Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחד משני מאווררי הקירור של הרדיאטור לא עובד אצלי.

לכן קניתי מאוורר מפירוק וניסיתי להחליף לבד, כאן נתקלתי בבעיית גישה - פשוט אי אפשר להוציא את יחידת המאווררים ממקומה !

פירקתי את הקורה שמכסה את הרדיאטור ואת הגריל הקדמי אך אין מספיק מקום בין הפגוש למאווררים כדי שיהיה אפשר לשלוף אותם..

מישהו הצליח לעשות את העבודה הזאת ב 205? אם כן אודה על הסבר איך עושים זאת.

פורסם
שלום לכולם!

אחד משני מאווררי הקירור של הרדיאטור לא עובד אצלי.

לכן קניתי מאוורר מפירוק וניסיתי להחליף לבד, כאן נתקלתי בבעיית גישה - פשוט אי אפשר להוציא את יחידת המאווררים ממקומה !

פירקתי את הקורה שמכסה את הרדיאטור ואת הגריל הקדמי אך אין מספיק מקום בין הפגוש למאווררים כדי שיהיה אפשר לשלוף אותם..

מישהו הצליח לעשות את העבודה הזאת ב 205? אם כן אודה על הסבר איך עושים זאת.

יש מצב שחייבים להעלות את הרכב? אני לא מכיר אישית אבל ניסת מלמטה?

פורסם

לא חושב שהעלאת הרכב תעזור, אולי פירוק הפגוש אבל זה נראה לי מוגזם שצריך לעשות את זה בשביל להחליף מאוורר..

פורסם
לא חושב שהעלאת הרכב תעזור, אולי פירוק הפגוש אבל זה נראה לי מוגזם שצריך לעשות את זה בשביל להחליף מאוורר..

הסיכויים שמישהו שעשה זאת כבר בדיוק יעבור ויענה לך הם לא גבוהים, לעומת זאת אם תעלה תמונות על מה בדיוק מדובר או על הבעיה הספציפית ,אולי גם מי שעשה דבר דומה יוכל עזור.

בברכה

אסי גורן:)

פורסם

עשיתי את זה ב C15 זה אותו מנוע וכנראה אותה שיטה.

המאווררים יוצאים רק אחרי הוצאת הרדיאטור כלומר ניתוק צינורות מים וצמת חשמל למאוררים. לא סיפור למי שיודע.

יש לי מדריך היינס אבל הסורק לא עובד. אנסה יותר מאוחר

פורסם

תסתכל למטה יש שני ברגים שמחזיקים את הרדיאטור של המזגן למאוורירים, רק אחרי פירוקם תוכל לשלוף אותו אחורה ואחרי זה למעלה.

אני אישית פירקתי , אחרי שהורדתי את הטמבון הקדמי ,הרדיאטור של הרכב . ואז הגישה נוחה מאוד .

HONDA CIVIC LS

פורסם

עדיף לפרק את כל הטמבון הקדמי זה כולה 4 ברגים להוציא את כולו, ומשם יש 2 ברגים מתחת למאוררים זה יחידה שמחזיקה את הכל ביחד תבדוק אחרי פירוק הטמבון יהיה לך הרבה יותר קל עם הגישה גם להרכבה.

פורסם

אין צורץ בפרוק הפגוש הקדמי ,

פרק את הרדיאטור מצינורות המים , הימיני למעלה עם באנד והתחתון מצד שמאול מחובר בשיטה מוזרה של צרפתים (במין חצי סיבוב הצינור יוצא) , שלוף את הרדיאטור החוצה , לא ציינת איזה שנה אבל אני מניח שיש מזגן ברכב , הזז את מעבה המזגן ככול שיתאפשר לך לכיוון המנוע (אחרי ששלפת אותו מהתושבת) , לאחר מכן נתק את קונקטור החשמל ושלוף את בית המאווררים החוצה .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

היום השלמתי את העבודה!

בסופו של דבר פירקתי את הפגוש (ממש לא מסובך) והוצאתי את המאווררים כלפי חוץ,

לא היה צורך בפירוק הרדיאטור.

פורסם
האם 2 המאוורים צריכים לפעול ? [העת שהמזגן כבוי]

באיזה טמ"פ המאוורר נכנס לפעולה ?

כן אצלי 2 המאווררים עובדים שהמנוע חם (90 בערך) גם ללא מזגן.

• תוכן חדש...