Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת.

אני אוהב את הלוק של הסיריון עם המערכת המקורית, אבל במערכת שלי נהרס המנגנון של הדיסקים.

מחפש מערכת מקורית תקינה של דייהטסו סיריון.

איפה אפשר להשיג דבר כזה? (במוסך של היבואן זה יקר בהגזמה)

פורסם

איזה שנתון מדובר ?

לא זכור לי שראיתי סריון עם מערכת מקורית, רוב הדגמים שמגעים לארץ הם ברמת גימור נמוכה ומגעים ללא מערכת שמע ומערת השמע מותקנת בארץ , אם תוכל להעלות תמונה של מכשיר השמע שלך זה מאוד יעזור .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

מדובר בשנת 2006, אין לי אפשרות לצלם את המערכת עכשיו כי אני בעבודה, אבל מצאתי תמונה באינטרנט.

זה נראה בדיוק כמו בתמונה המצורפת:

a0001681_47ad383ed9067.jpg

פורסם

אוקי כנרה בגגל שאני עובד לרוב על רכבי השכרה וליסינג לא יצא לי להתקל בסיריון עם מערכת מובנת,

בכל מקרה אני ממליץ לך בחום להחליף את מכשיר השמע המקורי במתאם פלסטיק למכשיר שמע חלופי (שאפשר להשיג בכל פרוקיה) ובמחיר הרבה יותר זול מתיקון מכשיר השמע שברשותך תוכל להנות מדאבל דין או מכשיר שמע יותר אכותי וזה שברשותך.

מצ"ב תמונה להמחשה

boon5.jpg

פורסם

אופיר :-D

DJ-GUTZ :-P

:lol:

הוא גם אוהב את המראה המקורי של הסיריון - אבל רק את המראה... ורק כשהוא חונה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אופיר :-D

DJ-GUTZ :-P

:lol:

הוא גם אוהב את המראה המקורי של הסיריון - אבל רק את המראה... ורק כשהוא חונה...

מה? למי זה מכוון, אלי? :roll:

פורסם

סוג של בדיחה - לאופיר יש מערכת CARPC בסיריון שלו והוא שומר את הפאנל של המערכת המקורית בכדי להסוות את המסך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי

מה שיש אצלי זה לא של סיריון זה כיסוי אוניברסלי שקניתי מאיביי ( וראיתי שמישהו מוכר גם בפורום אחד כזה )

אבל אם הצלחתי לבלבל אותך סימן שזה עובד טוב :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הכיסוי שלך ניראה כמו רדיו של פורד מונדאו 04-08 ,

בכל מקרה שוב לפותח השירשור הרבה יותר זול יהיה לך להחליף את הרדיו המקורי בדאבל דין או HU רגיל (לפי הצרכים שלך)

פורסם

היבואן רוצה על זה כמה אלפים.

תראו זה הרכב של אשתי והיא מרוצה מהמערכת, פשוט רוצה אפשרות ל CD.

לא יודע, זה נראה לי מגוחך לראות מערכת 2DIN עם Touch Screen ו GPS במכונית כמו סיריון.

אני גם לא מתכוון להוציא על העסק הזה יותר מכמה מאות שקלים. מחישוב מהיר, המתאם ל 2DIN יעלה בסביבות 600 ש"ח, מערכת 2DIN סינית זולה זה בסביבות 1500 ש"ח, בקיצור סיפור לא זול - אם זאת האופציה היחידה אז אני ארד מזה.

פורסם

אם תתקין מתאם 1 DIN וHU לפי הצריכים שלך זה יכול להגמר הרבה יותר זול ממה שחשבת ,

אני מעריך שרדיו דיסק סיני או אפילו קנווד ברמה בסיסית (ללא יציאות מגבר) + מתאם הפלסטיקה מפרוק ביחד יסתכם ב600 שקל ואולי אפילו פחות

מו"ב תמונה של מתא ה1DIN

zub_RADIO_2.JPG

• תוכן חדש...