Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר (או בעצם היום) אני לוקח פולו 1.4 שנת 97 לבדיקה , בעל הרכב מביא לי את המפתחות ואני משאיר אצלו ת.ז ואני חופשי לנסוע לאיזה מכון בת"א שמתחשק לי .. ואני מבקש המלצה לבכון בדיקה אמין בת"א

יש לי כמה שאלות מעבר לזה

1) לאחר הבדיקה אני יכול לשאול את הבוחן על כדאיות העסקה והמצב האמיתי של הרכב ללא כל הכיסויי תחת ?

2)האם יש אופציה לקבל הצעת מחיר על התיקונים במקום של הבדיקה ? (בשביל לקזז את זה ממחירון הרכב) / אם לא , אפשר לקבל המלצה על מוסך אמין בת"א בשביל לקבל הצעת מחיר לתיקון הליקויים ?

3)אם בעל הרכב מסכים להתחייב על מנוע גיר שלדה , מספיק לכתוב את זה בדף פשוט בכתב יד ולהחתים אותו ? או שצריך מסמך רשמי ? נהוג לבקש חצי חצי על הבדיקה אם הוא מתחייב או שהוא משלם את מלוא העלות על הבדיקה במקרה שמגלים בעיה באחד הדברים שהוא התחייב עליהם ?

תודה רבה לכם ושבוע טוב , אגב רכב ראשון שאני קונה אז תתחשבו בידע הדל שלי לגבי תהליך הבדיקה 8)

פורסם

1. כן, ואפילו כדאי שתעשה זאת. בקש שיסביר לך בפירוט את כל הליקויים שמופיעים בטופס הבדיקה.

2. מכון הבדיקה לא נותן הצעות מחיר לתיקון הרכב.

הצעות מחיר לתיקון הרכב תוכל לקבל במוסכים לפולסוואגן - מוסך תושיה (מורשה) או מוסך רון.

3. אין כאן נהוג או לא נהוג. נסה לשכנע את המוכר שישלם בכל מקרה את עלות הבדיקה, גם אם היא מושלמת. סביר להניח שלא יסכים וינסה לשכנע אותך לשלם בעצמך על הבדיקה. אם יש לך כושר שכנוע טוב אולי תצליחו להיפגש באמצע.

אין כאן נוהג, זה עניין של רצון טוב מצד המוכר ותו לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כבר דובר מספיק על ה"שילוש הקדוש" מנוע, גיר ושלדה. אם המוכר חכם - הוא לא יתחייב על כלום. גם אם ירשמו ליקויים בטופס ממצאי הבדיקה (ויירשמו, האמן לי - הרכב אינו חדש) - תמיד זה יכול להיות כסת"ח של המכון, ונושא לוויכוח (או דיון מעניין) אם אילו תקלות אמיתיות או לא, ומה תחשב תקלה בכלל (וכמובן - הכל יחסי לשנתון של הרכב ליד ולק"מ שעבר).

מכון אחר שתוכל לבדוק הרכב - דינמומטר, ע"י היכל נוקיה.

גם אני הייתי נוסע משם (אם הבדיקה סבירה) למוסך רון, שיעריך עלויות תיקונים.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...