילוי שלהם - WTF? :bugeyed:

זה בדיוק העניין ואדים, אתה לא יכול לקבוע "או שיצא בהצהרות ברורות שהוא משתמש או שיסתום את הפה", אתה לא אבא ולא אמא שלו, זכותו להתבטא איך שבא לו וזכותו לזרוק רק רמיזות.

על אותו משקל אתה יכול לומר או שבחורות יתלבשו כמו דתיות חסודות או שילכו בלי בגדים בכלל, אבל שיפסיקו כבר עם המחשופים וחצאיות המיני האלה.

לגבי מנהגי הבילוי של חברים שלי, למה פתאום אתה כותב WTF ? כי להסניף נשמע פתאום מאוד מאוד חמור ? אם קוק היה מותר בחוק זה כבר היה נראה לך יותר נורמטיבי ?

זה בדיוק העניין ידידי, יש דברים שאנשים עושים כי הם יכולים, אף על פי שהם יודעים שזה לא "נורמטיבי" (גם לזיין כל דבר שזז ולהביא הביתה בחורה בזמן שאישתך מאושפזת בבית חולים יום לאחר שילדה את ילדך (!!!) זה לא נורמטיבי, אבל יש לי חבר שעשה את זה).

אם תרצה וגם אם לא, סמים עדיין לא דבר נורמטיבי, ורוב החברה שצורכים סמים (וזה לא ממש משנה איזה סוג) מעדיפים לעשות את זה בקליקה הסגורה והבטוחה שלהם מבלי לצאת בהצהרות.

אגב, כדי להסיר ספק, אמנם לחברים שלי יש הרגלי בילויי די מפוקפקים, אבל הם אחלה חבר'ה שבעולם ואין לי ממש בעייה עם זה שהם "צורכים", זה עניין אישי שלהם וכל עוד זה לא משפיע ישירות עליי- שיהנו.

אני אישית לא צורך סמים מכל סוג,לא ג'ויינטים ולא דברים אחרים, זה לא כוס הקפה שלי.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
המגמה במדינת חלם הזאתי היא להרוס/להשחית/לחלוב/לסחוט כל מה שטוב מתוך אזרחיה עד לרמות של מיאוס.

קודם המדינה מכרה את נכסיה-נכסינו לטייקונים מקורבים בעבור נזיד עדשים.

עכשיו הטייקונים חולבים את לשד המדינה ולה לא נשאר מה לתת לנו - אז עכשיו חולבים אותנו, הרי גם המדינה צריכה משהו לעצמה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...