Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RS8 זה השם השני של ה R8....

M6 הגיעה ב2 דגמים שהנפוץ ביותר שלה הוא V10 עם 510 כ"ס שמגיעמהM5..ישנו גם דגם עם מנוע V12 מאוד מאוד נדיר..

אין לי מושג מאיפה הבאת את הבולשיט הזה........

זה שחיפשת בגוגל תמונות RS8 וזה מצא לך R8 זה לא אומר ש-RS8 זה השם השני של R8....

גוגל לא מצא תוצאות מתאימות אז הוא הביא לך את מה שהכי קרוב

והכי בולשיט זה מה שאמרת על ה-M6, בדקתי באתר הישראלי ובאתר הרשמי לא כתוב V12

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין RS8...אולי תוצג עם הדור החדש של ה-A8.

מנוע ה-V12 של BMW קיים רק ב-760 וברולס רויס גוסט.

ה-M5 וה-M6 קיימות רק עם מנוע V10.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מבין שכמויות החיפוש בגוגל על המונח "M6V12" רצות חזק עכשיו...

שם שני או שם קוד לא ממש משנה את העובדה.

בעבר - http://www.motortrend.com/future/112_0806_audi_rs8/index.html

הדגם הקרוב - http://www.turningwaterintofuel.com/2010/03/2010-audi-rs8-insights.html

לגבי ה M,_אני מוכן להשבע שראיתי כמה עם V12 מוטבע לתוך הכנף הקדמית...

פורסם

חונה ליד הרנו אקספרס GTR :)

אבל בתכלס, מי לא נתקל בבמוו 330 AMG? או במיצובישי האנטר טייפ R?

כל אחד ומה שהוא מדביק לעצמו על הכנף.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אני מבין שכמויות החיפוש בגוגל על המונח "M6V12" רצות חזק עכשיו...

שם שני או שם קוד לא ממש משנה את העובדה..

בעבר - http://www.motortrend.com/future/112_0806_audi_rs8/index.html

הדגם הקרוב - http://www.turningwaterintofuel.com/2010/03/2010-audi-rs8-insights.html

לגבי ה M , אני מוכן להשבע שראיתי כמה עם V12 מוטבע לתוך הכנף הקדמית...

אין M6 V12, אך ורק V10!

גם לא RS8 כרגע ולא הייתה.

האם תיהיה בעתיד? הלוואי!

פורסם
קניתי היום בשדה התעופה קטלוג אוטו 2010, יש לנו מבחר לא רע של רכבים ספורטיביים בארץ.

תכלס, תחשבו על זה,

צ'מפיון מוטורס-מייבאת את כל דגמי הS והRS וכמובן שאת הR8 הנחשקת שמכרה מעל כ-15 יחידות ואולי יותר, ושלושה יחידות מדגם הV10, הספיידר בדרך, למעט RS4 וRS5 שעוד מעט מתחילים בשיווקה [הוזמנו כבר 2].

ומצד פולקסווגן שמייבאת את כל דגמי הGTI וכנראה שגם את סדרת הR החזקה.

UMI- מייבאת את דגם הCTS-V החזקה.

כלמוביל- מייבאת את הSLS שנחשבת בעולם למכונית על ואת כל דגמי הAMG שרק תרצה.

מכשירי תנועה- מייבאת את כל דגמי פורשה וכל דגם של פורשה שתחפץ להזמין.

סמל"ת- מייבאת את דגמי האבארת' והמיטו תלתן ירוק הספורטיבית.

אוטו איטליה-תייבא את פרארי&מזראטי לארץ, שבוע שעבר נערכה פגישה בין האדריכל שייעצב את האולם לבין אוטו איטליה לגבי סיכומים של איך האולם ייראה ושרטוטים.

קמור- תייבא עבורך כל רכב שתרצה בין אם זה M ובין אם זה לא. [כולל רולס רויס פאנטום]

קרסו-המיבאת את דגמי אינפיניטי הספורטיביים ואת הניסן 370Z ואת הGT-R.

מה עוד אפשר להגיד לגבי דגמי הספורט שמגיעים לכאן בייבוא האישי המצליח ?

בקצב הזה, בעוד פחות משנתיים תהיה לנו ארץ מוטורית, אמן

מה אתם חושבים על הנושא, לדעתכם צריך להתחיל למכור מכוניות ספורט לארץ ישראל ?

בעניין הייבוא האישי, הגיעו ארצה מכוניות ספורט כגון למבורגיני גייארדו ספיידר, פורד GT, מוסטנג סאלין S821, 4 מכוניות פורשה GT3 [שתיים מהם MKII החדשות], פרארי ספיידר 360 אדומה וצהובה, פרארי מודנה 360 ארגילה, M6, שלל M5, שלל R8, פורשה טורבו, פנמרות, פרארי F430 ספיידר אדומה, CL65 וCL63 שתי S65, SL65וSL63.

בקיצור על הייבוא אישי אין מה לדבר, מצליח ומשגשג כאין כמוהו.

כל הכבוד על הפוסט אבל הוא לוקה בחסר באינפורמציה מאחר ו :

כלמוביל מביאה חוץ ממרצדס גם את ה MITSUBISHI EVO 10

ויפנאוטו מביאה את ה SUBARU WRX STI

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

התכוונת ל " ברחוק בארץ..."

עם שיטות המיסוי החולבות , כאשר לדוגמא רכב שעולה 35,000$ ( subaru wrx sti ) לצרכן בארה"ב , עולה בארץ 339,000 שח

הנחשבת לעגלה לעניים לעומת המכוניות בקישור שהבאת , גם עשירים כקורח יחשבו 10 פעמים להעמיד אחת מהם.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
קודם תרגיע את טון הדיבור שלך

RS8 זה השם השני של ה R8....

M6 הגיעה ב2 דגמים שהנפוץ ביותר שלה הוא V10 עם 510 כ"ס שמגיעמהM5..ישנו גם דגם עם מנוע V12 מאוד מאוד נדיר..

אבל אתה צודק...מה שלא נמצא בגוגל לא קיים במציאות.

אני רגוע ולא התכוונתי לפגוע, פשוט כשמישהו אומר משהו שקשה להאמין לו, חובת ההוכחה עליו, וסתם לזרוק הזהרות לאוויר לא שווה הרבה.

לגבי הV12 שראית מוטבע על כנפיים של סדרה 6, זה לא באמת אומר שומדבר. אם היום אני מצמיד תג "משה" על כנף האלמרה של ההורים שלי, לא אומר שהיא דגם נדיר במיוחד שהגיע לארץ באקזמפלר בודד.

ובגדול, הקונצנזוס הוא שכן, אם אין את זה בגוגל, זה לא קיים. :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אחרי שרואים את הסרטון הזה, להגיד בגאווה על תחילת ייבוא של מכוניות ספורט לישראל ישמע בעינינו בדיחה...

זה מכוון לליאם כמובן,כי עדיין עם כל הכבוד לייבוא הסדיר של הSLS והR8, ארץ מוטורית אין לנו.

התחלת ייבוא סדיר של מותגים כמו מזראטי,פרארי,לוטוס,TVR ואחרים שאם בכלל בעתיד יהיה להם ייבוא סדיר לארץ, לא ממש ישנה לנו את הכבישים,הרי מדובר כאן בהזמנות בודדות מכל דגם של המותגים הנ"ל, ככה שעדיין אנחנו עוד רחוקים וכל זה כמו שהזכיר אחד פה,בגלל המיסוי הגבוה בארץ,גם מרבית עשירי הארץ אפילו שיש להם את הכסף,לא היו מוכנים לרכוש מכוניות שמתחילות ב-2 מיליון שקלים ומעלה,ואם ישנם כאלה בארץ אז במקרה הטוב אלה 2-3 עשירים.:|

אולי תראו את זה כהתקדמות על התחלת ייבוא סדיר של מותג חדש בארץ,אך עדיין אני מזכיר המספר של ההזמנות מאוד מצומצם,ככה שאפשר לספור את המכוניות ב2 ידיים,וגם זה יכול להביא להפסדים של היבואן.

עד שלא ירד המיסוי על הרכבים,אין ליבואנים של המותגים ציפיה למכור הרבה רכבים בשנה ובטח לא במחירים של 2 מיליון ומעלה.

(אני מביא דוגמא לציפיה/אשליה של היבואנית "אוטו-איטליה" שהתחייבה למכור 35 מכוניות בשנה הראשונה שזה נשמע הזוי ביותר ולא הגיוני)

פורסם
אני לא יודע מאיפה הבאתם את המספרים של ה RS6 או RS8 - אני כבר ראיתי הרבה יותר מ15 מכל אחד מהדגמים...

מעבר לטעויות שלך של ה RS8 וה M6 V12, "הרבה מעבר ל 15 RS6" בארץ? באיזה סרט אתה חי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שיבוא היום ובוא נפסיק לספור את המכוניות ("יש לנו כבר 5 SLS שהוזמנו!!!") אז אולי באמת תהיה סיבה לאופטימיות...

אני לא רואה אף ארופאי שיודע כמה מכוניות מדגם X יש לו במדינה.

פורסם

יש להבדיל בין S6 ל RS6 יש הבדלים גדולים מאוד - במחיר ובביצועים. ואת ה S6 וה S8 דווקא כן רואים די הרבה - כי זה אופנתי (כולה אות אחת 'R' מבדילה בינה לבין המפלצת, אז אפשר לעשות פלאוורות בכיף).

עדיין אני לא מבין מה זה אומר שיש כמה עשירים בארץ שמביאים לפה מכוניות יקרות נורא שבחיים לא יהיה לי סיכוי לקנות\להחזיק,

איך זה אמור לעודד אותי? :lol: או שזה רק כדיי לשטוף את העיניים?

האם כל אותם "חובבי רכבי ספורט" יעשו אירוע כמו בקישור ממוסקבה, האם זה יגביר מודעות של מישהו לנהיגה \ ספורט מוטורי \ חוקים הגיוניים יותר?

יואב

יואב :arrow:

פורסם
באיזה סרט אתה חי?

tropical thunder...:shock:

אני מניח שאני ואתה לא גרים באותו איזור מגורים - לכן מה שאתה רואה ביום יום הוא לא מה שאני רואה ביום יום - זה מין עובדה כזו.

מבחינתי ניתן לסכם שישנם כ 20 S+R משני הדגמים.

עוד מישהו רוצה עליהום?

• תוכן חדש...