Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אישתי ואנוכי טסים בעוד חודש לאיטליה (נוחתים וממריאים ממילאנו, מלפנסה) ומעוניינים לשכור רכב למשך השהות (5 ימים).

מעוניין לקבל המלצות לחברות השכרה מומלצות שיהיו עם מחירים ושירות טובים.

בדקתי עם AVIS וקיבלתי הצעת מחיר שעומדת על כ-280 יורו לפיאט פונטו ידנית ללא הגבלת קילומטראז'.

לידע כללי:

1.עדיפות לרכב ידני.

2.עדיפות לרכב קטן (סדר גודל של פונטו מתאים בהחלט).

3.אם יש רכב קצת יותר מעניין מפונטו גם יכול להיות נחמד.

4.אין כוונה לצאת עם הרכב מחוץ לאיטליה (5 ימים גם ככה בקושי יספיק לנו לרדת לטוסקנה-פרינצה וכמובן תחנת חובה במראנלו\מודנה).

5.נהג יחיד, בן 28.

אם ניתן לצרף קישורים אשמח בהחלט.

אם למישהו יש הנחה באחת מחברות ההשכרה אשמח אם נוכל להשתמש בה.

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היי עידן,

ע"מ לא להעמיס על השרת, אני אפנה אותך למה שכתבתי בשרשור הקודם שלך בנושא.

למיטב זכרוני, בחברת Maggiore הייתה אפשרות לשכור מיטו - נשמע מתאים לדרישות.

אתה יכול להגיד שואדים מברצלונה שלח אותך. :lol:

(מעניין מה תהיה התגובה...)

• אחראי פורום
פורסם

אני ממש נהנתי מהשירות והיעילות של הרץ במלפנסה. קבלה ושחרור תוך דקות.

מחיר זהה לשלך נתן לי גולף6 2.0TDI לשבוע וחצי, כמובן בלי הגבלות.

אגב, בחלק מהחברות המיטו נמצאת בקבוצה משלה - D6.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אלדן בארץ עובדים עם מג'ורה באיטליה יש להם מבחר אלפות אבל אף אחד לא אומר שתקבל אחת

הגבעות בטוסקנה בהחלט שוות במכונית מהנה לנהיגה!

בפירנצה תיזהר מאזורי ה-ZTL (אזור מוגבל תנועה) בסמוך לעיר, מעבר תמים שם (מותר תושבים אך אסור לתיירים)

יעלה לך ביוקר.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון,

את הפינה של הרכב סגרתי דרך AVIS מהארץ, קיבלתי דרכם רכב ב-264 יורו כולל ביטול השתתפות עצמית וציינתי בקשה לקבל אלפא 147,נראה לי אופציה חביבה לטוסקנה.

עכשיו אני מתעלק לעצמי על השרשור ומבקש המלצה לבתי מלון באיזורים הבאים:

1.פירנצה- או בית מלון נחמד באיזור מרכזי\תיירותי בפירנצה או לחילופין בית מלון בסגנון יותר כפרי בקירבת פירנצה (מרחק של כמה דקות נסיעה עם הרכב).

2.מראנלו- אותו כנ"ל.

3.מילאנו- אותו כנ"ל.

לא מחפשים "לוקסוס" אבל בהחלט מלון נחמד עם חדרים נקיים וכמובן מקלחת בחדר (לא בא בחשבון מלונות עם מקלחות משותפות וכו', את הצבא כבר סיימתי..).

רוב תודות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מעדכן כאן בעקבות כמה "תובנות" שעלו לי בחיפושי אחר רכב:

1.לשכור רכב באיטליה זה לא עסק זול.

2.החברות המקומיות מציעות חבילות קצת יותר זולות מהסניפים המקומיים ואתרי האינטרנט של החברות הבינלאומיות.

3.הביטוחים הסטנדרטיים של חברות ההשכרה לא כוללים ביטול השתתפות עצמית במקרה של תאונה או גניבה (עלות התוספת לביטול ההשתתפות יכולה להגיע לכדי 20-25 יורו ליום,ההשתתפות אם לא ביטלת תיהיה בגובה 1000-2000 יורו לרכב קומפקטי).

4.האופציה הכי זולה שמצאתי- השכרת הרכב מ-AVIS מהאתר או מסניף ישראלי (לא אתר בינלאומי!). קיבלתי את המחיר הכי זול בהפרש ניכר (במקום כמעט 400 יורו סגרתי 261 יורו ל-5 ימים לרכב מהקטגוריה של פורד פוקוס 1.6,אני ביקשתי אלפא 147), בנוסף בעת הזמנה מישראל המחיר כולל כבר את ביטולי ההשתתפויות העצמיות וכן נהג נוסף בחינם.

בהצלחה!

• תוכן חדש...