Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם תפרק לא תדע :) ההבדל הוא במ"מ ולהתחיל להשוות מול קאמשפט מקורי (שאני דיי בטוח שאין לך) זה סיפור ..

אבל מה שכן אפשר לשים לב לעצלנות בנמוכות .. ולהרגשה שפתאום האוטו "מקבל יותר" בגבוהות (סל"ד גבוה)

מה גם שהסל"ד נוטה להיות מאוד לא יציב (משחק) אך זה יכול לנבוע גם בקאמשפט רגיל כתוצאה ממנוע צעדים דפוק.

פורסם
רציתי לדעת אם יש איזו דרך לגלות אם במנוע מושתל קמשפט חם מבלי לפרק את מיכסה בשסתומים?

מה הבעייה?

נוגעים בקאמשפט אם הוא חם אז בינגו.

מה?.... לא?....... :drinking::loco:

פורסם
קמפשט חם יוצר בק פיירים תקנו אותי אם אני טועה... :roll:

בגדר השארה...

אתה טועה. בק פיירים נגרמים מתערובת לא נכונה.

אוקיי...אז בכל זאת הייתי מעוניין לדעת כתוצאה ממה היה לאימפרזה בתצוגה של אוטומוטור בק פיירים עצבניים??? מה שמו בכוונה תערובת לא נכונה??

Honda hornet 600

פורסם

בגדר השארה...

אוקיי...אז בכל זאת הייתי מעוניין לדעת כתוצאה ממה היה לאימפרזה בתצוגה של אוטומוטור בק פיירים עצבניים??? מה שמו בכוונה תערובת לא נכונה??

תוצאה של תערובת עשירה ומערכת פליטה לא רגילה.

פורסם

בגדר השארה...

תוצאה של תערובת עשירה ומערכת פליטה לא רגילה.

אגב אוטומוטור, היה מכפיר, בושה, חבל על הדלק (רכב חברה אומנם, אבל עדיין), חבל על הזמן (היה בטח משהו מעניין בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק :lol: ), חבל על האוזון, חבל על ה 40 ש"ח של הכרטיס (שוב תודב לחברה בה אני עובד), והכי חבל למארגנים... כי אותי הם לא יראו יותר!

בכל אופן, כשהלכתי "זכיתי" לראות את "ההופעה" של האימפרזה מהגשר ביציאה (גם כן מטומטמים, אם אתם מארגנים מופע, ואתם באמת רוצים שאנשים יראו אותו, תעשו טריבונות!!!)

בכל אופן, על הגשר ביציאה ראו הכי טוב, הגיעו לשם "ערמה" של דוסים, עם כל "הציוד" שלהם כדי לצפות בפילאי הטכנולוגה (וכמובן לא לשלם, כמו שהם רגילים :mad: ), אחד "חובשי המיגבעות" שאל אותי: "תגיד לי, למה יוצא לאוטו הזה אש מאחורה, ולמה זה נשמע כמו פיצוץ?"... בהתחלה הסברתי לו כי זה מגדש טורבו ואגזוז פתוח... אבל איך שזיהיתי את המבט הזה בעיניים (אתם מכירים את המבט הזה שיש לכלב או חתול כשהם שומעים משהו מוזר ומטים את הראש הצידה? אם לא, לכו קנו כלב/חתול ונסו בבית, חובה!... אגב סוגרים את "תנו לחיות לחיות" בכל מיני מקומות, אז לכו ואמצו חבר...), והבנתי שהוא, איך לומר את זה בעדינות, לא ממש בן אדם טכנולוגי :shock: ולכן, הסברתי לו את האמת...

"ת'שמע גבר, שמו לאוטו חזיזים מתחת, תידלקו אותו בחומר נפץ נוזלי, בבגאג' יושבים שדונים והשטן בכבודו ובעצמו נוהג ברכב...."

והוא הלך לחבריו, כמו נושא הבשורה, והכריז בפניהם (ככל הנראה את השטויות שאמרתי לו :lol: ), אני לא ממש נישארתי לראות מה קרה שם, ככל הנראה הם זרקו אותו מהגשר...

לא נעים, לא נורא...

חוץ מהחוויה הזו, לא היה שום דבר טוב באוטומוטור... גם השנה!

שלכם,

גילי

:wink:

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא הייתי בתערוכה ולא ראיתי את המופע אבל מה שאתם מתארים זה אנטילג.

תפקידו לשמול על לחץ טורבו בסל"ד נמוך או לייתר דייוק כשהסל"ד צונח בזמן העברות.

השיטה לשמירה על לחץ במערכת הפליטה (ששומר על טורבינה בסל"ד גבוהה) הזרקה של דלק לסעפת הפליטה (אני לא זוכר בודאות אבל יכל להיות שגם מצת נוסף יושב שם) כך שהפיצוצים האלה מתרחשים בצורה מכוונת בתוך מערכת הפליטה ולא בגלל שהרכב לא מכוון :lol::lol:

• תוכן חדש...