Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאשדוד עד לבית ליד הכל מת בשני הכוונים. אין שום דבר.

למרות שמדי פעם יש התרעות מאוד משונות, כמו ליד גשר סיירים.

קרה לי גם פעם לקבל התרעות לייזר ממסך פרסום.

תרשה לי לתקן אותך.

לפני צומת בני דרור או אחרי תל מונד מזרח על כביש 4 המצלמה כן מצלמת.

כמובן שגם לכיוון השני, כ 300 מ' לפני בני דרור לדרום המצלמה מכניסה המון כסף למדינה.

ולכיוון דרום אחרי גשר תע"ש המצלמה מצלמת ועוד איך..

בכיף!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצין רכב בחברה הקודמת שעבדתי ניסח את זה בצורה טובה:

"הארץ מרושתת במכמונות מהירות לאורכה ולרוחבה מתי תפסיקו ליפול ברשתה"

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
תרשה לי לתקן אותך.

לפני צומת בני דרור או אחרי תל מונד מזרח על כביש 4 המצלמה כן מצלמת.

כמובן שגם לכיוון השני, כ 300 מ' לפני בני דרור לדרום המצלמה מכניסה המון כסף למדינה.

ולכיוון דרום אחרי גשר תע"ש המצלמה מצלמת ועוד איך..

בכיף!

תקן חופשי. אני מדבר על מה שאני יודע על שמח שתיקתו בהסכמה של אדון מולנטיין ביקורי האחרון באיקאה.

זה נכון גם לגבי צומת דרור וגשר תע"ש.(שם אני עובר לפחות פעם בחודש - כלום).

היה כיך לראות את כולם מאיטים כשאני מאיץ . מין הרגשה של קיום יחסי מין לא מוגנים. :lol:

פורסם

המצלמה בתע"ש בוודאות לא עובדת.

נסעתי מולה עשרות פעמים בשבועות האחרונים והיא פשוט לא עובדת.

אני יחזק ויגיד שוב שמצומת רעננה ועד ראשל"צ אין אף לא מצלמה פעילה אחת.

היחידה שעומדת בספק הינה המצלמה החדשה הידועה.

פורסם

זה מכניס אותי לבעיה אחרת.אין לי מושג כיצד להגיע לבני דרור, בשביל זה יש לי את ה-GPS. הבעיה שהולנטיין מתחבר ל-V12 וגם ה-GPS צריך להתחבר ל-V12 (שקע המצת).יש איזה מתאם שמכפיל את היציאות V12?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זה קל מאוד

תעלה על כביש 4 לכיוון צפון

סע עד שהוולנטיין יצפצף

תעשה פרסה ברמזור הבא ותחזור הביתה

הינה הגעת לצומת בני דרור :)

פורסם
זה מכניס אותי לבעיה אחרת.אין לי מושג כיצד להגיע לבני דרור, בשביל זה יש לי את ה-GPS. הבעיה שהולנטיין מתחבר ל-V12 וגם ה-GPS צריך להתחבר ל-V12 (שקע המצת).יש איזה מתאם שמכפיל את היציאות V12?

תגיד, יצאת פעם מתל אביב ? :D

בוא אני אסביר לך את זה במלים אחרות כפי שהסברתי לאנשים אחרים באותו מצב : "סע לאיקאה דרך כביש 4."

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רוב הנסיעות שלי הן באיזור ת"א. בוא נגיד, הכי רחוק שיוצא לי להרחיק זה רעננה, רחובות ופ"ת וגם הנסיעות האלו בד"כ עם GPS.יש פיתרון ל-V12?

פורסם

ליאור. תקנה מפצל מצית ב30 שקל. נמכר בכל חנות מוצרי חשמל ואביזרי רכב.

אבל מנסיוני גם מצלמה בבני דרור לא פעילה. למעשה אין לך במרכז הארץ מקום לנסות את הוולנטיין.

אפשר לנסות מזל מול מכמונת לייזר בסוף של איילון :lol:.

פורסם
רוב הנסיעות שלי הן באיזור ת"א. בוא נגיד, הכי רחוק שיוצא לי להרחיק זה רעננה, רחובות ופ"ת וגם הנסיעות האלו בד"כ עם GPS.יש פיתרון ל-V12?

אחרי רעננה צריך דרכון כדי לעבור, לא יודע אם עדכנו אותך :)

אגב, ה GPS שלך קקמייקה אם חצי שעה נסיעה זה מה ששובר אותו , שלי מחזיק שעתיים שלוש נסיעה בלי טעינה, אולי אפילו יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה בסדר, לא מזמן הוצאתי ויזה לארה"ב והדרכון שלי בתוקף למזלי :)ה-GPS מחזיק כשעה וקצת וזה כשאופציית ה-BLUETOOTH פעילה (מסונכרנת עם הנייד), נוח לי יותר לענות דרך הדיבורית של ה-GPS, שומעים טוב יותר.לגבי הלייזר שיש בסוף של איילון, אל תזכיר לי את זה, למדתי על בשרי שיש שם ניידת עם ממל"ז בשרשור הזה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=312333

• תוכן חדש...