Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי מגברים קומפוננט סאב ו6*9

יום אחד נסעתי ופיתאום פניתי ממש בחדות

ופיתאום הרמקולים לא התחילו לעבוד רק הסאב עבד

לא הבנתי מה קרה כיביתי את המנוע פותח את הבגש ופיתאום אני קולט שחוט של רמקול יצא מהמגבר!

בדקתי פיוז הכל בסדר מדליק את הרדיו דיסק ופיתאום מצב הגנה לא הבנתי למה

סבבה כיביתי לגמרי את המערכת נסעתי הביתה עליתי הבית ירדתי הביתה לינסוע לעבודה

ופיתאום אני קולט שהמגבר השני גם ניכנס למצב הגנה וכלום לא עובד! חוץ מהרדיו דיסק הוא מנגן אבל לא שומעים כלום

אתמול אמרתי שאני יעשה בדיקה ליראות מה קורה הוצאתי את החוטים מהמגבר ניסיתי לחבר וכלום לא עובד ופיתאום כשהוצאתי

את הכבל של ה RCA מהמגבר האור האדום נעלם לא הבנתי מה קורה

התקשרתי לחבר שלי שהוא תותח בזה פשוט מומחה הוא אמר עשיתה קצר כשאחות יצא ואם כיבתה את האור האדום אז המגבר לא שרוף

זה או בעיה ברדיו דיסק שזה נדיר הוא אומר לי

או החיבורים לא בסדר משהו אם המינוסים

מה אתם אומרים?

***אתה מתבקש לרשום עם סימני פיסוק, ההודעה שלך בלתי קריאה***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...