Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברות מובילות... תהייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר,

ראיתי באתר של soundonline.co.il שאחת מהחברות המובילות היא: audiopipe.

ואז נזכרתי שמוכרים מגבר כזה.

לאחר חיפוש העליתי שיש חבר כזו, ויש לה אתר רשמי הן באירופה והן בארה"ב:

http://www.audiopipeusa.com/

http://www.audiopipe.de/

המגבר הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21707 נמכר במחיר זול יחסית לחברה מובילה (להגדרת soundonline).

איך צריך להתייחס לכל העניין ?

אם זו אכן חברה מובילה, כפי שזה נראה, אני הולך וקונה את המגבר הזה מחר...

או שלא ???

פורסם

טוב, לאחר חיפוש בפורומים הזרים מצאתי איזה ת'רד של מישהו שמבקש שיבחרו לו מתוך רשימה ענקית של יצרנים את 20 המועדפים. ברשימה הייתה גם audiopipe.

כמובן שמתוך הרשימה הארוכה של יותר מ50 יצרנים, שכללה גם שמות hi-end, לא נבחרה החברה הזו, אך גם עוד חברות אחרות סבירות (כמו pioneer, boss, sony ועוד).

בנוסף, לא הצלחתי למצוא ת'רד שמכיל את הצירופים הבאים:

audiopipe + china

audiopipe + chinese

audiopipe + garbagge

השאלה המתבקשת, למרות החיפוש - האם החברה הזו נורמלית (בהשווה לחברות כמו boss, lanzar או אחרות שלא מופיעות אצל הבוחרים), האם התמורה יחסית למחיר סבירה (בהנחה שלפי תמיר אני אכן יכול להוציא את המגבר הזה ביותר זול דרך וואלה)

שורה תחתונה - זבל סיני כדוגמת פרוסאונד/סופרסאונד/לוג'יק ועוד חברים או שמגבר סביר בלבד ?

נקודה נוספת לטובת החברה הזו - הרבה מדברים בפורומים ה"זרים" על שימוש בחיווט שלהם, בנוסף יש להם אתר לא כמו פרוסאונד/לוג'יק/סופרסאונד ועוד מאותו סגנון.

פורסם

הצירופים שבחרת לחפש עליהם לא יניבו הרבה תוצאות (גם מכיוון שכתבת G אחת מיותרת :wink: ) וגם מכיוון שבחו"ל לא משתמשים במוזג זבל סיני.

בכל מקרה ממה שאני יודע על החברה היא פחות מהרמה של לנזר.

פורסם

האמת שניסיתי גם עם g בודד, ואחרי ששאלתי עוד מישהו איך מאייתים וקיבלתי תשובה של 2 g אז ניסיתי גם את זה. בשניהם לא הניב לי תוצאות.

אם הם לא משתמשים במושג זבל סיני אז יש שתי אופציות:

1. סיני זה לא זבל

2. הם משתמשים ב"זבל ישראלי" ???

בכל מקרה, אם ניתן להוציא את זה במחיר של הפלטיניום אודיו, ובכל זאת זו נראית חברה טיפה יותר מבוססת (לפחות זו חברה, ולא כמה חבר'ה שהחליטו לבנות מגבר :lol: ), זה כדאי ?

לפני שראיתי ב soundonline את העניין הזה לגבי חברה "מובילה" לא הייתי אפילו פוזל לכיוון המגבר הזה, עכשיו - נניח והיא לא "מובילה" אבל היא בהחלט סבירה (נגיד כמו soundstorm אולי ?) והיא עדיין שם שניתן למצוא אותו בשתי יבשות (לא כמו סופרסאונד/פרוסאונד/קליפורניה בום) אולי כן כדאי לפזול לכיוונו במחיר של 600 ש"ח ?

פורסם

קודם כל גם redsound מופיעה באתר הנ"ל כחברה מובילה :D

דבר שני הוא שעל סמך האתר הרשמי האמריקאי המגבר(gm-8400) אמור לעלות $138.99 שזה סביבות ה600 ש"ח. זה בערך המחיר של המגברים הפשוטים של lanzar, כך שזה לא מפתיע במיוחד ודי הגיוני. כנראה שזה הרמה של החברה הזאת ועבור המחיר של וואלה הוא אמור לספק תמורה טובה. אני אישית לא מכיר את החברה.

פורסם

בארה"ב המחירים הרבה יותר זולים ככה שאנשים שמגיעים לפורומים בדרך כלל שואלים על חברות מוכרות יותר ופחות על חברות מדבקה.

יש שם גם מדי פעם ת'רדים שצוחקים על כל מיני חברות והאמריקאיים דווקא מאוד מזלזלים בדברים שמיוצרים בסין (ומתגאים בכאלה שמיוצרים בארה"ב) למרות שלא בכולם יש לזלזל. פשוט הם לא משתמשים במונח הזה.

המחירים באתרים הרשמיים הם מחירי RETAIL והם גבוהים בהרבה ממחירי השוק.

פורסם
המחירים באתרים הרשמיים הם מחירי RETAIL והם גבוהים בהרבה ממחירי השוק.

כן, לקחתי את זה בחשבון בהשוואה ללנזר.

פורסם
נניח והיא לא "מובילה" אבל היא בהחלט סבירה (נגיד כמו soundstorm אולי ?) והיא עדיין שם שניתן למצוא אותו בשתי יבשות (לא כמו סופרסאונד/פרוסאונד/קליפורניה בום) אולי כן כדאי לפזול לכיוונו במחיר של 600 ש"ח ?

אז מה בסוף ? לפזול או לא לפזול - זו השאלה...

אם ההתלבטות בטווח המחירים הנ"ל (אני לא מדבר עלי ספציפית, כי סביר להניח שכשאני אחליף את האוטו ואקנה מגבר ני כבר ארכוש משהו ברמה גבוהה. השאלה היא תיאורטית לכאלה שמגיעים לכאן ומקבלים לפלטיניום אודיו או לבוס המזוייף) בין הפלטיניום לבוס המזוייף, אקספלווז'ין, redbox, audio god, קליפורניה 1000, סופר סאונד, DHD, PYLE... (זה מה שזאפ העלה בטווח שבין 550 ל 800 ש"ח)...

מה עדיף ?

פורסם

הממ... תקחו בחשבון שהמחיר שאתם רואים בוואלה זה מחיר הצעה ראשונה במכירה פומבית... זה לא מחיר השוק

והמחיר בחנות הכי זולה שם זה 1000ש"ח

(לעומת Platinum Audio 1200W שעולה בחנות בלי מכרז 600ש"ח)

אז ה audiopipe הזה בכלל לא ברמת מחירים של הזבל הסיני(לא 500-600) אלא 1000+ ולכן אי אפשר להציג אותו בתור התלבטות בין מגברים בטווח מחירים 500-600.

פורסם

כפי שזה נראה, אף אחד לא מציע על המגבר הזה גם ככה. המכירה עומדת להסתיים בעוד כשעתיים ועדיין אין הצעה.

אני הולך לישון ואני לא אמשיך לעקוב אחריה עכשיו, אבל אם בא לך להציץ אתה מוזמן. לפי תמיר ניתן לוציא את המגבר הזה במכרז ב 560, שזה אפילו נמוך ממחירם של הפלטיניום וחבריו, לכן הצגתי אותו בתור התלבטות.

חוץ מזה, אני מניח שאם תצלצל/תלך לספק של המוצר, ותבקש לקנות בחנות מחיר כנראה יהיה נמוך מ 1000 ש"ח, ואולי אף תוכל ללחוץ אותו למטה עוד (השערה) ואז הוא שוב נכנס להתלבטות מבחינת טווח המחירים.

אם בא לך תעקוב, ונראה איך תיסגר המכירה הזו.

לילה טוב.

פורסם

קשה לי לדמיין מגבר של חברה מובילה עם הספק דמיוני של 4*250 וואט במחיר של 600 שח. אבל מצד שני זה אולי קנייה סבירה של מגבר סביר במחיר סביר

Quality, thats what it alll about !

פורסם
קשה לי לדמיין מגבר של חברה מובילה עם הספק דמיוני של 4*250 וואט במחיר של 600 שח. אבל מצד שני זה אולי קנייה סבירה של מגבר סביר במחיר סביר

ההספק המוצהר הוא 4X125 rms, שזה גם נראה מוגזם, אבל טיפה יותר שפוי.

• תוכן חדש...