Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.מחרתיים לפנות בוקר אני טס סופסוף לאמסטרדם. כיון שסגרנו אני וחבריי כבר מלפני חודש, הטיסות יצאו לנו די יקרות, 600 דולר דרך KLM. סגרנו שם דירה מפנקת עבור 50 יורו ללילה לבנאדם (3 לילות). פרטתי 700 יורו כולל הכל, מינוס הלינה זה יוצא 550 יורו.ברצוני לדעת אם 550 יורו יספיקו לי לאוכל, בילויים, סיגריות משודרגות למיניהן ושאר ירקות.אודה למי שהיה לאחרונה שם ויוכל לתת לי בערך הערכה כמה כסף מחיה עולה שם ליום בהתחשב בקריטריונים שציינתי לעיל.תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי שופינג ומסעדות יקרות זה יספיק בהחלט :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

100 יורו ליום אמורים להפסיק לך בכייף!

זה מאוד תלוי אם אתה מתכנן מסעדות או שמקדולנדס וחבריו מספקים אותך באמע היום ..

סיגריות מיוחדות יש לך בכל פינה במחירים נוחים.

אני מבטיח לך שתהנה מאוד ותצחק כמו שבחיים לא צחקת 8)

אבל בגלל שאתה מאונן רוב הזמן ,תוציא עוד כמה שטרות על הרחוב האדום :twisted: .

בצחוק ידידי- לא להיפגע :wink:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ezuf אם אתה כבר ממליץ לסוע לשם , לפחות תבדוק שלא נגמרו כל הכרטיסים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

סורי,לא בדקתי - טעות שלי :)

אם לא הייתי שבוע בחו"ל החודש כבר,הייתי טס לאירוע הנ"ל בהחלט!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יאללה חבר'ה אני בשדה עוד שעתיים. תהנו לכם בארץ... יש לי הרגשה שאני עומד להנות ;)

תודה על התגובות, אשתף חוויות כשאשוב.

בייי ביייי...

פורסם

פיספסתי אותך ?

אם יוצא לך לראות את זה - ביום שבת יש מירוץ MOTO-GP באסן, מרחק שעתיים נסיעה מאמסטרדם.

כרטיסים עולים סביב 40 יורו (על המדשאות).

מומלץ !

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

שמע שניר, היה פשוט מדהים. חוויה בלתי רגילה... עיר מדהימה, אנשים אדיבים ונחמדים, תרבות מוטורית נדירה - ראיתי 2 לוטוסים, 4 אסטון מרטינים, פורשה קאררות למיניהן בתדירות כמו שרואים בארץ מאזדה 6, המון רכבי פאר ויוקרה, פשוט תענוג. צלמתי כמה תמונות ואעלה בשרשור נפרד.שלח לי ה"פ ואוכל להמליץ לך על בתי קפה וסוגים שונים של "קפה" אם אתה מבין למה אני מתכוון.

פורסם
בתי קפה וסוגים שונים של"קפה" אם אתה מבין למה אני מתכוון.

אני חושב שכולנו מבינים למה אתה מתכוון. אתה לא כזה מתוחכם.

אז היית בהולנד וצרכת סמים חוקיים למהדרין. עכשיו אתה מרגיש גיבור?

מה הלאה? תיסע ללאס-וגאס ותיכנס לקזינו, ואז תבוא לספר לנו שהתעסקת בהימורים?

כאילו, ברצינות אנשים, מתי כבר תפסיקו לצחקק כמו ילדות קטנות בכל פעם שמישהו אומר "מריחואנה"?

הפרובינציאליות הזאת היא בדיוק מה שעוצר את ישראל מלהצטרף למדינות מפותחות, כאלה עם מירוצים

חוקיים, לגליזציה של סמים ושאר נפלאות העולם הגדול.

סוגים שונים של "קפה"... באמת.

facepalm.jpg

פורסם
אני חושב שכולנו מבינים למה אתה מתכוון. אתה לא כזה מתוחכם.

אז היית בהולנד וצרכת סמים חוקיים למהדרין. עכשיו אתה מרגיש גיבור?

מה הלאה? תיסע ללאס-וגאס ותיכנס לקזינו, ואז תבוא לספר לנו שהתעסקת בהימורים?

כאילו, ברצינות אנשים, מתי כבר תפסיקו לצחקק כמו ילדות קטנות בכל פעם שמישהו אומר "מריחואנה"?

הפרובינציאליות הזאת היא בדיוק מה שעוצר את ישראל מלהצטרף למדינות מפותחות, כאלה עם מירוצים

חוקיים, לגליזציה של סמים ושאר נפלאות העולם הגדול.

סוגים שונים של "קפה"... באמת.

facepalm.jpg

ממש לא התיימרתי להיות מתוחכם, לא אוהב לפרט יותר על דברים שהשתיקה יפה להם. אני לכל הפחות - לא אוהב לשתף את כלל חברי הפורום בממצאים שלי בנושא. במקום שתעריך את זה שלא פרטתי פה, אתה סתם נטפל, מטיף ומעיק, וזו לא הפעם הראשונה שלך, אתה מרבה לעשות זאת. לא מתאים לך סגנון הכתיבה שלי? אל תקרא ואל תגיב. אני פתחתי את השרשור ואתה מוזמן לא להגיב יותר.

• תוכן חדש...