Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם זאת יצא לי לפגוש אופנוע עם דבורה (?!) על איילון. ( קיבלתי זיהוי אחורי , המתנתי 20-30 שניות ונעקפתי על ידו, ברגע שהוא עקף אותי הזיהוי הפך לקדמי )

.

עכשיו כשאני חושבת על זה יכל להיות שנשלח לך אות אזהרה מהממל"ז על איילון ובאותו הרגע חלף האופנוע במקום.

במקום שבו ממלזו את THE-ONE.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש לא, זאת לא היתה התראת לייזר. זו הייתה התראה בתחום ה K .

כמו כן זה היה תוך כדי נסיעה באיילון דרום לא רחוק ממחלף השלום. (THE ONE נתפס בסמוך להרצליה לכיוון צפון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוא אני אסביר לך את זה במלים אחרות כפי שהסברתי לאנשים אחרים באותו מצב : "סע לאיקאה דרך כביש 4."

רוב הסכויים שזה יעלה אותו ל553, ואז הוא לא יגיע למצלמה הזו, מה גם שהמצלמה היא נמצאת לפני צומת בני דרור כשנוסעים לכיוון דרום, המצלמה שאחרי צומת בני דרור לכיוון צפון לא פעילה, ככה שהוא יצטרך לנסוע עד צומת הדסים שם לעשות פרסה (אם מותר שם אני לא סגור על זה) ורק אז הוא יתקל בה

אבל מנסיוני גם מצלמה בבני דרור לא פעילה. למעשה אין לך במרכז הארץ מקום לנסות את הוולנטיין.
כנראה שאתה נתקלת במצלמה שאחרי בני דרור לכיוון צפון, כמו שאמרתי לו פעילה, רק לכיוון דרום, הם נמצאות ממש אחת מול השניה...

ואם כבר מדברים, אמרו לי שזאת שמצלמת את הנוסעים דרומה יכולה גם לצלם את אלו שנוסעים צפונה (משום שצפונה זה רק דחליל) יכול להיות דבר כזה?

פורסם

כנראה שאתה נתקלת במצלמה שאחרי בני דרור לכיוון צפון, כמו שאמרתי לו פעילה, רק לכיוון דרום, הם נמצאות ממש אחת מול השניה...

ואם כבר מדברים, אמרו לי שזאת שמצלמת את הנוסעים דרומה יכולה גם לצלם את אלו שנוסעים צפונה (משום שצפונה זה רק דחליל) יכול להיות דבר כזה?

לא. זאת המצלמה שמגיעים אליה בחזור מאיקאה.

לא. היא לא יכולה לצלם מה שהולך בצד השני.

פורסם
ירון

חד משמעית לא,

המצלמות תמיד יצלמו אותך מאחורי הרכב ולא מלפנים.

בארץ.

בחו"ל המצב שונה (ודי הפוך)

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

ל'

יש סיכוי כי במשטרע עושים ניסוי וזאת כי הם ראו כמה כסף (קל) זה מכניס להם !.

THE ONE

למה אתה לא מתקין אתה המכשירים קבוע ברכב וע"י כך גם חוסך בכל החוטים שירוצו ברכב וגם חיבורי מצית למיניהם?

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
ל'

יש סיכוי כי במשטרע עושים ניסוי וזאת כי הם ראו כמה כסף (קל) זה מכניס להם !.

THE?

כשאתה כותב "להם" אתה מתכוון לקופת אוצר המדינה נכון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...