Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גש למכון ראדיאטוריפם, במקום לנחש, כי בסוף ילך לך המנוע, ומנוע של סובארו מתחמם בצי'ק צ'ק

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

עדכון מצב,

לאחר שירדתי היום עם הרכב מירושלים למרכז ושוב הוא עלה ל 3\4 נכנסתי למוסך, המוסכניק בדק ואמר שרוב הסיכוי שזה רדיאטור סתום כיון שצינורות כניסה ויציאה שלו נראים שלא נפתחו מעולם (הגיוני, תראו חתימה...) כך שעשרים שנה לרכב מספיק כדי שינגיע ליום המיוחל (או שלא) שהרדיאטור יסתם (למרות שתמיד הישתמשו ברכב בנוזל קירור ?)

הוא רוצה על הפירוק שליחה למכון לצורך ניקיון והרכבה 450 ש" לא כולל מע"מ,

נעדכן מחר , (לאחר עליה עצבנית לירושלים) אם כנראה זאת הבעיה . . .

אשמח לשמוע את חוות דעתכם (מומחים שלי:-D ) לגבי ההבחנה והמחיר.

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

מה הקשר???

הוא בדק חום בכניסה וביציאה של הראדיאטור?? הצינורות חמים במידה שווה?

אחרי שנסעת עם הרכב וכיבתה אותו האם ע"י H מישוש בעדינות ברשת הראדיאטור מרגישים הבדלים בטמפ'??

על סמך צינורות לא נראה לי שהוא צודק, אבל בכל מקרה רצוי לפרק את הראדיאטור ולבצע ניקוי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לפי דעתי לא שווה לנקות, אם כבר,תוסיף 200 שקל, ותשים רדיאטור חדש.

דעה אישית.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

גם לי הייתה אותה בעייה בטנדר דימקס, הוא התחיל להתחמם בעליות ולהתקרר בירידות אז עשינו ניקוי לרדיאטור והכל הסתדר.

ממליץ בחום על ניקוי לרדיאטור, בטוח שהוא סתום גם אם ממולא רק נוזל קירור כמו אצלי.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...